Šok! Víme první! Miloš Zeman se odvolal!

8. 10. 2015 6:15:15
Přinášíme jako první závažnou zprávu o abdikaci Miloše Zemana! Zároveň odhalujeme rozsáhlé spiknutí Vatikánu proti naší vlasti! Zůstaňte u rozhlasových přijímačů!

Když před nedávným časem ze zahraničí organizovaná tlupa ztroskotanců a samozvanců vykonala teroristický útok na sídlo hlavy státu a za pomoci hrubého nenásilí vnikla do útrob a na střechu pražského Hradu, sídla to českých králů, ke kterým se nyní právem řadí i Miloš Zeman – díky svému šlechtickému titulu v příjmení – a vyvěsila nad Prahou rudé trenky, začaly padat hlavy.

Přísné vyšetřování, které po tomto bezprecedentním teroristickém aktu nařídil Miloš Zeman, odhalilo celou řadu polevení v bdělosti bezpečnostních orgánů, kdy jinak obezřetným očím Mladých příslušníků Strany práv a občanů Zemanovci, unikly podezřelé postavy vydávající se za kominíky, nechávající na sebe cestou v Nerudovce v ostentativních postojích sahat zahraniční turisty a turistky především.

Ano, jak upadl ten prohnilý svět zahnívajícího kapitalismu, kdy chtíčem posedlé návštěvnice s dolarovými konty, za lascivního pomrkávání na ztepilé slovanské postavy mladých jinochů ve slušivých kominických stejnokrojích, jakoby vypadlých z obrazů mistra Aleše, vyvolávají v těchto chlípné představy, spojené s čištěním průduchů komínů, lidově nazývané protahování.

A tak, po až po pornograficky nechutné předehře sloužící k odvedení pozornosti důvěřivých Slovanů pověřených ochranou Zemanova hradiska se agentům sudetoněmeckého landsmančaftu podařilo proniknout na střechu posvátného Hradu a zhanobit jej.

Jakožto první padla hlava Jaromíra Veleby, který byl v úzkém kruhu nejbližších přátel hlavy státu nejdříve degradován na obyčejného příznivce Miloše Zemana a poté odsouzen k tomu, že o něm nebudou psát ani v Parlamentních listech.

Poté se skutálela hlava velitele Hradní stráže, která cestou kolem Miloše Zemana ještě křikla: „Na zdar!“ jak byla zvyklá dostát svým služebním povinnostem, a o jeho slavnostním kordu bylo rozhodnuto, že bude sloužit k opékání šašliku na družebních večírcích s ruskojazyčnými poradci a bude jím otevíráno Rossijskoje igristoje tamtéž.

Když Miloš Zeman, poté co zatlačil slzu v oku chtěl vydat pokyn k setnutí hlavy nebohého a věrného kancléře Kamila Kuchaře, byla mu v posledním okamžiku zadržena ruka, kterou dával pokyny k exekucím a s pohnutím zvolal s rozrušením v hlase stařičký a bělovlasý vysloužilý prezident Klaus své: „Zadržte! Uchovejte život novopečeného otce a vezměte si můj. A Kláře Lohniské vzkažte, že v termínovaných vkladech s alokovanou sazbou a v akciích rozložených v portfoliu zaměřeném na lihovarnictví a tabákový průmysl je budoucnost. Jsme přece v Čechách!“

Miloš Zeman byl tak dojat šlechetným gestem starého druha, jemuž zbělely vlasy ve službách státu, že si zapálil cigaretu a mezi šluky a vzpomínáním na staré zlaté časy opoziční smlouvy pronesl: “Tak podívejte se. Dost bylo trestání nevinných. Je třeba učinit dva kroky. Tím prvním odvolávám sám sebe z funkce prezidenta, protože přijímám nejvyšší odpovědnost a tím druhým se jmenuji králem, protože je velmi dobře známo, že jsem velmi inteligentní a nějaký pitomý služební zákon mne nezajímá. Za další, paní Klausovou jmenuji doživotně posmrtnou velvyslankyní ve všech zemích světa najednou, protože jen naprostý idiot může pochybovat o tom, že bychom někoho zajímali natolik, že by se po nějakém velvyslanci od nás ptali. Rovněž v souvislosti s uprchlickou krizí nařizuji jakožto vrchní velitel ozbrojených sil vytáhnout polem všemi dvaceti pěti vojáky naší armády a dzbajdrouns, dzbajsmólmilitaryjunít a dzbajhelikoptrs zahájit neprodleně ofenzivu, přičemž o tom kdo je náš nepřítel, rozhodneme po poradě s ostatními nejvyššími ústavními čuniteli. Senk jú.“

Jak se nám podařilo získat i vyjádření mluvčí mluvčího prezidenta republiky Jurije Pasáčka: „Musíte si uvědomit, že pan prezident, poté co mu byl v OSN agresivními americkými imperialistickými kruhy ukraden jeho projev, již nemohl déle nečinně přihlížet tomu, že Česká televize nevysílala jeho vystoupení na půdě OSN živě. To svědčí o lokajském postoji, který Česká televize zastává pro ty nejreakčnější zájmy Vatikánu. O tom, že nitky rozsáhlého spiknutí vedou právě do této nejmilitarističtější země na světě, svědčí právě zákeřnost s níž je právě z Vatikánu voláno po míru. Rovněž pan král rozhodl o postavení kominíků mimo zákon, zvláště poté, co bylo kontrarozvědkou zjištěno, že právě jeden takový zločinec vycházel po několikahodinovém čištění průduchů z jejich prezidentské vily ač bylo léto a jejich vilka nemá komín. Rovněž bylo toto reakční řemeslo zrušeno i pokud o jeho výuku jde a policejně zajištění učni, byli dodáni k náležité převýchově na eunuchy, aby bylo zajištěno, že toto tmářství bude jednou provždy vytrženo ze země i s kořeny.„

O dalším vývoji celé kauzy vás budeme i nadále informovat jako první.

Za deník Tlesk.

Miroslav Václavek

Šumperk

Autor: Miroslav Václavek | čtvrtek 8.10.2015 6:15 | karma článku: 20.78 | přečteno: 1251x

Další články blogera

Miroslav Václavek

Hnutí ANO a jeho majitel Andrej Babiš jsou bezpečnostním ohrožením České Republiky

Pro pravdu se každý zlobí, přičemž ani Andrej Babiš není výjimkou a zvláště je-li to pravda, které se dopustí on sám.

22.3.2024 v 17:00 | Karma článku: 39.12 | Přečteno: 3519 | Diskuse

Miroslav Václavek

Fico, Babiš, Putin - ruská trojka smrti

Představte si, co by se stalo, kdyby po druhé světové válce nebylo Německo podrobeno denacifikaci. Kdyby bylo řečeno, že pokusem Clause Schenka von Stauffenberga o likvidaci Hitlera bylo provedeno Německé národní povstání

7.3.2024 v 17:00 | Karma článku: 30.20 | Přečteno: 663 | Diskuse

Miroslav Václavek

Mírové návrhy Andreje Babiše

Jak už všichni víme, je vláda Petra Fialy tou nejneschopnější v dějinách. Pokud by o tom snad někdo pochyboval jen ať se rozhlédne kolem sebe. A co uvidí? Je zataženo a prší, to svědčí o naprosté pravdivosti těchto slov.

28.2.2024 v 17:00 | Karma článku: 25.31 | Přečteno: 561 | Diskuse

Miroslav Václavek

Islamizace úspěšně pokračuje!

Kde jsou ty časy, kdy si Tomio Okamura zašel v Londýně do mešity za požehnáním a jeho genosse po útoku na koleje na kebab. Situace je mnohem vážnější, než by se zdála na první pohled být. Jen posuďte sami, co se mi přihodilo!

12.2.2024 v 17:00 | Karma článku: 18.17 | Přečteno: 759 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 30.14 | Přečteno: 606 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 53 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 25 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.67 | Přečteno: 303 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.79 | Přečteno: 532 | Diskuse

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...