Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Šok! Víme první! Miloš Zeman podepsal dekret o přejmenování České republiky na Čínsko!

Ještě ani nestačil usednout prach, zvířený lopatkami reaktivních motorů mezikontinentálního obra Dž-a-mbo, jež je v licenci Čínské lidové republiky vyráběn pod názvem Boeing 747 v americkém Seattlu, 

když počaly vycházet na světlo další nuance strategických dohod uzavřených s čínskými soudruhy v Praze.

Veřejnost má bezpochyby ještě v dobré paměti návštěvu vůdce světového imperialismu, prezidenta Obamy v Praze, kdy vládce světa dolaru znepokojoval naše pracující svým civilním přístupem a nechal svedené pozlátkem kapitalismu přijít na hradčanské náměstí a setkat se s nimi. A nejenom to, dokonce si tento zločinec s těmi z úplně nejnižších kast, jimiž každý správně kalený soudruh přece hluboce pohrdá, potřásal rukama a nechal se jimi hladit po tváři!  

Ale právě tohle odhalil a zneškodnil Miloš Zeman jakožto úklady velkokapitálu, EU a USA, a nechal obsadit a uzavřít centrum matičky Prahy tak, aby ani česká myš nepronikla do blízkosti mimořádné návštěvy Říše středu, natož aby se s ním setkal nějaký ten úplně obyčejný český póvl, který na nejvyšší ústavní činitele obou našich bratrských zemí dělá.

To tak, tyhle hry na demokracii náš lid dávno prohlédl a s nadšením zaplnil ulice, aby svistem čínských nahajek, které ještě před vteřinou byly žerděmi vlajek s posvátnými rudými vlajkami, oslavil ony vzácné okamžiky a navždy tak zavrhl tolik západem proklamovaná lidská práva, jako něco, co je našemu lidu zcela cizí.

A tak teprve nyní, co byla patřičně stabilizována společnost a reakce byla rozdrcena železnou pěstí pražské městské policie, můžeme začít rozbalovat dary, jichž se nám podpisem dohod mezi dynastií Zeman a Si-Ťin-Pching dostalo.

Jednou z těchto dohod, se dosavadní přežilá Česká republika stává další provincií Čínské lidové republiky a je jí propůjčen název: Čínsko, což bylo stvrzeno výnosem zvláštního prezidentského dekretu Miloše Zemana.

Jen tak bude zaručeno, že se nějací pitomí idioti nebudou například domáhat jakýchsi prohnilých buržoazních práv na ochranu duševního a průmyslového vlastnictví, aby tak sabotovali rozvoj Čínské lidové republiky nemístnými a lživými požadavky na přerušení výroby těch výrobků, o nichž bůhvíproč usoudí, že je sami vymysleli.

Rovněž i dohoda o analýze o stavbě plavebního kanálu Vysočina – Moskva – Peking, bude výchozím materiálem ke stavbě díla ještě mnohonásobně většího než přehrada Tři soutěsky, neboť znění oné dohody, pružně upravované v průběhu družebního večera na Pražském hradě, zcela jasně dokazuje, že již svým geografickým tvarem, jak stojí v preambuli dokumentu, je Čínsko mimořádně vhodné k tomu, aby se stalo mořem. Čemuž bylo až doposud bráněno Německem, které zákeřně po celá staletí užívá svého monopolu na moře.

Tedy vcelku jednoduchými zásahy do toku řek a ucpáním stávajících odtoků, se česká kotlina zaplní vodou a z Pražského hradu tak povede přímá vodní cesta do našeho hlavního města Pekingu, neboť Malostranské náměstí se změní na vkusné kotviště.

Také je třeba i podotknout, že se tím zrychlí obchodní výměna, neboť import krtečků a konzervovaných polévek se světoznámou delikatesou čínské kuchyně, tedy s polévkou z čapích hnízd do naší provincie z mateřské Číny, nebude zdržován zbytečnými překládkami v Hamburku, přičemž ony vodní trasy budou chráněny ozbrojenými loděmi spojeného námořnictva, jehož páteř bude tvořit loďstvo pražské paroplavby a letadlová loď třídy Veleba.

Pan prezident se dále vyjádřil, že kardinál Duka sám rozhodl svým velezrádným dopisem jímž se ptá po lidských právech v Číně o osudu celé církve beztak sloužící pouze sudetoněmeckému landsmanšftu a Svatovítská katedrála tak byla jeho nařízením v hodině nejvyšší vytržena ze spárů těchto tmářů a nyní bude sloužit ruskojazyčným turistům jako kuřárna a kasárna příslušníků ponorkových taxikářů.

Jak se nám ještě podařilo získat vyjádření mluvčí mluvčího prezidenta republiky Jurije Pasáčka: „Je třeba říci, že přínos připojení naší beztak již dávno zprofanované země k lidové Číně je nevyčíslitelný. Objem daňových povinností, který se našim čínským přátelům v dosud již realizovaných akvizicích podařilo obejít, svědčí o dramatickém a dosud netušeném potencionálu, jež díky restartu v našich vztazích povede k nebývalému rozvoji těchto částek. Také bylo rozhodnuto o vystoupení Čínska ze štvavé televizní soutěže Eurovize a zároveň o vytvoření pořadu takového, který bude lépe symbolizovat novou éru vzájemných vztahů. Tento pořad bude čínsko-česká společnost Ovčáčekčtveráček productions vysílat pod názvem Ein kessel šuntes, aneb veselé zpěvy z Rudé Číny pro pracující i Hrad  a jako první, bude nasazena píseň Zlatý kočár, kterou zpívá manželka soudruha prezidenta, orchidej mezi kopretinami, měkká síla Číny, krásná, okouzlující, mírná a šlechetná, první soudružka a manželka Generálního tajemníka ÚV Komunistické strany Čínské lidové republiky, generálmajor Čínské lidové osvobozenecké armády, paní Pcheng Li-jüan.“   

V textu písně Zlatý kočár se zpívá zhruba toto: "Ach jak jsem šťastna, že se můj muž, soudruh generální tajemník ÚV Komunistické strany Číny, mohl líbat s Milošem Zemanem v nefritovém salónku Pražského hradu, jak nenávidím USA a EU a jak mu jménem lidu ČLR závidím, že se prezident Čínské lidové republiky směl obejmout s Jiřím Ovčáčkem, který je krásný jako tisíc čínských revolučních vojáků, ach jak jsem vzrušena, při těch představách o zvuku ohňostroje a pražské primátorce, teď již vím, že zlatý kočár nic neznamená!

 

Miroslav Václavek

Šumperk 

Autor: Miroslav Václavek | pátek 1.4.2016 6:15 | karma článku: 23,46 | přečteno: 849x
  • Další články autora

Miroslav Václavek

Jak se může na homofobním Slovensku stát prezidentem homosexuál?

Příčina toho, proč se Fico s Pellegrinim angažují v politice je evidentní. Jde o řemeslné zloděje a příslušníky organizovaného zločinu, kteří rozkradli celé Slovensko a nyní jim tak nehrozí kriminál,

10.4.2024 v 17:00 | Karma: 24,73 | Přečteno: 1123x | Diskuse| Politika

Miroslav Václavek

Hnutí ANO a jeho majitel Andrej Babiš jsou bezpečnostním ohrožením České Republiky

Pro pravdu se každý zlobí, přičemž ani Andrej Babiš není výjimkou a zvláště je-li to pravda, které se dopustí on sám.

22.3.2024 v 17:00 | Karma: 39,18 | Přečteno: 3644x | Diskuse| Politika

Miroslav Václavek

Fico, Babiš, Putin - ruská trojka smrti

Představte si, co by se stalo, kdyby po druhé světové válce nebylo Německo podrobeno denacifikaci. Kdyby bylo řečeno, že pokusem Clause Schenka von Stauffenberga o likvidaci Hitlera bylo provedeno Německé národní povstání

7.3.2024 v 17:00 | Karma: 30,51 | Přečteno: 765x | Diskuse| Politika

Miroslav Václavek

Mírové návrhy Andreje Babiše

Jak už všichni víme, je vláda Petra Fialy tou nejneschopnější v dějinách. Pokud by o tom snad někdo pochyboval jen ať se rozhlédne kolem sebe. A co uvidí? Je zataženo a prší, to svědčí o naprosté pravdivosti těchto slov.

28.2.2024 v 17:00 | Karma: 25,54 | Přečteno: 667x | Diskuse| Politika

Miroslav Václavek

Islamizace úspěšně pokračuje!

Kde jsou ty časy, kdy si Tomio Okamura zašel v Londýně do mešity za požehnáním a jeho genosse po útoku na koleje na kebab. Situace je mnohem vážnější, než by se zdála na první pohled být. Jen posuďte sami, co se mi přihodilo!

12.2.2024 v 17:00 | Karma: 18,46 | Přečteno: 881x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Má přejít česká ekonomika na válečný režim? Doba míru je pryč, říká Pojar

27. dubna 2024

Vysíláme Britský premiér Rishi Sunak nedávno oznámil, že jeho vláda uvede zbrojní průmysl do válečného...

Každý druhý učitel v Německu zažívá ve třídách násilí. Brutalita na školách roste

27. dubna 2024

Premium Německý učitel se stává docela riskantní profesí. Násilí se stává stále běžnější částí vyučování a...

Biden nečekaně kývl na předvolební debatu. Kdykoli kdekoli, říká Trump

26. dubna 2024  22:27

Americký prezident Joe Biden se v pátek nechal slyšet, že by chtěl do debaty se svým předchůdcem...

USA mění systém pomoci Ukrajině: už ne sklad, ale zbraně přímo ze zbrojovek

26. dubna 2024  21:30

USA chystají dosud největší balík vojenské pomoci Ukrajině v přepočtu za více než 140 miliard...

Quality Hotel Brno Exhibition Centre
RECEPČNÍ

Quality Hotel Brno Exhibition Centre
Jihomoravský kraj
nabízený plat: 30 550 - 30 550 Kč