Šok, víme první - Miloš Zeman je sluníčkář, pravdoláskař, vítač, humanista a havloid!

"První věta zní: Nikdo vás sem nezval. Druhá věta: Když už tady jste, tak musíte respektovat naše pravidla, stejně jako my respektujeme pravidla, když přijedeme do vaší země. 

Třetí věta: Když se vám to nelíbí, běžte pryč." Miloš Zeman 2. srpna 2015 pro deník Blesk.

Je to tak přátelé, ač se to zdá na základě slov zmíněných úvodem jako nemožné, pak přesto je to pravda - hřáli jsme si na prsou hada. Jakkoli Miloš Zeman kudy chodí, pronáší ta správná chlapská slova, za touto fasádou rádobyputinovce se ukrývá jedna obrovská multikulturní lež.

I když by každý jeho obdivovatel očekával, že se jako on koupe jednou za týden, smrdí mu nohy, hulí jednu za druhou a chlastá první ligu a svojí staré jednu ubalí když přijde večer z hospody, tak úplný opak je pravdou.

Jak se totiž našemu dopisovateli s nasazením vlastního života pátráním v havlistických archivech podařilo zjistit - Miloš Zeman je multikulti, sluníčkář, pravdoláskař, vítač, dobrotrus, havloid, eurohujer a humanista!

Ano už je to tak. Tento zdánlivý vlastenec údajně vyznávající základy vlády pevné ruky, velkého biče a malého dvora, je uvnitř obyčejný pravdoláskař, který za programové vyhlášení své vlády v roce 1998 měl multikulturalismus a všeobecnou podporu nižší rasy, kterou pravý slušnočech a každá naštvaná matka pohrdá po vzoru správných chlapů v černých uniformách se smrtihlavem na límečku.

Z něhož vyjímáme ty nejodpudivější sluníčkářské pasáže, svědčící o mimořádné zvrhlosti Miloše Zemana. 

„Vláda se zasadí o plné uplatňování práv příslušníků národnostních a etnických menšin. Bude dbát na důsledné dodržování a naplňování závazků a povinností vyplývajících z Listiny základních práv a svobod a především z Rámcové úmluvy o ochraně národnostních menšin. Pozornost proto věnuje všem etnickým skupinám žijícím v České republice, nicméně nejvážnější a nesporně nejsložitější problém v této souvislosti vláda vidí v soužití majoritní části společnosti s rómskou menšinou. Rómskou komunitu vláda považuje za přirozenou součást české společnosti. Občanský princip jako základ řešení tohoto problému bude doplňován specifickými programy určenými pro rómskou menšinu v těch případech, kdy dosavadní handicapy nelze překonat přístupy uplatňovanými vůči společnosti jako celku. Připraví programy, které povedou ke zlepšení informovanosti české většiny o Rómech a ke zvýšení vzdělanosti Rómů. Při řešení těchto otázek vláda hodlá spolupracovat s nejširší rómskou komunitou.“

To je pravá tvář pana Zemana. Nefalšovaný humanismus!

„Dnešní členství České republiky v Radě Evropy a naše budoucí integrace v Evropské unii pomohou české společnosti překonávat některé negativní postoje k jinak hovořícím, vyhlížejícím a žijícím lidem, jimiž trpí každé izolované společenství. Vláda učiní vše pro to, aby se česká společnost v co největší přijatelné míře otevírala Evropě i světu a přetvářela se ve společnost multikulturní. Dokončí práce na nové legislativní úpravě týkající se uprchlíků, kterou se uvede současný zákon do souladu s mezinárodními normami. Cílem je dosažení stavu, který bude vyvažovat respekt k humanitárním přístupům s požadavky na omezení negativních vlivů migračních toků.“

A tohle, tohle je milej zlatej Miloši velezrada! Multikulti zločin na lidu!  

„Důležitým cílem českého hospodářství a průmyslu je začlenění naší země do hospodářských a politických struktur Evropské unie. Vláda bude pokračovat v harmonizaci právních předpisů, v přizpůsobování obchodní politiky a průmyslové sféry. Tyto kroky musí být voleny tak, aby při začleňování nedošlo k destrukci celých oblastí domácího průmyslu, ani dalších odvětví národního hospodářství a k otřesům ve společnosti. Proto bude vláda pozorně sledovat postup vyjednávání a porovnávat jej se skutečnou realitou vnitřních podmínek integračního procesu.“

A tohle je eurohujerství Zemane. Už jsi v bruseli!

„Za prvořadé při zajišťování vnější bezpečnosti státu považuje vláda vstup České republiky do struktur Severoatlantické aliance v roce 1999 a její následné plnohodnotné členství. Česká republika přitom bude vycházet ze závazků přijatých v průběhu akcesních rozhovorů v roce 1997 a ze závazků vyplývajících z Washingtonské smlouvy. Spolu s členskými státy NATO bude usilovat o uchování míru a stability ve světě. Bude poskytovat potřebné síly pro kolektivní obranu a jednotlivé mise aliance včetně přiměřeného zapojení do její vojenské struktury a kolektivního plánování obrany. V souladu s novými úkoly NATO se bude podílet na humanitárních operacích Aliance.“

Tak na ruského kamaráda sis hrál? Na čínského přítele taky? A zatím NATO… Že tě hanba nefackuje!

Líbivými slůvky proti islámu ses chtěl vetřít mezi lid.

Pochlebováním o našem slavném národě a jeho hrdinských činech sis myslel, že jsi jedním z nás. 

Františka Čecha jsi vyznamenal, když ses chtěl ukázat jako správný Čech.

Sám si Zemane přijmi uprchlíky a ubytuj je na pražském Hradě. Až ti nadržení negři znásilní Ivanu a Kateřinu možná, že pochopíš. Ale to ti už budeme přát jen všechno nejhorší.

Za deník Tlesk.

 

Miroslav Václavek

Šumperk

 

 

Autor: Miroslav Václavek | středa 22.2.2017 6:15 | karma článku: 24,32 | přečteno: 1866x
  • Další články autora

Miroslav Václavek

Vážená paní Schillerová

18.1.2024 v 17:00 | Karma: 44,85

Miroslav Václavek

Nota Bene

28.12.2023 v 17:00 | Karma: 9,95

Miroslav Václavek

Takhle se na ty Romy musí!

20.12.2023 v 17:00 | Karma: 24,41

Miroslav Václavek

Barcelona, nebe na Zemi

30.10.2023 v 17:00 | Karma: 14,11

Miroslav Václavek

Ať žije svobodná Palestina!

9.10.2023 v 17:00 | Karma: 30,84

Miroslav Václavek

Nemám aplikaci Lidl

20.9.2023 v 17:00 | Karma: 39,24

Miroslav Václavek

Dny NATO Ostrava 2023

18.9.2023 v 17:00 | Karma: 24,64

Miroslav Václavek

Fremr

15.8.2023 v 17:00 | Karma: 23,21
  • Počet článků 726
  • Celková karma 26,51
  • Průměrná čtenost 2688x
Píšu, tedy jsem.
geovisite

Celková čtenost od založení blogu: 1 955 289