Šok, víme první – Miloš Zeman neletí do Washingtonu, ale do Moskvy!

„Sním o tom, že Rusko jednou vstoupí do EU.“ Miloš Zeman v jednom ze svých prorockých vidění, v nichž se vyznává ze svých nejniternějších tužeb.  

Jak jsme byli často svědky, bylo ze stran štvavého tisku a havlovských médií možno mnohokráte číst, že Miloš Zeman v dubnu letošního roku, navštíví Donalda Trumpa v Bílém domě. Nic lépe nedokazuje proradnost a lživost právě takového tisku než tato zmanipulovaná informace.

Prý měl být náš prezident pozván do Oválné pracovny Bílého domu, a to za účelem řešení důležitých světodějných otázek, jakožto státník globálního rozměru tak, aby se vyjádřil k problémům neúspěchu hradní kandidátky v krajských volbách na Zlínsku, neúrodě švestek na Moravě a tudíž navýšení cen slivovice, jakožto k tomu, i pokud o jeho zakopnutí jde.

Přičemž pan prezident bývá Obamovými schody napadán často a olomoucký atentát nebyl ani první, ani poslední.

Že nestydíte vy hnusní Američani!
Další zákeřný schodový atentát na našeho stařičkého vůdce.
Více atentátů bylo spácháno pouze na Fidela Castra!

Nic ale není dále pravdě než tato ohavná lež, která má vzbudit falešná očekávání tak, aby se jim bylo možno později vysmát. A kde jinde, než opět v havlovsko-vlkovských médiích. Protože pan prezident pozván je a setká se s prezidentem, ale v Kremlu a s majorem Putinem.

Proč by měl ztrácet čas s jeho podřízeným ve Washingtonu, když může všechny palčivé otázky tohoto světa projednat přímo se svým řídícím důstojníkem. Pan prezident je moderní politik a ví, že time is money a ????? ??? ??????.

Rovněž budou v Moskvě do pana prezidenta nahrány i nové programy, aby vzhledem k předvolebnímu času budil alespoň zdání toho, že je ještě při smyslech a GRU již dohlédne na to, aby nedošlo k záměně software. Jako posledně, kdy byl na ruské ambasádě do pana prezidenta omylem nahrán program pro Lunochod, což bylo posléze vlastizrádnými novináři popisováno jako viróza. I když se jednalo pouze o určitou programovou nekonzistenci, přikazující panu prezidentovi mít nutkání ve svatovítské kapli lozit po čtyřech.    

Tedy posměváčci, aby bylo jasno – žádný Trump nebude!

A jak se našemu deníku na tiskové konferenci pořádané k návštěvě Moskvy ještě podařilo zjistit od mluvčího mluvčí prezidentské kanceláře Jurije Pasáčka: „Jak bylo vojenským zpravodajstvím zjištěno je zřejmé, že zakopnutí pana prezidenta je důsledkem hlubokých a dalekosáhlých spiknutí, mající kořeny až ve Vatikánu. Neboť projektanti u výslechu, a to hned po vrážení třísek pod nehty, dobrovolně doznali, že zcela záměrně a zákeřně navýšili výšku posledního schodu. Tak aby pan prezident zakopl a mohlo to být vydáváno jakožto projev stařecké degenerace jeho tělesné schrány. I když je velmi dobře známo, že pan prezident je aktivní běžkař, protože začal kouřit až ve svých dvaceti sedmi letech. Rovněž je zcela bezpodmínečně nutno odmítnout jakékoliv spekulace o tom, že pan prezident nebude zvolen i podruhé. Podobný nesoulad s předvolebními preferencemi by střední skupina sovětských vojsk byla opět nucena napravit tak, aby napříště volič volil správně. Tak aby se naplnil sen pana prezidenta, zmíněný úvodem článku.“

 

Za deník Tlesk.

 

Miroslav Václavek

Šumperk            

Autor: Miroslav Václavek | středa 29.3.2017 6:15 | karma článku: 27,79 | přečteno: 968x
  • Další články autora

Miroslav Václavek

Vážená paní Schillerová

18.1.2024 v 17:00 | Karma: 44,85

Miroslav Václavek

Nota Bene

28.12.2023 v 17:00 | Karma: 9,95

Miroslav Václavek

Takhle se na ty Romy musí!

20.12.2023 v 17:00 | Karma: 24,41

Miroslav Václavek

Barcelona, nebe na Zemi

30.10.2023 v 17:00 | Karma: 14,11

Miroslav Václavek

Ať žije svobodná Palestina!

9.10.2023 v 17:00 | Karma: 30,84

Miroslav Václavek

Nemám aplikaci Lidl

20.9.2023 v 17:00 | Karma: 39,24

Miroslav Václavek

Dny NATO Ostrava 2023

18.9.2023 v 17:00 | Karma: 24,64

Miroslav Václavek

Fremr

15.8.2023 v 17:00 | Karma: 23,21
  • Počet článků 726
  • Celková karma 26,51
  • Průměrná čtenost 2688x
Píšu, tedy jsem.
geovisite

Celková čtenost od založení blogu: 1 955 289