Miroslav Václavek

Paroubek akbar

21. 01. 2009 8:30:55
„V únoru 2008 navštívil předseda Jiří Paroubek, Lubomír Zaorálek a Petra Paroubková Damašek. Během své návštěvy se delegace sešla s vrcholnými představiteli Sýrie včetně prezidenta Bašára Asada. Cesta měla studijní charakter a získané poznatky byly v plné míře využity během následující cesty do Izraele. Ačkoliv média a pravicoví politici masivně tuto zahraniční cestu kritizovali, ukázalo se následně zejména při návštěvě francouzského prezidenta Sarkozyho, jak česká mediální scéna dosud není schopna vnímat všechny aspekty zahraniční politiky v souvislostech." Písemná zpráva předsedy ČSSD k XXXV. sjezdu ČSSD.
„Osmdesat procent medii je proti nam, ti Steigerwaldove a Masove proti nam vedou valku, a jedna z prvnich veci, kterou prijmeme po volbach, bude novy tiskovy zakon, ktery tyhle balkanske pomery zmeni“ Jiri Paroubek
„Osmdesat procent medii je proti nam, ti Steigerwaldove a Masove proti nam vedou valku, a jedna z prvnich veci, kterou prijmeme po volbach, bude novy tiskovy zakon, ktery tyhle balkanske pomery zmeni“ Jiri Paroubek
Studenti Paroubek, Paroubková a absolvent fakulty marxismu-leninismu Zaorálek nám ráčili navštívit loni v únoru Sýrii. Syrský státní tisk jakožto i komuniké vydaná Syrským režimem, který vede k jasným zítřkům socialistická strana BAAS, pochvalně pomlaskávala o bratrských vztazích, které Jurij Paroubek a jeho entourage přijeli utužit. Jen ta naše média - na rozdíl od bratrského arabského socialistického tisku - neviděla souvislosti. Nu což. Tak je to tedy na mě.

S médii je děda Paroubek rozhodně na štíru. Nějak ne a ne vidět, že pracuje pro nás. Tam se média otřou o ctihodného (tehdejšího) předsedu vlády (nyní poslance) a jeho milenku tlumočnici jdoucí po inteligenci, a tu zase o letušku a Turkmenbašiho na Hradě. To jsou rozhodně poměry balkánské, které je třeba změnit a všechny ty Štajgrvaldy co píší proti lidu a jeho představiteli Juriji Paroubkovi v žoldu CIA pověsit jako vyprané prádlo. ČSSD je sice stranou, která má paralelu s Afghánskou vládou - její moc končí tam kde Jurije Paroubka vyhazují a kde vládnou peníze z prostituce, jako v Severočeském kraji - ale z jejího spojenectví s komunisty, kteří mají sadistické kádry bachaře z Minkovic v parlamentu, mrazí.

Jestli kvůli něčemu připomínám blížící se roční výročí studijního pobytu vrcholných představitelů ČSSD v bratrské arabské zemi pak jde o ony již jednou zmíněné souvislosti.

Včera nám inaugurovali Baracka Obamu. Ten navzdory všem očekáváním levicových blouznivců deklaroval jasný a tvrdý boj proti terorismu, odpovědnost a práci. Což jsou slova, která voliče KSČSSD přivádějí do stavu třídní nenávisti jen co je zaslechnou. Proto i Jurij Paroubek, když na Nóvě glosoval Obamovo uvedení do úřadu vypadal jakoby mu uletěly včely, a monotónním hlasem, jak jsme zvyklí když spouští své nekonečné litanie nenávisti na Mirka Topolánka, pronesl pár vyčpělých slov z dílny Josefa Goebbelse o tom, že očekává to, že USA přestanou být oním světovým četníkem-dohlížitelem. Pane Paroubku to se načekáte. I když bych já osobně Baracka Obamu nevolil, viděl jsem včera, že občané USA a jejich politici jsou lidé slušní a jejich krásná země má velké srdce i duši. Pohled na vlajku s hvězdami a pruhy vlající ve větru svobody před každým domem, svědčí o oprávněné hrdosti Amerického občana na svoji zemi. Jak se s prací, která Ameriku čeká její občané vypořádají, je už jen na nich, rozhodně nebudu nic předjímat, jen se i nadále budu počítat mezi její přátele v časech dobrých i zlých. Jejich mezilidská kultura a nejen ta politická, která vede nastupujícího prezidenta k tomu aby poděkoval tomu odcházejícímu za jeho práci, je natolik vysoká, že vyniká vrstva hnoje v němž se máchají ti naši místní partajfýreři co vstávaje, lehaje, s pěnou u huby klejí na ty co právě této zemi slouží. Sami ovšem jezdí sbírat studijní poznatky do země, která podporuje terorismus.

To jsou souvislosti vypovídající o skutečné kultuře a o zhovadilostech.

Komentář pěvce Richarda Krajči o tom, že USA už snad nebudou oním „agresivním státem jako doposud" tamtéž, (Nóva) jaksi zanikl v sykotu blížícího se ruského plynu. Ještě nám ho párkrát bratři slovani zastaví a panu Krajčovi snad dojde co to arogance vlastně je.

Aby bylo souvislostem učiněno zadost.

Autor: Miroslav Václavek | karma: 35.80 | přečteno: 2081 ×
Poslední články autora