Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Tomio Okamura je mongoloid, stejně jako já

Vánoce máme již za dveřmi, všude v ulicích znějí koledy, lidé se na sebe usmívají, mají k sobě tak nějak blíž, snad tím svařeným vínem, chtělo by se říci a vůkol je to vůbec láskou k bližnímu úplně přeplněno.

A tak i přední bojovník všeho křesťanstva, rytíř Tomio, přišel se svým příspěvkem k předvánoční atmosféře a se srdcem přeplněným láskou, skromností a pokorou jak jsme u něj již zvyklí a jak mu to praví jeho víra, se jal napravit svět, aby byl zase o něco lepší.  

A nevylezlo z něj nic jiného, než že položil zásadní otázku směřující k rasové čistotě našeho lidu, neboť jej zaujala pasáž z učebnice, která hovoří o tom, že je ku prospěchu lidského plémě, když se jednotlivé rasy míchají v koktejl. Neboť ten je pak dle autora textu mnohem odolnější než jednotlivé rasové monosorty.

Což o to, pohlédneme-li například na rodný kraj Adolfa Hitlera, který je díky své izolaci a blízkému příbuzenskému mísení opravdu zřídlem genetických a jiných poruch dědičnosti, musíme s autorem učebnicového textu pouze souhlasit. Což vůdce sám demonstroval svým mileneckým a partnerským vztahem s neteří Geli, která z nešťastné lásky k strýci Dolfimu spáchala demonstrativní sebevraždu, jež se povedla.  Protože strýček fýrer lítal pořád někde po schůzích a budoval národní socialismus a neteřinku sexuálně odbýval. 

Ale protože Tomio sám vyzývá k tomu, abychom mu dali vědět, činím tomu tak tímto článkem, neboť na Tomiových stránkách tomu tak učinit nemohu, protože jsem tam dostal ban asi po pěti minutách.

Tedy otázky rasové profylaxe neřeší Tomio ani jako první ani jako poslední. Poslední kdo se touto otázkou naposledy zabývali stejně vážně jako on, byli němečtí nacisté, kteří si na pomoc přizvali i „vědu“ a stanovili na základě měření a jiných údajů získaných studiem populace kritéria pro to, kdo je k další plemenitbě a rozmnožování vhodný a koho zase naopak považují za nepřítele rasy, kterou považovali za vyvolenou.

A tak vytvořili rasové zákony, které nazvali norimberskými. Těmi zakazovali nežádoucí mísení mezi nevhodnými a árijci, k nimž se nedávno přiřadil i pan prezident Zeman.

Což je pouze v souladu se zjištěním říšského rasového úřadu, který po vykonání měření rasové vhodnosti populace Protektorátu Čechy a Morava konstatoval, že rasový profil průměrného Čecha je kvalitnější než říšského Němce. K čemuž se pan prezident v Izraeli pouze hrdě přihlásil. Kdyby to tam nevěděli tak jim to připomínám, aby si byli vědomi, jak plemenného samce té nejárijštější krve tam měli na návštěvě.

No, a protože nacisté byli poraženi a ti nejpřednější zároveň i pověšeni, protože účet na Tomiovu otázku činil více než šest milionů Židů a jiných, úředně uznaných za nehodné další existence, nemůžou Tomiovi dát odpověď sami.

Tedy to dá rozum, že největší vlastenec musí položit takovou otázku lidu.

Otázka Tomia Okamury.

Samozřejmě, odpovědět na ni ani on sám nemůže. Protože když to jednou zkusil Míla Rozner tak má z toho polízanici, Tomiovi ještě stále hoří koudel u zadnice a pan Staník to má černé na bílém, a s nadpisem jménem republiky.

A tak nezbývá, než abych ti odpověděl já. Nuže tedy milý Tomio, je pro mě vůbec velkou záhadou, co otázkou na mísení plemen, tedy ve tvém případě rasy mongoloidní s europoidní vlastně sleduješ.

Protože jestli chceš poukázat na nevhodnost křížení lidských ras tak to výsledkem své veřejné činnosti jaksi dokazuješ neustále, když jsi na to evidentně tím, jak momentálně zabrušuješ do genetiky jaksi nepomyslel a vůbec jsi právě naplnil pojem kouzlo nechtěného až po okraj a jak názorně demonstruješ jak může být vlastně taková ta jednoduchá „pravda“ dvojsečná. Jako samurajská katana.

A pokud chceš zase poukázat na to, že bílá je dobrá pak je opravdu komické, že apel na rasovou čistotu našeho šogunátu pronáší mongoloidní mestic, což je totéž jako když o rasových otázkách hovořil Hitler, který sám byl vzhledu balkánského loupežníka a pobudy a sám dle nacistické rasové pavědy patřil do typu dinárského, nebo Goebbels s koňskou nohou cikánského vzezření, či Hess tváře orientálního otrapy. O obézním Goringovi a jiných nacistických darebácích majících evidentně původ v těch nejdivočejších rasových směsích ani nemluvě.

Protože milý Tomio, barva kůže ani jeho rasa z nikoho nečiní ani lepšího ani horšího ani jiného. Ale je to o tom, jaký je člověk uvnitř. Zda je uvnitř čistý nikoliv rasově, ale hodnotově. Zda je uvnitř zdráv nikoliv, pokud o zjev a jeho barvu pleti jde, ale zda nehnije nenávistí a touhou po moci a penězích. Zda je silný tak, aby lidem podával pomocnou ruku, nikoliv aby po nich šlapal.

Taková je tedy moje odpověď na tvoji otázku. A zároveň tě samozřejmě ujišťuji, že mi je tvůj rasový profil úplně ukradený, jen jsem ti dal nahlédnout do zrcadla tvé rasové otázky. Lekl ses? To je dobře. A jestli ne, čti můj článek tak dlouho, dokud se nelekneš.  Je to mnohem lepší než aby ti nosili buchty.

A pokud jde o to jak je to s mongoloidní rasou a se mnou? Když bych v zásadě mohl stát modelem rasově uvědomělému malíři? Odpověď je nasnadě. V mé krvi koluje divoká krev mongolských válečníků skupiny B, která jsem přišla z hluboké Asie, kde vznikla někdy před deseti tisíci lety a vidíš to. Řekl bys to do mě? I s mojí rakouskou prababičkou? Že ne? A přitom jsem čistokrevný mongoloid a rasově mnohem větší Asiat než ty se svojí čecháčkovskou obrnou mysli.

Tak to vidíš Tomíku. Míšení ras je zcela přirozený a prospěšný proces, který zvláště pokud o naše středoevropská děvčata jde, má ten výsledek, že rasoví monosorťáci je k nám jezdí obdivovat a vůbec se rasově mísit a já se jim vůbec nedivím.

A vůbec, teď si všichni na úplný závěr zapište za uši, že jediná skutečná rasa je člověk, jediné náboženství, že je láska a jediná politika, že je svoboda. Se vším ostatním jděte, víte kam. Ostatně, jsme jen taková směska hvězdného prachu, uhlíku černého jako bota a různých kapalin přilepená gravitací po své prchavé životy na kapku slané vody letící nekonečným vesmírem z nekonečné milosti Boží. Nic víc. Tak se podle toho račme již začít chovat.

 

Miroslav Václavek

Šumperk

Autor: Miroslav Václavek | středa 19.12.2018 6:15 | karma článku: 32,43 | přečteno: 2466x
  • Další články autora

Miroslav Václavek

Jak se může na homofobním Slovensku stát prezidentem homosexuál?

Příčina toho, proč se Fico s Pellegrinim angažují v politice je evidentní. Jde o řemeslné zloděje a příslušníky organizovaného zločinu, kteří rozkradli celé Slovensko a nyní jim tak nehrozí kriminál,

10.4.2024 v 17:00 | Karma: 24,73 | Přečteno: 1123x | Diskuse| Politika

Miroslav Václavek

Hnutí ANO a jeho majitel Andrej Babiš jsou bezpečnostním ohrožením České Republiky

Pro pravdu se každý zlobí, přičemž ani Andrej Babiš není výjimkou a zvláště je-li to pravda, které se dopustí on sám.

22.3.2024 v 17:00 | Karma: 39,18 | Přečteno: 3644x | Diskuse| Politika

Miroslav Václavek

Fico, Babiš, Putin - ruská trojka smrti

Představte si, co by se stalo, kdyby po druhé světové válce nebylo Německo podrobeno denacifikaci. Kdyby bylo řečeno, že pokusem Clause Schenka von Stauffenberga o likvidaci Hitlera bylo provedeno Německé národní povstání

7.3.2024 v 17:00 | Karma: 30,51 | Přečteno: 764x | Diskuse| Politika

Miroslav Václavek

Mírové návrhy Andreje Babiše

Jak už všichni víme, je vláda Petra Fialy tou nejneschopnější v dějinách. Pokud by o tom snad někdo pochyboval jen ať se rozhlédne kolem sebe. A co uvidí? Je zataženo a prší, to svědčí o naprosté pravdivosti těchto slov.

28.2.2024 v 17:00 | Karma: 25,54 | Přečteno: 667x | Diskuse| Politika

Miroslav Václavek

Islamizace úspěšně pokračuje!

Kde jsou ty časy, kdy si Tomio Okamura zašel v Londýně do mešity za požehnáním a jeho genosse po útoku na koleje na kebab. Situace je mnohem vážnější, než by se zdála na první pohled být. Jen posuďte sami, co se mi přihodilo!

12.2.2024 v 17:00 | Karma: 18,46 | Přečteno: 881x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

ANO bylo pro zvýšení věku odchodu do důchodu. Havlíčkovi vadí zápis z Hradu

24. dubna 2024  14:43,  aktualizováno  15:14

Hrad zveřejnil záznam z jednání o důchodové reformě. Na té se zástupci vlády, ANO a Hradu shodli,...

V Černošicích spadlo do bazénku batole, skončilo podchlazené v nemocnici

24. dubna 2024  15:06

V Černošicích spadlo do zahradního bazénku 2,5leté dítě. Na místě zasahovali záchranáři, kteří jej...

Ficova vláda schválila zákon o veřejnoprávní televizi, z RTVS bude STVR

24. dubna 2024  13:08,  aktualizováno  15:04

Slovenská vláda ve středu schválila návrh zákona o Slovenské televizi a rozhlasu (STVR). Ten...

Za pomoc známým s daňovými podvody dostal šéf finančního úřadu podmínku

24. dubna 2024  15:01

Krajský soud v Brně ve středu opětovně uložil podmíněný a také peněžitý trest bývalému řediteli...