Obcházení americké a izraelské vlajky v Teheránu

16. 01. 2020 17:00:00
Před nedávným časem byl americkým dronem zlikvidován masový vrah a řemeslný zločinec Kásim Sulejmání jehož domorodá média téměř bez výjimky vykreslila jako jakéhosi Vinnetoua Blízkého východu, čímž převzala propagandu

íránského islamismu od a až po z a z místních tiskovin se staly ústí hlásné trouby íránské náboženské diktatury.

Neboť po jeho smrti kampaň íránské propagandy zintenzívnila rozsáhlé dezinformační úsilí při vytváření falešných zpráv, vymýšlení novinářských osob s oslavnými články obsahujícími tirády a chvalozpěvy a systematickou koordinaci uměle vytvořeného mezinárodního veřejného mínění ke svatořečení Sulejmáního.

Za tímto účelem byly užity íránské státní televizní kanály a účty sociálních sítí, z nichž velká část byla za tímto účelem nově vytvořena, a kde byly do omrzení zveřejňovány opakující se záběry rakví zahalených do amerických vlajek, Donalda Trumpa bez hlavy, a hrdinského „vznešeného válečníka“ Sulejmáního, přitahující jak nacionalisty, tak náboženské konzervativce.

Přičemž íránská propaganda se zjevně neomezovala pouze na média. Dětem ve školách byly rozdány sešitky, které oslavovaly život generála a lhaly jak o jeho životě tak i o příčinách jeho smrti, studentům vysokých škol bylo sděleno, že pouze návštěva jeho pohřbu znamená dosáhnout zápočtu, byly uzavřeny všechny soukromé podniky jen trochu konkurující státnímu žalu a přítomným bylo poskytnuto bezplatné ubytování i stravování, neboť davy byly do Teheránu svezeny vládními autobusy za účelem spílání Americe.

Tedy nic nového pod sluncem. Podobným výjevům jsme byli přítomni i u nás v dobách takzvaného reálného socialismu, kdy po smrti Brežněva kapali sovětští vůdcové jeden za druhým, jakoby byli stiženi vepřovým morem a veřejné smutky, kdy byly krajiny socialistického tábora potaženy černým suknem oficiálního truchlení se nijak zvlášť od Íránu nelišily.

Reálný islamismus, jak můžeme politický režim současného Íránu nazvat je ohavnou a odpudivou islamistickou diktaturou řízenou náboženskými fanatiky, kteří se snaží dosáhnout na nukleární zbraň a kteří šíří šíitský fanatismus všude tam, kam dosáhne ruka bradatých pomatenců v hábitech.

Tedy tam, kde se nalézá šíitská menšina, skrze niž šíří válku, teror, nenávist, hladomor a násilí všeho druhu tak, aby takovou zemi nejdříve destabilizovali a oslabili a dosáhli pak v ní na moc a mohli tam zavést režim totožný tomu íránskému a rozšířili tak říši svého zla. Což se jim ze značné části povedlo v Sýrii, Libanonu nebo v Iráku, kde byl Sulejmání po zásluze zlikvidován americkou střelou.

Takzvaný „generál“ Sulejmání nazývaný Stín, byl prodlouženou rukou íránského režimu třímající meč, kterého neváhal použít. A to jak v zahraničí tak ani doma, kde jeho kariéra začala vyhlazením íránských Kurdů, nebo vyvražděním protestujících studentů v roce 1999 či těch, kdo se jakkoli nepřátelsky projevili proti islamistickému režimu, který posílá do vězení ženy, které se odváží vzepřít středověku íránského režimu a vyjít na ulici bez závoje.

Jeho oblíbenou agendou bylo rovněž i to, že pořádal výlety pro íránské děti a vozil je po místech bojů za irácko-íránské války tam, kde íránský režim posílal malé děti s plastovými klíči od ráje na krku, aby vyčistily svými těly průchody v minových polích. Tak, aby dle jeho slov do sebe nasály posvátnou atmosféru oněch míst.

Že se zvláště v českých médiích po jeho likvidaci spustily ozvěny íránské propagandy je nabíledni, Sulejmání byl druhým mužem ve státě, který udržuje přátelské styky s Ruskem a Rusku tady skrze rezidenturu KGB, FSB a GRU patří spousta médií.

Tedy není divu, že jsme se mohli dočíst o tom, jak íránský lid prý upřímně truchlí za generálem a lidovým hrdinou, který nikdy nezvýšil hlas a co všechno se prý Americe nestane.

Nestalo se nic, kromě toho, že pár „hrdinům“ spadlo srdce do kalhot, ano i těm, kteří mají v erbu tureckou hlavu s krkavcem, a odsoudilo vznešenými krasomluvnými plky Donalda Trumpa, jako v dobách Rudého práva s tím, že prý šlo o porušování mezinárodního práva, bla bla bla.

Přičemž není větší lži, neboť US Army – Bůh žehnej Americe – vykonala legitimní útok na válečný cíl zcela v souladu s mezinárodním právem i intencemi OSN, protože v tomto případě šlo o zcela nepopiratelné právo na sebeobranu vůči veliteli jednotek útočících na americké měkké cíle po dlouhou dobu předtím. O tom, že se panu „generálovi“ dostalo okusit jeho vlastní medicíny, nemluvě.

A tak se v rozporu s vyhrožováním Americe, skutečnými oběťmi íránského islamistického režimu stali nevinní pasažéři ukrajinského letadla, sestřeleného stejně jako v případě malajského Boeingu ruskou raketou Íránskými revolučními gardami, tedy ekvivalentem Lidových Milicí, neboť jde o soukromou mocenskou složku tamních islamistů, která zaštiťuje ničím neomezenou moc onoho hrůzného režimu.

Dlužno ovšem dodat, že prozatím.

Proč prozatím?

Protože ze záběrů natočených z teheránských ulic je zřejmé, že za státoprávním spíláním Americe, které nám zprostředkovala, coby íránskou realitu domorodá média, se ukrývá skutečnost zcela jiného charakteru.

A touto skutečností jsou zjevné sympatie obyčejných Íránců vůči zemím demokratickým a těm, které jsou pro íránské islamisty ztělesněním Satana, tedy vůči U.S.A. a Izraeli, neboť když se íránský režim snažil o co největší potupení státních symbolů těchto zemí tím, že je namaloval na chodník tak, aby po nich chodily davy, dosáhl zcela opačného efektu.

Obě vlajky byly Íránci pečlivě obcházeny.

Inu, dle vyššího principu mravního není vražda na tyranovi zločinem a likvidaci Sulejmáního můžeme přirovnat k likvidaci zločince totožného obsahu, tedy Heydricha.

Vražda obyčejných lidí protestujících proti islamistickému režimu, nebo těch v letadle, či vyhlazování celých syrských měst ruským letectvem jím ovšem je.

Mějme to prosím na paměti.

Je to stejnou měrou protijed na otravu mysli českými médii, které patří Rusku, jako i důležité vědění toho, kdo je kdo.

Miroslav Václavek

Šumperk

Autor: Miroslav Václavek | čtvrtek 16.1.2020 17:00 | karma článku: 30.02 | přečteno: 900x

Další články blogera

Miroslav Václavek

Fico, Babiš, Putin - ruská trojka smrti

Představte si, co by se stalo, kdyby po druhé světové válce nebylo Německo podrobeno denacifikaci. Kdyby bylo řečeno, že pokusem Clause Schenka von Stauffenberga o likvidaci Hitlera bylo provedeno Německé národní povstání

7.3.2024 v 17:00 | Karma článku: 29.32 | Přečteno: 632 | Diskuse

Miroslav Václavek

Mírové návrhy Andreje Babiše

Jak už všichni víme, je vláda Petra Fialy tou nejneschopnější v dějinách. Pokud by o tom snad někdo pochyboval jen ať se rozhlédne kolem sebe. A co uvidí? Je zataženo a prší, to svědčí o naprosté pravdivosti těchto slov.

28.2.2024 v 17:00 | Karma článku: 25.03 | Přečteno: 543 | Diskuse

Miroslav Václavek

Islamizace úspěšně pokračuje!

Kde jsou ty časy, kdy si Tomio Okamura zašel v Londýně do mešity za požehnáním a jeho genosse po útoku na koleje na kebab. Situace je mnohem vážnější, než by se zdála na první pohled být. Jen posuďte sami, co se mi přihodilo!

12.2.2024 v 17:00 | Karma článku: 17.72 | Přečteno: 744 | Diskuse

Miroslav Václavek

Jak vybrat peníze z cizí karty a nekrást

Sudety jsou svět sám pro sebe, zvláště ty naše, moravské a slezské, kde se pro jadrné slovo i skutek nechodí daleko. Však jen posuďte sami, co se mi přihodilo - a ať mi visí, jestli jsem vám lhal...

22.1.2024 v 17:00 | Karma článku: 20.02 | Přečteno: 784 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jaroslav Pomp

TV politické debaty: Když se člověk hádá s blbcem

„Jestliže se člověk hádá s blbcem víc, jak půl minuty, hádají se už dva blbci,“ to řekl moudrý Jan Werich. Televizní politické debaty však mají být o tom, že blbec má být usvědčen z blbosti chytrými protiargumenty, ne úprkem.

19.3.2024 v 9:06 | Karma článku: 25.95 | Přečteno: 577 |

Jan Bartoň

Macron: Preferuji strategickou nejednoznačnost

Francouzský prezident Emmanuel Macron dnes hovoří zcela odlišně než po začátku ruské agrese proti Ukrajině. Nejprve se snažil s Ruskem komunikovat, nyní je včele politiků, kteří by chtěli poslat vojáky na Ukrajinu.

19.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 15.80 | Přečteno: 274 | Diskuse

Jiří Čumpelík

Má to na svědomí Andrej Babiš

Víme o něm io jeho rodině téměř všechno. Pokud pro něho ve volbách lidé hlasují, vědí proč. Dá se říci, že jako předseda vlády byl úspěšný.

19.3.2024 v 7:49 | Karma článku: 26.46 | Přečteno: 529 | Diskuse

Jan Ziegler

V Rusku se nekonaly volby, ale vyhlášení vůdce zločineckého gangu

Ne, opravdu nelze v Rusku mluvit o svobodných volbách a nejen těch prezidentských. Zástupci skutečné opozice jsou zavíráni do vězení nebo rovnou vražděni. Západ nesmí uznat násilnického mafiána Putina za ruského prezidenta.

18.3.2024 v 12:30 | Karma článku: 23.19 | Přečteno: 364 | Diskuse

Ondřej Šebesta

Sedm stupňů do Sokola

Jak slepá musela starostka být, když její asistentka, které každý měsíc strhávali část platu na její dluhy, přicházela s luxusními kabelkami, nákladnými šperky aměla prostředky na drahé zahraniční zájezdy.

18.3.2024 v 7:00 | Karma článku: 24.14 | Přečteno: 484 | Diskuse

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...