Bumerang ruské hybridní války proti vakcinaci na Covid 19 se vrátil zpět

27. 10. 2021 17:00:00
Bumerang je taková hezká věcička. Lidé ho vymysleli k lovu a boji před mnoha desítkami tisíc let. No není to fajn? Vezme se to do ruky a hodí. A ono to letí a zasáhne cíl. Ale někdy ho to mine a pak se to vrací zpět.

A když lovec nedává pozor, může ho to pěkně praštit po hlavě. Což znamená, že ho to může zranit, přizabít nebo rovnou poslat do věčných lovišť.

Což je přesně ona situace, kterou právě zažívá Putinovo Rusko, do něhož se právě vrátil proti vakcinační bumerang vypuštěný na západ ruskými propagandisty. Což o to, tuhle válku se západem Rusko vede dlouhodobě a nejen v souvislosti s Covid 19.

Ale Rusko dlouhodobě užívá trollí farmy a roboty k rozšiřování mnoha lží a nesmyslů, přičemž ani ty o údajné škodlivosti očkování nejsou výjimkou. Smysl takových lží je jediný, jde o to, jak nejvíce oslabit naši západní společnost. Jak ji co nejvíce rozklížit, rozdělit, rozdrolit, ovládnout a zastrašit.

A tak jsme v kyberprostoru svědky mnoha útoků na samotnou podstatu naší existence, protože takovým způsobem lze velmi efektivně s lidskou myslí manipulovat. A co je lepšího, než když špinavou práci za Rusko odvedou sami lidé, kteří jsou cílem takového útoku, neboť jejich mysl se nedokáže vůči něčemu takovému bránit.

Ale každý meč má dvě ostří. A stejně jako může zranit ty, na které útočí, může páchat tytéž škody na tom, kdo jej tasí. A tak jsme svědky toho, jak zpět přilétnuvší bumerang kosí deseti tisíce Rusů každý den a kdy jich více než tisíc každý den zabíjí. A to jsou prosím pouze ta oficiální čísla. Přičemž každému, kdo jen trochu zná Rusko je jasné, že skutečnost je mnohonásobně horší.

Protože s čím kdo zachází tím také schází. A tak když v dnešní zglobalizované době Rusko vypustí na internet armádu trollích skřetů zamořujících svět jedem a lží, ani Rusko samotné tomu neunikne. Zvláště, je-li tamní společnost obzvláště náchylná věřit pohádkám o prohnilém západu a nemá o našem způsobu života a vědě ani ponětí.

Pak to zákonitě musí dopadnout tak, že jen třicet procent ruské populace je naočkováno a to ještě k tomu ruským Sputnikem, který jaksi příliš neúčinkuje a jehož hlavní smysl je v rovině propagandistické.

Neboť jak se vyjádřil předseda ruské Státní dumy: Naneštěstí jsme vedli celou informační kampaň o koronaviru v Rusku chybně a zcela zmateně. Lidé nemají důvěru, aby šli a nechali se očkovat, to je skutečnost,“ nic lépe nedokládá má slova o bumerangu a střelbě do vlastních řad než právě toto.

Inu, Rusko se střelilo do vlastní nohy a zároveň poskakuje na té druhé, kterou má ovšem pro změnu zlomenou, protože v Rusku nezabíjí jen Covid 19, ale řádí tam i pandemie HIV, která se vymkla jakékoli kontrole a dosahuje rozměru biblické metly lidstva.

Tedy naší odpovědí v této válce, kterou proti nám Rusko skrze své agenty, lháře, prostituty a zaměstnance vede, by měla být odpověď faktů, vědy, lidského poznání a rozumu roku 2021.

Tak, ať se Rusko střílí třeba do obou nohou a všechny jeho bumerangy dopadnou na jeho hlavu. Dobře mu tak.

A vám, kteří se ještě proti onemocnění Covid 19 z nějakého pro mne nepochopitelného důvodu nechráníte vám chci říci, že jste jako člověk topící se na širém moři, který odmítá užít záchrannou vestu a raději se utopí.

Nevěřte ale nevzdělaným a hloupým lidem, kteří vám říkají, že když sníte Ivermektin, tedy veterinární prostředek proti červům, že začnete chodit po vodě.

Zázraky mají úplně jiná jména.

Jmenují se Moderna, Pfizer nebo Johnson & Johnson.

Miroslav Václavek

Šumperk

P.S. Autor článku je pod ochranou US vědy a US génia pod jménem Moderna. Děkuji ti Ameriko!

Autor: Miroslav Václavek | středa 27.10.2021 17:00 | karma článku: 24.20 | přečteno: 669x

Další články blogera

Miroslav Václavek

Hnutí ANO a jeho majitel Andrej Babiš jsou bezpečnostním ohrožením České Republiky

Pro pravdu se každý zlobí, přičemž ani Andrej Babiš není výjimkou a zvláště je-li to pravda, které se dopustí on sám.

22.3.2024 v 17:00 | Karma článku: 39.10 | Přečteno: 3491 | Diskuse

Miroslav Václavek

Fico, Babiš, Putin - ruská trojka smrti

Představte si, co by se stalo, kdyby po druhé světové válce nebylo Německo podrobeno denacifikaci. Kdyby bylo řečeno, že pokusem Clause Schenka von Stauffenberga o likvidaci Hitlera bylo provedeno Německé národní povstání

7.3.2024 v 17:00 | Karma článku: 30.20 | Přečteno: 663 | Diskuse

Miroslav Václavek

Mírové návrhy Andreje Babiše

Jak už všichni víme, je vláda Petra Fialy tou nejneschopnější v dějinách. Pokud by o tom snad někdo pochyboval jen ať se rozhlédne kolem sebe. A co uvidí? Je zataženo a prší, to svědčí o naprosté pravdivosti těchto slov.

28.2.2024 v 17:00 | Karma článku: 25.31 | Přečteno: 561 | Diskuse

Miroslav Václavek

Islamizace úspěšně pokračuje!

Kde jsou ty časy, kdy si Tomio Okamura zašel v Londýně do mešity za požehnáním a jeho genosse po útoku na koleje na kebab. Situace je mnohem vážnější, než by se zdála na první pohled být. Jen posuďte sami, co se mi přihodilo!

12.2.2024 v 17:00 | Karma článku: 18.17 | Přečteno: 759 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 11.99 | Přečteno: 149 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 27.71 | Přečteno: 559 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.26 | Přečteno: 524 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 471 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2311 | Diskuse

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...