Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Ať žije svobodná Palestina!

Izrael je opět ve válce. A jako vždy se jedná o útok směřující k samé podstatě Izraele. Je tomu tak proto, že teroristická organizace Hamás má zničení Izraele ve svém programu a nijak se tím netají.

A tak na Izrael prší déšť sice primitivních, ale bohužel účinných raket, vyráběných na konceptu sovětských Kaťuší a hrdlořezové a vrazi zabíjejí celé rodiny a střílejí do lidí jen proto, že jde o Židy, což v jejich očích nejsou lidé. 

Samozřejmě, mnozí takzvaně levicoví, nad tím přivírají oči a konstatují, že toto násilí a genocidu si prý Izrael jestli ne přímo zaslouží, tak že se údajně není čemu divit a země světa dávají buď podporu zemi bojující o svou existenci, tedy Izraeli nebo mlčí, čímž se přidávají k teroristům. Ale u i takzvaně pravicových je tomu stejně, tedy nám z tohoto vychází nejlépe člověk obyčejný, ten kdo se na svět nedívá skrze slepá skla ideologií a je schopný proti těm stovkám zavražděných protestovat a nedržet hubu a krok. 

Ale Česká Republika je zemí, která patří k největším podporovatelům Izraele od roku 1948 a tak naštěstí můžeme jak jedny tak druhé, spočítat na prstech jedné ruky, ale které zároveň nelze opomíjet, protože tito obviňují Izrael z apartheidu, rasismu a jiných nástrojů zločineckých diktatur, přičemž nic není větší lež než tohle.  

K těmto bludům a lžím o zlém Izraeli, které kromě podporovatelů terorismu trousí především různí pomatenci lze říci pouze toto: Izraelští Arabové mají stejná práva jako Židé, arabština je v Izraeli oficiálním jazykem vedle hebrejštiny, Izrael je zemí, kde Arabové pracují v nejvyšších orgánech země, včetně Nejvyššího soudu, který posuzuje každou stížnost izraelského Araba stejně jako Žida. Izrael je zemí, kde na izraelských univerzitách studují arabští studenti, Arabové mají svá nezávislá a necenzurovaná média, v parlamentu zasedají arabské strany, a jedna je dokonce členem současné izraelské vlády. Izraelští Arabové také slouží v izraelské armádě, třebaže na rozdíl od Židů nemají vojnu povinnou. Se životem v Izraeli je podle průzkumů spokojeno 81 procent Arabů. A teď mi ukažte jednu jedinou arabskou zemi, kde jsou na tom nejen Židé, ale i Arabové stejně. Že neukážete? No to je samozřejmé, protože žádná taková není.

Jinak všechny tyhle výpady zpochybňující terorismus Hamásu mají původ v tom, že islamistický terorismus je produkt právě komunistických zemí, které tímto způsobem bojovaly proti západu. Palestinští a jiní islamističtí teroristé byli cvičeni i na území tehdejší ČSSR a byly jim dodávány jak zbraně tak i nedetekovatelný Semtex, kterým byl spáchán například teroristický útok na Boeing v Lockerbie. To jen, abyste znali ten správný historický kontext, proč tomu taková osoba činí. A pokud tomu tak činí i náckové, je to proto, že jsou odjakživa s komunisty jedna ruka. 

Svobodná Palestina? 

Samozřejmě, ale nejdříve musíte vědět, že teroristická organice Hamas nemá s Palestinou nic společného, tím méně s její svobodou. A to proto, že Hamas terorizuje Izraelce úplně stejně, jako Palestince. Hamas je zločinecká organizace financovaná Íránem a v zásadě funguje podobně, jako domorodá SPD, protože provozuje také obchod s nenávistí. Šéfové Hamasu žijí v luxusu, obklopeni západními vymoženostmi a na smrt posílají chudé ovečky, kterým na islamistickém politickém školení mužstva vypláchli mozky. Hamas ví, že Izrael není v jeho silách porazit, ale teroristické útoky vykonává proto, aby byl narušen již probíhající celoarabsko-izraelský mírový proces, včetně vyřešení palestinsko-arabského sporu. Jen tehdy bude existence Hamásu zaručena a jen tehdy bude i nadále fungovat jeho byznys s utrpením a smrtí.

Tedy Palestina bude svobodná a dosáhne svého státu, až bude Hamas poražen a zlikvidován. Tady je začátek míru, tady je začátek palestinské státní suverenity. Suverenity takové, že jak Izrael tak i Palestina budou spolu vedle sebe žít v míru.

Tedy proto, ať žije svobodná Palestina!

Shalom všem lidem dobré vůle!

 

Miroslav Václavek

Šumperk 

Autor: Miroslav Václavek | pondělí 9.10.2023 17:00 | karma článku: 30,84 | přečteno: 1490x
  • Další články autora

Miroslav Václavek

Jak se může na homofobním Slovensku stát prezidentem homosexuál?

Příčina toho, proč se Fico s Pellegrinim angažují v politice je evidentní. Jde o řemeslné zloděje a příslušníky organizovaného zločinu, kteří rozkradli celé Slovensko a nyní jim tak nehrozí kriminál,

10.4.2024 v 17:00 | Karma: 24,73 | Přečteno: 1123x | Diskuse| Politika

Miroslav Václavek

Hnutí ANO a jeho majitel Andrej Babiš jsou bezpečnostním ohrožením České Republiky

Pro pravdu se každý zlobí, přičemž ani Andrej Babiš není výjimkou a zvláště je-li to pravda, které se dopustí on sám.

22.3.2024 v 17:00 | Karma: 39,18 | Přečteno: 3645x | Diskuse| Politika

Miroslav Václavek

Fico, Babiš, Putin - ruská trojka smrti

Představte si, co by se stalo, kdyby po druhé světové válce nebylo Německo podrobeno denacifikaci. Kdyby bylo řečeno, že pokusem Clause Schenka von Stauffenberga o likvidaci Hitlera bylo provedeno Německé národní povstání

7.3.2024 v 17:00 | Karma: 30,51 | Přečteno: 765x | Diskuse| Politika

Miroslav Václavek

Mírové návrhy Andreje Babiše

Jak už všichni víme, je vláda Petra Fialy tou nejneschopnější v dějinách. Pokud by o tom snad někdo pochyboval jen ať se rozhlédne kolem sebe. A co uvidí? Je zataženo a prší, to svědčí o naprosté pravdivosti těchto slov.

28.2.2024 v 17:00 | Karma: 25,54 | Přečteno: 667x | Diskuse| Politika

Miroslav Václavek

Islamizace úspěšně pokračuje!

Kde jsou ty časy, kdy si Tomio Okamura zašel v Londýně do mešity za požehnáním a jeho genosse po útoku na koleje na kebab. Situace je mnohem vážnější, než by se zdála na první pohled být. Jen posuďte sami, co se mi přihodilo!

12.2.2024 v 17:00 | Karma: 18,46 | Přečteno: 881x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Rusové v noci ničili ukrajinskou infrastrukturu, znovu útočili i na Charkov

27. dubna 2024  8:05

Sledujeme online Rusko v noci na sobotu zaútočilo na energetickou strukturu Ukrajiny. Ve třech oblastech poškodili...

V Česku přibývá nakažených malárií, nemoc si lidé vozí z dovolené

27. dubna 2024  7:29

Po útlumu v době covidu-19 opět roste počet Čechů, kteří se v zahraničí nakazili malárií. Loni jich...

Izrael zaslal Hamásu reakci na postoj k ukončení války, hnutí žádalo příměří

27. dubna 2024  7:07

Palestinské hnutí Hamás uvedlo, že v sobotu dostalo od Izraele oficiální odpověď, která se týká...

Má přejít česká ekonomika na válečný režim? Doba míru je pryč, říká Pojar

27. dubna 2024

Rozstřel Britský premiér Rishi Sunak nedávno oznámil, že jeho vláda uvede zbrojní průmysl do válečného...