Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KASPTH

kladivo a srp, poroste ti hrb

23. 9. 2012 15:24
Netusim, zda jste od tam i rodakem

ale jestli ano, pak si Sumperk takove, pokrokove pismaky bezpochyby zaslouzi.:-) R^

Clovek nemusi dlouho premyslet a hned pozna, ze uroven uvedomnelosti a pokrokovosti v mysleni u tohoto stadniho naroda se da poznat podle ctenosti a klikani karmy u autoru s narudlou hmotou v mozku, typu p.Petrika, Matejky, bolsevika Paulczynskeho, podivneho Streita ci estebackych fizlu J.Camomile Hermanka, Oldiess Sestaka, aj., podobnych individui na idnesu.Rv

1 0
možnosti
C

coj@nato.01

22. 9. 2012 20:52
Článek plný alegorie, podobenství i zjevné pravdy...

Výborný text, přečetl jsem od začátku, po úplný konec a ještě zpět.:-)

R^...tohle máte nejen za tu kočku se lvem

R^...a toto navíc, za posledních pět vět

2 0
možnosti
JK

Rekordní mrazy

18. 9. 2012 22:38
Lék, který je nyní nově otráveným podáván,

je dovážen z Norska, kde měli před časem podobný problém - proto jej tam také vyvinuli. Lékař, který tento lék vyvinul, říká, že mnoho těch, kteří si otrávený alkohol koupili a dosud jej nevypili, jej nevylejou, nevyhodí (už za něj zaplatili, že), nýbrž prostě odloží stranou a pak na něj zapomenou. Po půl roce otevřou flašku a máme tady opáčko! A po pravdě řečeno 10 i více panáků rumu by mne odrovnalo, i kdyby ten rum nebyl otrávený. Jenže o to teď nejde. Podle mne ti, co to prodávali nejenom na stánku, ale hlavně v tom kamenném obchodě, patří do kriminálu. Uvědomují si vůbec, co udělali? Oni přeci znají dodavatele! Sice je to pouhá science fiction, ale stejně se divím, že když začali umírat lidé, "obchodníci" sami neukázali prstem. Nevěřím, že nevěděli, co kupují a od koho, a jestli předtím věděli pouze, že je to načerno a tak teď vědí jasně, co a od koho dávali na pult. A že jsou prostě vrazi. A co když to teď prostě stáhnou do skladů a po půl roce to vrátí zase zpátky na pult?

1 0
možnosti
BG

Bod G

17. 9. 2012 10:55
Máte pravdu

Proti tomu svinstvu a oněm gaunerům jsme opět bezmocní jako za socialismu.ještě jste mohl přidat advokátsko-exekutorské gaunery kteří okrádají lidi za nepatrné dluhy ,mnohdy i vymyšlené.

1 0
možnosti