Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Rusko potřebuje mimo psychiatra vystřízlivět z opice.

0 0
možnosti
Foto

Pane Václavku, jak byste hodnotil úroveň země, jejíž představitelé připravili pro své občany smrt vypařením v žáru 1 330 000°C? Válečný zločinec Bush mladší následoval v ukrutnostech svého otce a nestačilo mu připravit desetitisíce vojáků o život ve válkách v Perském zálivu chemickými zbraněmi-vypouštěnými z amerických pozic, a připravil pro vlastní lidi ve věžích doslova peklo uváděným žárem. Pověřená USA armáda vše přiznala na svém federálním vědeckém zpravodaji FASU již před deseti lety a jeho znění můžete přečíst v článcích o EMP,Tritiu a Lithiu na mém blogu na idnes. Nejhorší je, že ani jejich veřejnost nehodlá s tím něco dělat, protože tento čin je nasměroval do zemí, kde je ropa, a tu Američané rádi použijí bez výčitek. Neměl byste podsouvat zlé úmysly západním směrem? Vy asi nemáte moc vědomostí o zločinech USA?

Tušíte, kolik raněných a zbytečně umírajících Rusů bylo na trase sibiřské magistrály, neboť byli vyloženi z vagonů našimi legionáři, protože podle směrnic západních zemí měli pokračovat západním směrem a dobýt Moskvu? Naši Pepíci však měli touhu jet domů! Nebyli tudíž ovcemi, jako dnešní obdivovatelé západu!

1 1
možnosti
MR

M21i83l75a14n 51R23a44d73e64k

22. 4. 2014 18:44

Rusko nevim, ale Putin - jen teoreticky - ano. Bohuzel to nejde lecit, proto jen teoreticky. Posedlost se tomu rikavalo, dnes tomu rikaji jinak, podstata veci se nemeni. http://milanradek.blog.idnes.cz/c/405080/Heroin-je-celkem-neskodna-droga.html

0 1
možnosti
JS

Prevence u duševních chorob je velmi obtížná. Ovšem obecně platí čím dříve se člověk začne léčit, tím lépe. Už jste navštívil psychiatra?

2 3
možnosti

Úplně nejlépe je, když Rusko hodnotí čecháček. Obyvatel země, která se nemůže svou historií vůbec chlubit.

2 3
možnosti
JS

Nejsem čecháček, jsem Čech a jsem na svou zem a její historii hrdý. Nemáme víc másla na hlavě než Vámi obdivované velmoci.

5 1
možnosti
KS

Zda Rusko potřebuje psychiatra bych si ani při svých znalostech tohoto teritoria nikdy netroufl napsat.Z Vašeho příspěvku je všajk patrné,že psychiatrické pomoci je třeba zejména Vám.

4 3
možnosti
OL

O85t68o 48L24e27v

22. 4. 2014 14:49

Rus a Putin zvlášť  potřebuje psychiatra tak ještě víc pořádně po držce aby byl od nich klid.;-€;-€

0 2
možnosti