Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přísahám,že toto je můj poslední příspěvek na Idnes,jelikož diskutovat s lidmi,jako je autor tohoto článku,Ziegler,Peszyński a další rádoby pravičáci,nemá smysl,tj.asi jako přesvědčovat Jiřího Jambora.

Jak někdo může srovnávat Mojžíše,který vyvedl svůj národ z egyptského zajetí s představiteli současné EU,kteří naopak evropské hodnoty ničí.

Co se týče Kotleby,neznám ho,čili ho nemohu ani hájit ani kritizovat,možná je šovinista,což je špatně,ale tito politici jsou dílem politiky ultralevicových pravdoláskařů.

0 0
možnosti

A teď zkuste popřemýšlet o Izraeli, při kterém tak stojíte a o tom jak přijal za své nacistické norimberské zákony. Dokonce je ještě vylepšil o test DNA. O tom se nacistům ani nezdálo;-)

1 2
možnosti

Celý článok je kopa nezmyslov, zareagujem aspoň na jeden.

"A jelikož slovenská armáda byla nerozlučný spojenec Deutsche Wehrmacht, s níž 1.9.1939 zahájila jako agresor druhou světovou válku a jejíž jednotky spáchaly mnohačetné válečné zločiny na civilním obyvatelstvu v Sovětském svazu,"

Napíšte aspoň jeden vojnový zločin.

Je vojnový zločin ak 120 000 slovenských vojakov, ktorý sa zúčastnili oslobodzovania Ukrajiny od hladomoru a boľševizmu?

Pozrite si film,

https://www.youtube.com/watch?v=u2Z5iKKWcy8

a na internete sú desiatky výpovedí účastníkov bojov, ako ukrajinské obyvateľstvo vítalo slovenských vojakov ako svojich osloboditeľov. Ukrajinci prinášali zviazaných proruských komisárov na štáb slovenskej armády, ktorých Slováci odovzdali Nemcom. Slovenská armáda na východnom fronte celkovo zajala cca 300 000 vojakov, ani jedného zajatca neusmrtili, všetkých odovzdali do nemeckých lágrov.

Mnoho slovenských vojakov,letcov, ktorí sa zúčastnili bojov na východnom fronte, letcov získalo najvyššie ocenenia Slovenska, Nemecka, Chorvátska, a ani jeden vojak nebol súdený za vojnové zločiny.

Napr. Na východnom fronte odlietal Ján Režňák 194 bojových misií, zúčastnil sa 36 vzdušných bojov s ruskými stíhačmi a dosiahol 32 potvrdených zostrelov. Za svoje výkony bol vyznamenaný Slovenskou striebornou medailou vojenského Víťazného kríža, strieborným vojenským Záslužným krížom, zlatou, striebornou a bronzovou medailou Za hrdinstvo, Nemeckým Železným krížom I. a II. stupňa, Ehrenpokalom, Nemeckým krížom v zlate, Zlatou frontovou leteckou sponou, ktorá bola udeľovaná po 150. bojovom lete a Chorvátskou striebornou medailou Koruny kráľa Zvonimíra.

https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Re%C5%BE%C5%88%C3%A1k

1 0
možnosti
Foto

Ty modře označené pasáže v textu jsou URL odkazy. I ty o slovenských válečných zločinech. A o tom, že Slovensko platilo nacistům za zavraždění každého slovenského Žida 500RM třeba zase někdy jindy.

3 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti

Pokud vláda nejedná ku prospěchu svých občanů a neřeší jejich problémy, pak logicky roste síla jejích oponentů a protivníků. A jestliže to nová vláda nepochopí, pak tu další bude sestavovat právě pan Kotleba. Smiřte se s tím, autore.

6 0
možnosti

Lidé vzdělaní a určitým rozhledem se snaží podobné situace řešit jako civilizovaní lidé, demokraté. Primitivové (kterým navíc stejně prakticky nic nehrozí) začnou hystericky šílet a hledat si novodobého "spasitele".

Politici Kotlebova, ale u nás Zemanova, Okamurova, Konvičkova ražení, těm žádné řešení, žádná obrana "zájmů" neleží v žaludku. Těm jde jen o to , aby je vystrašený a primitivní dav vynesl do mocenských pozic

7 7
možnosti

Pan Kotleba postupuje v politice pomalu od zdola vzhůru. Už víc než 15 let buduje stranu a v každých volbách získává další a další posty: nejprve v obecních zastupitelstvech, pak v krajích, dnes i v parlamentu. Jako župan (hejtman) si vede velmi dobře. Srovnávat ho s Okamurou nebo Konvičkou či Bártou nebo Burešem a podobnými je velmi mylné.

1 1
možnosti

P52a72v31e54l 22K60u36l91a

10. 3. 2016 9:03

Jako že aby neříkali Mamarian8-o?:-)

0 0
možnosti
Foto

J89i62ř41í 58L35i84b27e58r

10. 3. 2016 7:49

Kdyby vlády (myšleno ČR a SR) podporovaly občany vlastní země a chránily je, těžko by došlo k takovému výsledku voleb, jak dopadly na Slovensku. Uvidíme, jak dopadnou volby u nás... :-)

11 0
možnosti

Jak podporovala ? Jak chránila ? Proti komu ? Tady je (a na Slovensku) nějaká uprchlická invaze ? Dokonce ani v tom Německu je přehnané mluvit o invazi.... Kromě toho, co jste si do toho parlamentu navolili, to tam je a z toho ta vláda byla sestavena.

5 1
možnosti