Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bůh chrań váš rozum před uhnízděním keců ve vašem mozku. Jen tak zůstane ve vaších očích i duších slunce jas.

5 0
možnosti
Foto

A ještě něco, a jaký je rozdíl mezi Kosovem a Doněckou republikou. Opět musíte připustit, že i z Vašeho pohledu žádný. A jak radostně ctnostný kníže Schwarzenberg uznával Kosovo jako stát.

Z toho je zřejmé, že ve všech i níže uvedených případech nejsou používaná stejná kritéria? Proč ne? Jenom proto, že za jedním z nich stojí Amíci a v druhém případě Rusové? Není to trochu málo a nejde to náhodou proti českým zájmům, nemáchat si alespoň čenich ve stále stejné louži? Nejhorší je monopol. A je to nuda. Střídání poloh je zdravé nejenom v sexu.

9 5
možnosti
VK

připouštějte si co chcete, rozdíl je pořádný

3 5
možnosti
PK

Skvělé, leč marné. Hašek je Zemanův člověk, takže dělá to, co on. Já se dokonce divím, že tam Zeman nebyl také.

6 4
možnosti
Foto

V politice i v životě platí, že všeho do času. I mně se mi už stalo, že jsem s Vámi souhlasil. Zvláště v případě, když jste nic nenapsal.

4 1
možnosti
SN

:-)...Brečíte na špatném hrobě! Samozřejmě, že tam bojovalo více národností! To je měl vyjmenovat? Ač se Vám to nebude líbit, Rusové pro porážku Hitlera, přinesli oběť největší, padlo ji 23 milionů! KDyby jich nebylo, tak nejste na světě, protože Vaši rodiče by skončili na Sibiři, jak už po třetí píšu takovým rozhořčeným plácalům ! Najděte si včerejší rozhovor v Událostech a komentářích, Hašek pěkně ometl Dolanského. Ten byl,(Dolanský)na pokraji zhroucení, když zjistil, že Hašek neskáče podle jeho not. Je to zároveň obrázek, jak námi placená veřejnoprávní televize nemá vypadat! RvRvRv

13 7
možnosti
Foto

Rusové pro porážku Hitlera, přinesli oběť největší, padlo jich zbytečně 23 milionů, protože v sovětské armádě lidský život neměl cenu zlámané grešle. Zemím, kam vystoupili přinesli ztrátu svobody, komunismus a statisíce mrtvých. Také to byla země, která válku vyvolala. Postavit se vedle lidí, kteří oslavují okupaci Krymu, masového vraha Stalina, jsou placeni Kremlem a oblíbenci Putina, to může udělat jenom člověk, který má zpřeházené šnůry na prádlo. To by Polák nikdy neudělal, protože ten ví, co je hrdost.

5 2
možnosti
Foto

Můžete mi vysvětlit, jak víte, že lidé na fotografii jsou vrazi a teroristé ? :-)

16 2
možnosti
Foto

I kdyby to byla pravda, tak tuším paní Clintonová se nechala fotit s Kaddáfim. Amíci náš vzor.

8 0
možnosti
Foto

Tim zoombí jste mi připomněl Topolánka, jak tančil na nějakém tom hrobě . V čem byl rozdíl? A jaký to byl úspěšný energetický politik.

A mimochodem, a jaký je rozdíl mezi anexí Jeruzaléma a Golán Izraelem a Krymu a Novoruska Ruskem, jak to nedávno připomněl Putin. Přece v obou případech byl porušen princip nepřípustnosti získání území silou, a to i z Vašeho pohledu.

7 1
možnosti
Foto

A kdeže se nachází ta vlajka "Doněcké lidové republiky"?

A není to tak, že často dělají ti za fotografovaným žertovné posunky, aniž by to fotografovaný věděl?

3 1
možnosti
Foto

Tak v tom případě by se s tím foto pan Hašek nechlubil na svém facebooku?

2 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi , leč....

Jest to marnost nad marnost něco vyčítat teflonovému či splachovacímu "politiku" typu Haška.

Je to trošku unfair - ale vždy , když vidím foto tohoto hejtmance , vzpomenu si někdejší reklamní TV figurku - pana Vajíčko....:-)

1 3
možnosti
Foto

Všichni naši politici bez rozdílu stranické příslušnosti jsou "splachovací". Michal Hašek není splachovacím o nic méně než B. Sobotka.

6 0
možnosti