Diskuse

Milý imigrante

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J49a47n 27D70r79t36i20n97a

1. 8. 2016 17:44

Já bych k tomu ještě dodal - milí imigranti, jste většinou mladí, silní a zdraví. Spojte se proti tomu co Vás z Vašich zemí vyhání, je Vás taková síla že přemůžete jakéhokoliv vražedného nepřítele. Bojujte společně za lepší život ve svých zemích, získejte svou čest a náš respekt. Pokud to dokážete, tak Vám slibuji ( stejně jako autor blogu ) že se budu zasazovat za všechna práva která Vám náleží a navíc (věřím že nebudu sám) Vás v takovém případě budu podporovat i finančně tak aby pro Vás bylo vybudování dobrého života ve Vašich zemích jednodušší.

0 0
možnosti
JL

Legrační dopis. Proč to má takovou karmu?

0 0
možnosti
RJ

Nechápu, proč by se ten povětšinou pologramotný, dotěrný a arogantní "imigrant" měl oslovovat jako "milý"...

0 0
možnosti
JC

Teď jen přeložit zejména do arabštiny a rozhazovat v Asii a Africe.

0 0
možnosti
IM

I23v94a78n 93M62i93n24á61ř

29. 7. 2016 17:49

Proč autor - politicky korektně - hází všechny imigranty do jednoho pytle ?! Pokud je známo, má Evropa oprávněný strach a hrůzu pouze z islámu. Proč tedy to vyhýbavé zevšeobecňování a .. zakrývání faktu, komu je dopis přímo určen ??!

1 3
možnosti
PS

P48e95t66r 91S82k51á41c16e52l

27. 7. 2016 23:44

„Stava životní návyky lidí kopírují přírodu země kde žijí“ »Hippokratés z Kósu.

Onen moudrý člověk se určitě nemýlil.

3 0
možnosti
Foto

J29a61n 90D59e25r51k30a

27. 7. 2016 11:26

To co jste popsal je pohled z vašeho/mého úhlu pohledu a bohužel, jen zbožné přání toho, jak by to mělo být. Není a nebude. Nikdy. Pak ale bude muset někdo nastolit plán B.

6 0
možnosti
Foto

Dal jsem karmu, velmi se mi to líbí, ale na otevřený dopis je to příliš dlouhé. Pět odstavců po pěti řádkách.

1 0
možnosti
Foto

Autor by pouze rád upřesnil, že imigrantem nemyslí například uprchlíky před válkou, včetně těch syrských, ale imigranty všech motivů, včetně těch ekonomických, jakým je například pan Tomio Okamura :-) Pokud o teroristy jde, pak na ty neplatí slova, ale jejich likvidace. Osobně se podivuji, proč je nechají běhat po svobodě. Asi čekají až tyto zrůdy z ISIS vyvraždí mateřskou školku.

3 1
možnosti
Foto

Okamura je z poloviny Čech, tak jakýpak imigrant?

4 0
možnosti
LL

Lituji, ale blogger nerozumí dostatečně podstatě islámu. Islám není pouhé náboženství. Je to POLITICKÉ náboženství, tedy hnutí, o kterém víme, že směřuje k potlačení Ústavou daných svobod.

Je tedy toxické tvrdit, že islám bude v Evropě tolerován na základě nějaké naší údajné tolerance. TAto tolerance je nulová. Stejně jako je tomu u komunismu a nacismu, tak i islamismus patří mezi hnutí, jejichž podpora a propagace je v ČR zakázána Trestním zákoníkem.

Je pouze třeba striktně dodržovat zákon. Stejně jako je nemyslitelné, že by v ČR byl postaven památník Adolfu Hitlerovi, je nemyslitelné, aby se zde budovaly a provozovaly mešity.

13 1
možnosti
Foto

Zajisté, že se hluboce mýlíš. Náboženství jsou politicky užívána běžně, včetně těch křesťanských. Ovšem problém islamismu, který z islámu vychází vyřešíme pouze tím, že vyznávání islámu budeme regulovat zákonem, který zároveň dá možnost nenávistné formy islámu eliminovat a jejich vyznavače deportovat z Evropy. Rozpoutat plošnou diskriminaci proti pokojným muslimům, znamená přijmout filozofii teroristů. Salam Aleikum :-)

6 2
možnosti