Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J57a98r71a 18R47a80n89k

17. 3. 2017 17:54

Pokud sledujete cely jeho vyvoj a je dost literatury v anglictine, prestoze je castecne Indonesan po matce, nikde se o peroxidovem hoch na netu v cestine moc nedozvite.

0 0
možnosti
Foto

O čem se mlčí je skutečnost, že v Nizozemsku v zemi, která je členem EU se dostala do parlamentu strana DENK, což je čistě muslimská strana a získala tři křesla. Její předeseda Tunahana Kuzu prohlásil, že Židovi ruku nepodá a to dokladovaz na stekání s premiérem IzraeleNetanjahuem, kterému odmítl podat ruku a na setkání přišel s s palestinským odznakem na saku. Media mlčela, měla na starosti Wilderse.

9 3
možnosti

Strana získala jedno procento hlasu,to v nizozemském systému stačí.Proč by neměla mít čistě muslimská strana nárok být v parlamentu,když splnila podmínky pro učast.Doufám,že nechcete tvrdit,že strana,která získá tak málo hlasu a má nulový vliv cokoliv ovlivnit bude v Nizozemí vládnout a bude ho "islamizovat"....

6 2
možnosti
Foto

No, nevím, jestli druhé místo ve volbách znamená, že ho drtivá většina Nizozemců "nevolila".

3 2
možnosti

Získal 13 procent vše hlasů při volební účasti 82 procent. Ano, drtivá většina ho nevolila. To platí všude ve světě.

5 1
možnosti
Foto

Geert Wilders je pro mě chlap který se nebál říkat, co je islám a jak ohrožuje Evropu. Jak to myslel s Čechy a Poláky k tomu se nemohu vyjadřovat. Neznám přesný obsah uvedeného sdělení. Počet hlasů, které jeho strana získala je obdivuhodný, potom, co z něj media dělala.

8 2
možnosti

Ty výroky nějakého Václava Klause se moc neliší od Geerta Wildersa!

1 1
možnosti
Foto

Nikdo, kdo bude říkat pravdu, se nebude příliš lišit od Wilderse.

3 2
možnosti

Pane, sebeodpornější politická kreatura zvedá jen prapor, který leží na bojišti nepovšimnut. Vítězství Rutteho je jistě úlevou, ale jestli rozumným způsobem nepřevezme část Wildersovy agendy, tak si tam vychovaji opravdové fašisty.

3 3
možnosti

Podporovat nějaké udavačství jistě hezké není. Naprosto ale chápu tu zášť místních proti levné pracovní síle odjinud. Snižuje se tím cena práce, zaměstnáváním načerno je okrádán stát a profitují z toho jen bezskrupulozní podnikatelé. Pak stoupá nezaměstnanost místních, jejich závislost na sociálních dávkách, degradace nižších sociálních vrstev. Důsledky se nechce řešit nikomu.

Proč našlo u nás práci tolik Ukrajinců? Protože místním se za takové peníze nevyplatí dělat, dávky jsou výhodnější.

Nic není černobílé. Kdyby nebylo slepoty těch, co jsou u vesla, tak by Wilders nikomu vrásky nedělal.

6 0
možnosti

Nevím jak v Holandsku, ale v Česku nelze sehnat dělníka na nekvalifikovanou, i když velmi slušně placenou práci. Tyhle kampaně míří pouze na frustráty, kteří svůj neúspěch raději svedou na jiné. Nejlépe cizince.

6 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS