Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D95a57n 33M21a28c

1. 6. 2017 8:49

Pane Václavek jste borec! Posal jste vyhuleného a vychlastaného Ovara prvního naprosto přesně.

0 0
možnosti

I netáhla vstávají před sedmou ráno.Nezáleží na době vstávání, ale na výsledku konání.

2 0
možnosti

Já vstávám před sedmou - když jdu na ranní šichtu, tak vstávám v 4:30 a můžu říct, že je to opravdu hrůza. Co je slušného na tom vstávat brzo ráno? CO?

1 0
možnosti

3.50h ráno. Vyvenčit psy, dát kafe a sprchu a hurá na autobus o páté nebo na kolo. Pracuji od 5.30h. UF!!! Jak já se těším do důchodu...raději budu hladovět než takhle pokračovat dokud nezhebnu!

3 0
možnosti
Foto

M66i93l61a51n 39K82a51s25l

11. 5. 2017 12:39

Moc pěkně napsáno. Jen malý přátelský rýpanec: jak byste definoval vzdálenost souhvězdí v Andromedě od Země? Souhvězdí vznikla na základě vizuálního propojení hvězd na nebi, které na noční obloze sice vypadají blízko sebe, ale ve skutečnosti jsou každá úplně jinde. Tak třeba "Z And" je od nás vzdálena 2720 světelných let, "Ross 248" jen 10 světelných let. ;-D

0 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

6 4
možnosti
Foto

Sorry. Samozřejmě mělo být plus.

0 0
možnosti

Karma R^ (otrapů, si nevšímejte)

4 3
možnosti
Foto

Otravů si nevšímejte, na množství nehleďte.

1 0
možnosti
Foto

Zeman jako obvykle měl pravdu:

Spotřeba proudu v noci je nižší, minima dosáhne kolem 6. hodiny ranní, ale pak prudce roste a od 8. do 18. hodiny zůstává relativně konstantní. Poté opět klesá, případně dočasně ještě stoupne a klesá po 21. hodině. Přesto, že průběh této křivky je obdobný během celého roku, velikost spotřeby se v závislosti na ročním období mění.

Ještě se pokusím podívat na kolísání spotřeby vody.

1 3
možnosti

V 'parnem dni' prijemne osvezeni.

0 0
možnosti
Foto

Pánové, Flaško a Vodvářko, povím vám krátký příběh. V dobách normalizace jsme se ženou seděli s emigrovaným bratrem-švagrem v pizzerii ve Městě Kulmbach v tehdejší SRN.

A švára vyprávěl, že před nějakým časem vyšla v místním bulváru reportáž, doplněná fotografiemi, že v této pizzerii jsou krysy. Správně tedy potkani. A za tři týdny tam reportéři šli zase a zase zjistili "krysy".

A tak otiskli novou reportáž a co se nestalo? Konkurenční pizzerie zjistila, že pizzerii z reportáže se počet hostů zvýšil a u nich (bez krys) snížil. To totiž nikoho nezajímalo. A tak u redakce protestovala a obvinila ji z nadržování.

Takže, doufám, že jste to pochopili. A já vám oběma tedy děkuji za zvyšování mého věhlasu a upozorňuji, že toto kdysi velmi dobře fungovalo i v intimní sféře. Špatná pověst totiž byla tou nejlepší reklamou.

A nyní k věci. Oba dva vás zlobí, že píši k věci. A sice:

1. Pan doktor mi nemůže zapomenout, že jsem prohlásil, že žádný lékař na světě neumí a nesmí diagnostikovat opilost na dálku. To nejenže nejde, ale ani se to nesmí.

2. A pan Flaška se neustále motá ve svém "svatém, protiruském a protizemanovském nadšení" a to mu trochu zatemňuje úsudek.Jinak by totiž nemohl ruské rakety označovat za útočné a americké rakety za obranné.

Vysvětlím: Raketou obvykle míříme na nepřátelský cíl. A pokud vystřelíme jako první, jsme útočníci a pokud vystřelíme až jako odvetu, bráníme se.

Na tom, pane Flaško, je založena veškerá jaderná strategie současnosti. I Putin pronesl včera onu oblíbenou frázi: "odrazíme každého útočníka" a totéž říkají i američtí prezidenti.

A toto vědomí, že v případě jaderného útoku mohu být sám zničen, udržuje již mnoho desítek let svět v globálním míru. Zabíjí se pouze lokálně, zato však důkladně.

4 3
možnosti
Foto

Mýlíte se, pane Hermánku, koneckonců jako velmi často. Mě jsou jakékoliv invektivy vůči mé osobě poměrně lhostejné, zejména od lidí vašeho typu. Pokud bych měl vyjádřit své pocity k vám, tak dominantní je lhostejnost. Spíše mne udivuje, že jak vy, tak pánové Řezník a Petřík mají stále potřebu lézt do blogu někomu, s kým nesouhlasí, o kom ví, že nikdy nebude na stejné názorové vlně, právě naopak, bude ve zcela opačném postavení.

Já naopak vaše blogy, stejně jako páně Petříkovy neotvírám, nečtu a to z jediného důvodu - vůbec mě nezajímají. Pokud jsem to pachtění za mými výtvory označil taxonomickou značkou ze seznamu chorob, byl jsem napaden.

A k oné opilosti na dálku - kdo chtěl vidět vidí, kdo nechtěl - tak neviděl. Jakýkoliv hostinský či i jen prostý občan celkem přesně určí, kdo je - i vizuálně - pod obraz. je zajímavé, že se už úplně vytratila z portfolia obránců Miloše Zemana ona viróza.

Na závěr: váš věhlas již zvýšit nejde...

10 2
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS