Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdarec, naše země je obecně velmi krásná. Aby však byla krásnější, tak by si to s těmi fotkami chtělo trochu pohrát a upravit je, aby opravdu prezentovaly tu krásu Jeseníků. Škoda pěkných námětů, které nevyniknou.

1 0
možnosti
Foto

Hezké, ale Krušné hory jsou hezčí. Kraslice, Stříbrná, Přebuz a okolí nemá chybu.:-)

0 0
možnosti

Každé kopce jsou hezké, ale neslyšel jsem, že by se čarodejnice slétaly na hory krušné ! Autor tam má i to foto, (vrchol sjezdovky) s pohledem na Praděda .. . Obešel jsem ty šutry, sice ženy žádné, každopádně pak místo tajemné ! ... :-)

0 0
možnosti

Jeseníky jsou čarukrásným kouskem naší domoviny. Až s podivem opomíjeny - což je dobře a blbě zároveň ... Typické , bývalé Sudety, se vším všudy. Pro turistu ráj - pro usídlence těžké k obživě. Např. úzké cesty, které kamion s obtížemi projede - pak v zimě nemožné ! To odráží nezájem investorů, pak nezaměstnanost. Obrovské majetko právní zmatky - Řád Německých rytířů, mj. vlastníci Bouzova - nevydáno, kdyby řádu nebylo hrad už nestojí ... Další chaosy kolem lázní K.Studánka ... Všude bunkry a vzpomínka na A.Hitlera ! Řečnil v Krnově a Bruntále ... Můj osobní rekord - Zimní výjezd výjezd - sedícího, na kapotě Trabantu, (jako závaží) - Hvězda - Barborka ! Bývalé doby, s diskotékou, kdy členem HS byl ještě Josef Váňa - žokej, tehdy obsluhoval šlepr sjezdovky ! Trabant na letních gumách prokluzoval - děvčata čekala ... Nakonec jej k chatě mládežníci prakticky donesli a zábava vypukla ... Já byl z jízdy rozmražován ... Jóó, to byly doby . (Mj., vyjet dnes úsek, od Hvězdy nahoru - je nemožné - povolenka nutná !) :-)

1 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS