Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takovou naivitu už jsem dlouho nečetl.

1 1
možnosti

Z psani některých čecháčků o Áfghánistánu má fakt prezident Biden těžkou hlavu.;-D

1 0
možnosti
Foto

No, a někteří blogeři zase pěkně zatápí Putinovi, že pane Zieglerem.

1 1
možnosti

Míro, na rozdi od některé čecháčkovské afghánské tvorby velmi dobrý blog.

2 1
možnosti

Pane Zieglere, používání "čecháček" považuji za totální přiznání debility těch, kteří se neuplatnili jako Češi a žijí v domnění, že plivání na český národ jim přinese nějaký metál ze zahraničí. Narodil jsem se jako Čech, jsem Čech (i když žiji na Moravě) a nestydím se za to. Vy asi Čech nejste, pokud náhodou ano, tak nehanobte svůj národ. Slušní lidé a grázlové se vyskytují ve všech národech.

3 1
možnosti

Jsem si přečetl ten odkaz na konci. Celý, nikoliv jenom nadpis. Stojí tam, že Čína hodlá zřejmě jednat o vzájemném obchodu a Rusko si dohodlo bezpečnost ambasády. Jako obvykle clickbajt titulek, skutečnost, hlavně ve druhém případě, podstatně dost střízlivější, těžko se jedná o " podporu materiální, morální, politickou a vojenskou", o všechny tyto druhy podpory. Pochybuji, že v zájmu Ruska majícího početné muslimské menšiny je podpora radikálního islámu.

0 0
možnosti

Už si to konečně přiznejme, že Donald Trump nebyl špatný prezident. Podepsání dohody mezi USA a skupinou Afgánců, které říkáme Tálibán je toho jasným důkazem. Škoda, jen že současná administrativa USA a NATO nedokázali zavčasu rozdat partnerům notičky.

:-)

5 6
možnosti

Jisteze pro vas byl, zobal Putinovi i Kimovi z ruky.

3 1
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

2 1
možnosti

Pane Miroslave Václavku. Vas clanek ma nekoliv chyb, ktere snizuji vasi myslenku skoro na nulu.

Jako kandidat na prezidensky stolec v roce 2016, Trump mel odchod z Afganistanu na svem programu. Jako business man, planoval rozhovor s Talibanem jako rozbor moznosti. Musel sveho nepritele poznat trochu blize. Vime jeho neviru ve vlastni vyzvednou sluzbu, veril ve svuj primi kontakt. (viz s nacelnikem severni Koree). Jeho umluva byla vcelku primocara a byla postavena na moznosti opustit zemi (bude-li zvolen) behem tech peti mesicu. Jiste tan bylo i mozne prodlouzeni lhuty.

Osobne verim v Trumpovy organizacni kvality. Jeho "empire" je veden dobre a byl predveden i v TV programu. Take vedel a nedelal si iluze s rezimem Talibanu. Konzervativni struktura vladnuti pred prichodem americanu, davala presny pohled, co bude nasledovat.

Kvalita rozhodovani ve vecech statnich pana Bidena, je znama. 47 let jako demokraticky poslanec, potom senator a take 3x prezidensky kandidat, nikdy nepredlozil nejaky program, ktery by ukazoval kvality organizatora. Jen je znam s opisovani myslenek jinych a mnohokrat prichycen.

Toto je pozadi dnesniho odchodu americanu z Afganistanu. Mohu jen dodat, ze vas nadpis clanku vystihuje presne co se dnes deje.

6 2
možnosti

Zdá se, že se psychopatů nebojíte! Donald Trump, Boris Johnson, Miloš Zeman... to je stále tatáž branže! :-)

0 0
možnosti

To zní hodně naivisticky ten nápad, že je budeme "bombardovat naší pop-music" a informacemi o naší historii, velmi komické. To může vymyslet opravdu nějaký naivní český Honza. Nevím, proč se dělá z Afghánistánu střed světa. Jsou na planetě daleko větší a nebezpečnější země a národy, se kterými teď bude mít Západ co do činění. Mimochodem k té smlouvě s Talibánem - odborník na muslimy dr. Pelikán říká, že ta smlouva Trumpa nebyla uzavřena s Talibánem, ale s Islámským emirátem Afghánistán, jak se oni pojmenovali a jenž se chystají obnovit. Talibán je zřejmě jen taková západní zkratka, jak říkat islámistům na afgh.území. To jen tak marginálně.

0 0
možnosti
Foto

Aha, a ti ostatní jsou katolíci.;-D

2 0
možnosti
Foto

Trump tu zločinnou válku nezahájil, jen jí ukončil.

4 1
možnosti

Tak uz se chlapci konecne dohodnete kdo ji ukoncil. Donald, nebo Joe?

1 0
možnosti