Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^R^R^R^R^

Teprve odchodem z politiky Václava Klause, Miloše Zemana a Andreje Babiše končí postsovětská éra s plnou kontrolou naší země ruskými tajnými službami.

Ale pozor! Zůstávají zde příznivci ruského imperiálního Ruska, komunisti, okamurovci, anoisti, klausovci, zemanovci a další!

:-)

2 0
možnosti
Foto

Co ještě říci k Miloši Zemanovi? Prostě čučkař skončil.

6 0
možnosti
Foto

Připomněl bych, že se blíží výročí vstupu ČR do NATO a za vlády koho tam naše republika vstoupila? Za Zemanovy vlády. Jistě, tak rozhodnuto bylo rok předtím, ale všichni poslanci ČSSD hlasovali pro vstup. Stejně tak Zemanova vláda připravovala vstup do EU a propagovala EU, tedy orientace Zemana je dost jasná.

K migrační krizi - prezident o tom nerozhoduje, ale nemám rád, když to někdo zlehčuje nebo vede politicky korektní řeči, aby se zalíbil všem. Ostatně i v Bruselu už poznávají, jak to s těmi migranty je, že přestaly vadit ploty proti migrantům a i ministr Rakušan přitvrzuje.

3 2
možnosti

Nenechte se vysmát - tu "orientaci" Zeman mnohokrát měnil, naposledy po napadení Ukrajiny Ruskem. :-P

3 1
možnosti
RK

Když už to níže Dany nakousl, tak ano. Zažíváme skvělé období. Komunisti a další bolševická lůza vyklidila pozice. Z Hradu mizí dlouholetý vřed naší politiky. I když byl s Babišem navenek jedna ruka, stejně byl koulí na noze i jemu. Drželi se pod krkem vzájemně. Babiš sám řve v opozici a s Okamurou a Foldynou hrají hodně smutné kino v opozici. V ulici demonstrují pouze neschopní marginálové s nataženou rukou s tulení nemocí. Ideální stav.

4 1
možnosti
DR

Správně Radku. Jednu neschopnou vládu nahradila druhá, ale máme tu skvělé období. Co tam máš dál? ;-D

4 2
možnosti
DR

Něco podobného už jsem před časem slyšel po posledních parlamentních volbách. Z parlamentu konečně zmizí KSČM a tudíž tam nastane pravý ráj,tvrdili tehdy někteří černobíle vidící nadšenci a otevírali šampus.

A výsledek? Žádný ráj se samozřejmě nekonal a stejné to bude i v tomto případě. Ale to jejich nadšení jim neberu, ať si ho aspoň chvíli užijí.

4 9
možnosti
RK

Jejda, to jsou zase demagogické bludy. 8-o

5 0
možnosti
KT

Chleba se sádlem je skvělý, jinak souhlasím se vším do písmene.

6 0
možnosti
Foto

Sádlo a škvarky, mňam ;-)

2 0
možnosti
MV

Jako jeden z deseti dolních milionů jsem rád, že skončil. Na jeho hanebnosti se nezapomene. Ať mu zdraví slouží, ale ať už se nikam necpe. Houpací křeslo, knihy a alkohol ať mu jsou opravdovými přáteli.

8 0
možnosti
Foto

Člověk by ho až politoval, kdybych ho považoval za člověka a nikoliv .... zvíře. To on zavedl v podstatě rozdělení společnosti. Ta trochu větší půlka A ho baštila a volila. Ta druhá, menší, půlka B, mu nemohla přijít na jméno. Pak ho překvapili Rusové a on otočil. Ta půlka A to vzala jako zradu, tu půlku B si nenaklonil. Nemohl. Toho zla, které zde vykonal, se nejde jen tak zbavit. A tak vlastně odchází nenáviděn drtivou většinou národa. A dobře mu tak!

13 0
možnosti
NP

Za skvělý text posílám karmu R^ Velký souhlas. Dnešní den pro mne po dlouhé době dostal jiný rozměr a odpouštím i rudým karafiátům ;-D

14 0
možnosti
Foto

Však je to také jediný MDŽ, který jsme doma slavili. :-)

4 0
možnosti