Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KH

Jak uz bylo receno, "pokouseji se prolhat k pravde".

0 0
možnosti
PD

Naprosto bezchybně popsáno. Takhle si tam v Rusku žijou. Fujtajksl.

5 2
možnosti
VB

Moc pěkné i dobře a humorně napsané.

7 1
možnosti
PM

P76e84t80r 29M30a24t63l22a22s

30. 6. 2023 12:34

Mř.hloupé.

A už jste podal trestní oznámení?

A směl bych vědět co VVP ukradl?

2 13
možnosti
Foto

J20a42n 42S84v64a62t79e45k

1. 7. 2023 10:34

To, že Putin v mládí byl členem různých pouličních gangů, je známé (sám to připouští). To, že měl vazby na vedení města Petrohrad, rovněž.

To, že ruská věrchuška na všech úrovních se řídí heslem: Kdo nekrade, okrádá..., je jaksi samozřejmostí.

Tolik k tomu, že VVP "krade/kradl"... spousta z toho je již i v Rusku promlčena a o tom, jak dopadají různí investigativní novináři v Rusku, si štěbetají nejen vrabci na střeše.

A pokud se objeví někdo, kdo představuje potenciálně relevantní hrozbu pro Putina a tu sebranku kolem, skončí v lepším případě ve vězení či ve vyhnanství, v horším případě se s ním vypořádají podle zákonů omerty(*) (to taková mafiánská libůstka, víme?)...

(*)Omerta je část kodexu , podle kterého je člen organizace povinen vůči policii a úřadům zachovávat mlčení o všech aktivitách organizace a jejích členech, i kdyby se mělo jednat o jeho nepřátele. Porušení tohoto „zákonu mlčení“ bývá trestáno smrtí. Smrt byla nejčastěji vykonána a broky byly posypány solí.

V Rusku k tomu používají méně barbarské metody ("broky" si nechávají pro Ukrajince), oblíbeným je například "skok z okna", "pití (obohaceného) ruského čaje ", polonium či novičok... a kdo ví co ještě.

5 0
možnosti
MK

Do budoucna se nové železné opně stejně nevyhneme. Teď jde jen o to, aby byla dost vysoká a umístěná co nejdál na východě.

Je potřeba je tam izolovat od civilizovaného světa podle zásady "ať si jsou, kde si jsou, ať sem na nás nelezou" (Meteřídouška 1969).

18 1
možnosti
JL

S tou potrebou isolace jste to hodne prehnal. Nikde na svete a v zadne zemi nejsou vsichni necivilizovani barbari a zrovna tak nikde na svete nejsou vsichni jenni gentlemani. S takovou by zadny z nasich uprchliku nebyl prijat u sousedu, v Nemecku a Rakousku. Ani po unoru 1948, po srpnu 1968 a ani benzinovi emigranti leta 1979.

3 8
možnosti
JZ

Zasloužená karma

11 1
možnosti