Diskuse

Fremr

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chlape, všichni nemohli být instalatéři. Někdo musel dělat i v soudnictví. Jinak by ta společnost nemohla fungovat.

1 2
možnosti
Foto

Emigrace byla trestným činem nazvaným Nedovolené opuštění republiky. SNB a prokurátor připravili v té době podklady a soudce soudil. Nic jiného nemohl dělat. Soudy v té době neprováděly dokazování to bylo věcí prokurátora a SNB. To se změnilo v roce 2021, kdy soudci na základě novely provádí dokazování a výslechy svědků a Policie pouze ve výjimečných případech provádí výslechy svědků. Do té doby výslechy svědků prováděla SNB a spolu s prokurátorem prováděla dokazování. Ty, které soudil rozhodně nevinní podle tehdejších zákonů nebyli. Zákon zněl jasně. Fremr oproti soudcům v 50 letech se držel zákona. Každý jim odsouzený oproti odsouzeným v 50 letech měl možnost se odvolat. On soudil na Okresním soudu a nad ním je Krajský soud, Vrchní soud, Nejvyšší soud.

0 2
možnosti

Tak oni v 50. letech soudci taky jen soudili podle tehdy platných zákonů....tak jste to myslel?

2 0
možnosti

Přítomnost Roberta Fremra visela už jen na vlásku a mohl být součástí Ústavního soudu. Senátor Pavel Fischer byl první, kdo veřejně zpochybňoval jeho nominaci. Vypadalo to, že své hříchy z komunistické éry si dostatečně odčinil, a že šlo jen o bagatelní pochybení. Avšak protože nás nejspíše čeká souboj demokratů s anarchisty, potřebujeme na Ústavním soudu mravně integrované osobnosti!

Pokud chceš být v obraze, přečti si v Respektu zpověď člověka, jím neprávem odsouzeného: Respekt 33/2023: 44-47

0 1
možnosti
Foto

Zeptám se, vy se považujete za mravně integrovanou osobnost. Ve kterém roce jste dokončil studia? Od kterého že to roku bojujete za demokracii a čisté myšlenky?

1 2
možnosti

No jistě, ten kdo má selský rozum to nemůže vidět jinak. Komunistické skety nemají v nejvyšších politických, vládních a ústavních institucí nic pohledávat. Škoda, že v r.89 to nechápala naše reprezentativní elita. To je neodpustitelné, to že k tomu ani disidenté nic nenamítali a mysleli si, že se změní a proto jim odpusťme nejsou žádní disidenti, kteří opravdu komunisti znali.

2 0
možnosti
Foto

Jasně vyházíme jeden milion šest tisíc odborníků a nahradíme je chronickými netáhly. není náhodou důleřitější to, co dokázali za 40 let udělat pro tento stát a podle toho lidi posuzovat. Daleko horší jsou ti, co nebyli ve straně a plují v každém režimu.

0 1
možnosti