Pane Václavku, orientace na ruský imperialismus už čiší nejen od okamurovců, ale i všech kumpánů slovenského estébáka Bureše, kterého stále preferuje velká část našich občanů!

Foto

Babiš má kotvu v Bruselu, z něhož sosá dotace. Proto se drží zpět, i když by nejspíše rád přisedl k Ficovi, s nímž by si rozuměl.

Tragédie není Babiš, ale oněch cca 35% voličů, kterým on nevadí.

Foto

A voliče Babiše taky nechte na pokoji, pane doktore. Nebo jich chcete 40 %?

PD

Teda hodit do jednoho pytle Putina s Babišem, to chce hodně politické zanicenosti. Že v tom pytli nemáte merkelovou, Schroedera, layenovou, timermanse...tedy ty, kteří dílem ze zeleného fanatismu a dílem za mrzky ruský petrodolar uvrhli Evropu do ruské energetické podřízenosti a umožnili tak současnou geopolitickou situaci

Foto

Domnívám se, že v článku lze nalézt xenofobii - určitě jsou tu urážky a dehonestace jiného národa.

Za mě

Ani my jsme se se strůjci totalitního zla nikdy nevyrovnali. Neproběhly soudy, převlékly se kabáty.

A ty kolaboranty s nacisty bych už raději moc nevytahovala...

Foto

Nevím, do jaké míry souvisí minulost Slovenska s fašounskym skandovaním na adresu paní Čaputové. Řekl bych, že i to, co už se zdá být téměř zhojeno, umějí šejdíři (eufemismus) zas oživit a zneužívat. Kdekoli, kde se jim k tomu podaří získat dost času.

PN

Ruská trojka smrti....pane autore, Vy jste tak uvědomělý, z Vás by byl dokonalý velitel. Přihlásíte se, až prezident požádá?

JV

Je to strašné, ale ty tendence mnoha Čechů lézt Rusákům do zadku tady je. Takových Ficů v politice máme plno. Jmenovat je nemohu hrozí ban.

JZ

Je opravdu moc dobře, že Petr Fila zrušil setkání se slovenskou vládou.

Rusko není agresor, řekl kandidát na slovenského prezidenta Danko. Fialu hanil - iDNES.cz

Inu jasně, v roce 1941 nebylo Německo v SSSR agresorem, pouze hájilo své zájmy.

JZ

Fico je válečným štváčem, nikoliv premiér Fiala.

Obávám se ale, že koblihy to Babišovi hodí, i kdyby se projevil jako ten největší škůdce českého národa.

Foto

Obávám se, že nutelly to Fialovi hodí, i kdyby se projevil jako ten největší škůdce českého národa.

Foto

Já jsem viděl video, kde kdosi došel vyrušovat na konferenci, tragikomicky hulákat a dostal pak zaslouženě přes hubu, až jsem se vyděsil, že to byl bývalý slovenský premiér a že takový odporný řev nepatří do civilizované země nebo jak řekl bývalý prezident Zeman, že řev patří do neandrtálské doby. A o tom to je, koho Slováci měli volit? Toto politické dno uřvance Matoviče? Progresivisté jsou obdoba našich Pirátů a STAN, to je snad dostačující a Pellegrini, to je také SMER, a zrádce, protože opustil stranu v době, kdy byla na dně a myslel, že voliči SMERu přejdou k němu, ale nestalo se tak. Tak zvolili toho, koho už znají, protože byl premiérem už 3x a volby vyhrál popáté.

Ano, tak zvolili toho, kvůli kterému před pár lety vyšli (po vraždě novináře Kuciaka) do ulic.