Kdo nepracuje ten nejí a nemá ani svůj stát, milí Palestinci

25. 09. 2012 9:15:53
"Vážná fiskální krize, se kterou se potýká palestinská samospráva, by mohla ohrozit snahy o vznik samostatného palestinského státu. Prohlásil to v neděli v sídle OSN v New Yorku ministr financí palestinské autonomní správy Nabíl Kasis."
Bojovníčci za naše peníze.
Bojovníčci za naše peníze.

Palestinský ministr financí Nabíl Kasis se již po několikáté v letošním roce nechal slyšet, že mezinárodní dárci nezasílají lidu Palestiny slíbené peněžní obnosy a jeho země se tak kvůli jejich nezodpovědnosti ráčí nalézat v hluboké rozpočtové krizi hrozící tím, že palestinská samospráva už nebude mít co ukrást.

Považte, že situace je natolik vážná, že namísto slíbené 1,2 miliardy dolarů bylo na účet palestinské samosprávy posláno směšných 466 megadolarů, což zmínil pan ministr již v červnu, aniž by ani do září tradiční dárci neobeslali palestinský lid se zbytkem a tak tedy pan ministr vyrazil po žebrotě na půdu OSN s tradičním koktejlem prosíku, kleteb, vydírání, obviňování a vyhrožování.

A příčina tohoto stavu, je jako vždy prostá.

Historicky vzato včera, pod izraelskou správou ekonomicky, demograficky, sociálně a vzdělanostně kvetoucí Palestina, počínaje rokem 1994 podpisem dohod v Oslu přešla pod kuratelu Jásira Arafata a počátky palestinského úpadku tak mohly započít.

Jestliže pod izraelskou správou a za všestranné podpory státu Izrael v letech 1967 až 1994 ekonomika Západního břehu rostla průměrně o třináct procent ročně, palestinská populace se zvýšila z 950 000 na 3 000 000 osob, přičemž vzniklo sedm univerzit, díky lékařské péči se zvýšil průměrný věk dožití a podstatně klesla úmrtnost novorozenců, včetně prudce se rozvíjejícího turistického ruchu přinášejícího nemalé finanční prostředky a tři sta tisíců Palestinců zaměstnaných v Izraeli přinášejících své peníze zpět, pak po 1994 nic takového nelze zaznamenat.

Protože po převzetí moci Jásirem Arafatem můžeme sledovat pouze jedno. Úpadek, rozvrat, zbídačení a vytvoření závislosti na mezinárodní finanční a potravinové pomoci.

Příčinou byl přesun veřejných prostředků užívaných díky izraelskému dohledu k růstu kvality života Palestinců, na soukromá konta tohoto nositele Nobelovy ceny míru do té míry, že jej časopis Forbes uváděl jakožto dolarového miliardáře.

Privátní trysková letadla, vily, limuzíny a rozmařilý život pana Arafata, začaly být v prudkém kontrastu s úpadkem a bídou obyčejných Palestinců, protože se jim najednou začalo nedostávat i potravinové pomoci zasílané jakožto reakce na jejich zbídačení.

Neboť tu si stejně jako veškeré jak vnitřní, tak finanční prostředky zahraniční pomoci přicházející v řádech miliard dolarů, přisvojil Jásir Arafat.

Distribuce potravin totiž přestala být mezinárodní pomocí potřebným, ale stala se tvrdým byznysem, na němž pohádkově zbohatl on sám i ti z jeho nejbližšího okruhu, protože ji svému lidu nikoliv dával, ale prodával skrze vyvolené z Palestinské samosprávy.

Namísto dalšího budování škol, univerzit a nemocnic, jako tomu bylo za izraelské správy, byly tyto finanční prostředky odkloněny na švýcarská a jiná zahraniční konta a zbytek byl využit k financování jediného. Teroristických útoků na Izrael.

Pedofilní homosexuál Arafat zemřelý na AIDS, který se stal loutkou v rukou KGB poté, co jej při návštěvě Rumunska zachytily skryté kamery při souloži s muži ze své ochranky a při zneužívání dětí z rumunských sirotčinců, jež mu byly komunistickou tajnou policií nahozeny, aby se chytil na udičku své deviace a stal se tak vydíratelným, byl nástrojem mezinárodního komunismu usilujícího o zničení Izraele.

Tak lze v kostce shrnout jeho životní roli „neohroženého bojovníka“, kdy se prohlásil za hrdinu z války roku 1948, protože zničil izraelský tank. Že Izrael tou dobou ještě žádné tanky neměl je přece jedno.

Tudíž se tento jak zjevem, tak nitrem ohavný člověk nemohl nikdy stát někým, kdo by měl se svou zemí nějaké ušlechtilé úmysly, ale stejně jako malé rumunské děti, mu i ty palestinské posloužily pouze k ukojení jeho touhy. V tomto případě po moci a bohatství, protože se obrazy utrpení, do něhož přivedl svoji zemi a její obyvatele dokonale hodily coby nástroj vydírání mezinárodní veřejnosti a protiizraelské propagandy.

Nicméně všechno má svůj počátek i konec a způsob jakési polostátní palestinské existence-neexistence, založené na terorismu a rozkrádání miliard amerických dolarů zasílaných v dobré víře coby jakousi obří sociální dávku, je evidentně již minulostí.

Samy dárcovské země mají svých ekonomických potíží více než dost a zpráv prosakujících o realitě palestinské kleptokracie je rovněž dost na to, aby dárci své rozhodnutí o podpoře číchsi soukromých bankovních kont a aktů palestinského terorismu označovaných jakožto boj za svobodu, pomalu začínali přehodnocovat.

Z čehož vyplývá jediné, že lid Palestiny se bude muset vrátit k principům, na nichž jejich společnost do roku 1994 vzkvétala a tou je práce, práce a zase jenom práce.

K čemuž jim dopomáhej Alláh, protože obvinit celý svět ze své bídy, jak si v tomto doposud vystačili s Izraelem, to by jim nevěřil už ani ten nejhloupější z hloupých, kteří do černé palestinské díry ony miliardy dolarů po celé roky posílali.

rak.jpg

A na závěr moji milí Palestinci vězte, že:

Kdo nepracuje, ten nejí.

Kdo pracuje, ten neterorizuje.

Kdo neterorizuje, má svůj stát.

Miroslav Václavek

Šumperk

Autor: Miroslav Václavek | úterý 25.9.2012 9:15 | karma článku: 32.71 | přečteno: 1933x

Další články blogera

Miroslav Václavek

Hnutí ANO a jeho majitel Andrej Babiš jsou bezpečnostním ohrožením České Republiky

Pro pravdu se každý zlobí, přičemž ani Andrej Babiš není výjimkou a zvláště je-li to pravda, které se dopustí on sám.

22.3.2024 v 17:00 | Karma článku: 39.10 | Přečteno: 3477 | Diskuse

Miroslav Václavek

Fico, Babiš, Putin - ruská trojka smrti

Představte si, co by se stalo, kdyby po druhé světové válce nebylo Německo podrobeno denacifikaci. Kdyby bylo řečeno, že pokusem Clause Schenka von Stauffenberga o likvidaci Hitlera bylo provedeno Německé národní povstání

7.3.2024 v 17:00 | Karma článku: 30.20 | Přečteno: 663 | Diskuse

Miroslav Václavek

Mírové návrhy Andreje Babiše

Jak už všichni víme, je vláda Petra Fialy tou nejneschopnější v dějinách. Pokud by o tom snad někdo pochyboval jen ať se rozhlédne kolem sebe. A co uvidí? Je zataženo a prší, to svědčí o naprosté pravdivosti těchto slov.

28.2.2024 v 17:00 | Karma článku: 25.31 | Přečteno: 561 | Diskuse

Miroslav Václavek

Islamizace úspěšně pokračuje!

Kde jsou ty časy, kdy si Tomio Okamura zašel v Londýně do mešity za požehnáním a jeho genosse po útoku na koleje na kebab. Situace je mnohem vážnější, než by se zdála na první pohled být. Jen posuďte sami, co se mi přihodilo!

12.2.2024 v 17:00 | Karma článku: 18.17 | Přečteno: 759 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 17 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 11.18 | Přečteno: 207 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 15.52 | Přečteno: 347 | Diskuse

Olča Vodová

zdánlivě zadarmo

(svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...,svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...)

27.3.2024 v 21:18 | Karma článku: 4.98 | Přečteno: 98 | Diskuse

Karel Trčálek

Jak se pracovníci ve školství pomstili uličnímu výboru iFčil oslavujícímu Karlův úspěch

No, mám-li být upřímný, pomsta to byla hodně sladká. Však se taky hned ze všech stran slétly vosy a začaly si dávat do trumpety tak, že se div v té slaďounké šťávičce neutopily....

27.3.2024 v 10:51 | Karma článku: 30.72 | Přečteno: 564 | Diskuse

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...