Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Gestapo Miloše Zemana

„Chceš-li poznat charakter člověka, dej mu moc.“ Abraham Lincoln "Chceš-li poznat Miloše Zemana, dej mu dav, ochranku a policii." Miroslav Václavek 

V předvečer dvacátého pátého výročí znovunabytí svobody, které se nám dostalo po padesáti letech diktatur jak nacismu, tak komunismu, nám sdělovací prostředky přinášejí obrázky, které jakoby ani nebyly pořízeny v České republice, ale v putinovském Rusku.

Prezident republiky podniká jednu ze svých dalších spanilých jízd do poválečně námi zubožených Sudet, aby se tam jal blýskat svým intelektem, o němž je on sám skálopevně přesvědčen, jak už tomu tak u podobných pánů bývá, a za pomoci vyčpělých bonmotů, jež mu jeho tlačenkové já velí opakovat, tam pronášel své nesouvislé a obsahově zmatené projevy, složené z urážek a vulgarit, mající kořeny v letech trávených ve vysočinském pivně becherovkovém exilu a následné nevyhnutelné ztrátě soudnosti.

Že je jeho chování a to nejenom to v rovině jeho slovníku provenience čtvrté cenové skupiny příčinou konfrontací s jeho většinovými nevoliči, je pouze přirozené a hovořme o štěstí toho, že prozatím ona konfrontace nemá formu protestu vajíčkového, o kterém by mohl vyprávět i již padlý Jiří Paroubek.

Dokonce si myslím, že po jeho coming outu v průběhu přímého rozhlasového rozhovoru vedeného v jeho lánské rezidenci, ho mělo jeho okolí izolovat a to především od veřejnosti a masových médií, protože on sám již není schopen se ovládat a jeho vystoupení budou prokládána koproláliemi čím dál více, jak nás o tom opět svým kurvahošigutentagem přesvědčil z tribuny v Krnově.

Jedině tak by mohl být zachován alespoň zbytek nějaké nejmarginálnější důstojnosti, kterou nejvyšší úřad v zemi nese a to do doby, než by byl ze zdravotních důvodů zabdikován a v tichosti uklizen do nějakého sanatoria bez přístupu k internetu.

Nicméně vládnoucí kleptokratura je stejně hluchá a slepá jako předlistopadová komunistická moc a ztratila veškerou reflexi na svět tam venku mimo jejich vily a limuzíny a počala užívat represivních složek moci ke svým cílům, kterými je udržení se u moci. A to i za cenu násilného potlačování lidských práv.

A tak ochranka prezidenta republiky, která jej má dle svých vlastních vzletných slov chránit, ale neoddělovat od veřejnosti plní funkci ideové policie, jako tomu činilo Gestapo a StB a namísto ochrany nejvyššího představitele státu, čistí veřejný prostor od jeho odpůrců vykazováním osob s protestními transparenty a jejich loupežným přepadením za účelem konfiskace megafonu, kterým pravděpodobně mohl být spáchán zločin pravdy na osobě hlavy státu.

Následné zatčení protestujících krnovskou policií a jejich odvedení za účelem zjištění totožnosti jakoby z oka vypadlo situaci, kdy bylo KGB na Rudém náměstí zatčeno osm statečných Rusů, protestujících proti okupaci Československa Varšavským paktem.

Že je i tento akt v rozporu s nejvyšším zákonem v zemi, tedy s Ústavou české republiky, která implementovala Listinu práv a svobod jako svůj základní kámen, včetně porušení zákona o policii, který taxativně vyjmenovává situace kdy je Policie oprávněna narušit právo občana na svobodu pohybu a shromažďování České republiky jeho perlustrací, tedy zadržením a zjišťováním jeho identity nahlédnutím do jeho dokladů je natolik skandální, že je třeba mu věnovat ten nejširší možný prostor.

Neboť tento akt pokládám za projev zastrašování občana represivními složkami, které jej mají údajně chránit a pomáhat mu, čímž zcela toto své poslání popírají. Jakým právem a na čí rozkaz chce totiž Policie České republiky znát totožnost těch, kteří projevují nesouhlas s prezidentem země, což je jim zaručeno zákony?

Neměla by spíše Policie pozatýkat pány z doprovodu pane prezidenta a pozeptat se, jak ke svým penzionům zvících velikosti berchtesgadenského Orlího hnízda přišli, namísto toho, aby se její příslušníci chovali jako nájemní valchaři, kteří za pány dělají špinavou práci zastrašováním nepohodlných a odpůrců?

Na základě takových zjištění veřejně prohlašuji, že jestliže svojí nevoličskou většinou pohrdá ten pán, co je prezidentem této země a prohlašuje nás za křiklouny, tedy za obyčejnou a nesvéprávnou chátru, kterou dá rozehnat svými poskoky kdykoliv se mu zamane, není již ani jeden důvod vykazovat mu i ten poslední zbytek úcty a respektu, vyplývající nikoliv z jeho osoby, ale z jeho úřadu.

Toho kdo nerespektuje základní lidská práva a slušnost obecně, totiž nemusíme respektovat ani my, občané této země, kteří ho zaměstnáváme a to bez ohledu na to, zda jsme mu dali náš hlas, protože ho platíme našimi penězi z našich daní. A to bez rozdílu.

My říkáme, kdo bude tím, kdo nás veřejně zastupuje a nikdo jiný.

Ani na základě svobodných voleb nevzniká nárok takové osoby na jejím setrvání v úřadu po celou dobu volebního období, pokud taková osoba přestane zastupovat demokratické principy, kterými byla zvolena a počne se chovat vlastizrádně, protiústavně, nedemokraticky, nebo třeba jako dobytek, a to ať na základě svého duševního stavu, nebo vázacího aktu s ruskou, či čínskou tajnou službou.       

Jak se pan prezident na Hrad dostal, dostane se i z něj.

V defenestracích máme ostatně hlubokou tradici.

Od této chvíle jej nepovažuji za prezidenta České republiky, ač povolební realita říkala, že jím je.

Stal se pouze další smutnou postavou českých dějin, na kterou bude nejlépe po její abdikaci co nejrychleji zapomenout.

Osobně jej považuji za nemrtvého.

Jeho tělo zatím ještě prokazuje vegetativní funkce spočívající v inhalaci machorky a požívání samohonky, stejně jako verbální rezidua intelektu mající podobu v bezobsažných, nebo vulgárních slovech.

Ale jeho duše propadlá moci a jejímu zlu, již dávno hoří v pekle.

Stačí se na něj podívat.

Ale přesto nejsem a nebudu jako on, ani jako oni.

Modlím se za něj.

Protože každá duše vyrvaná zlu, znamená více dobra.

 

Miroslav Václavek

Šumperk

 

Autor: Miroslav Václavek | středa 12.11.2014 9:25 | karma článku: 33,29 | přečteno: 2078x
  • Další články autora

Miroslav Václavek

Jak se může na homofobním Slovensku stát prezidentem homosexuál?

Příčina toho, proč se Fico s Pellegrinim angažují v politice je evidentní. Jde o řemeslné zloděje a příslušníky organizovaného zločinu, kteří rozkradli celé Slovensko a nyní jim tak nehrozí kriminál,

10.4.2024 v 17:00 | Karma: 24,73 | Přečteno: 1123x | Diskuse| Politika

Miroslav Václavek

Hnutí ANO a jeho majitel Andrej Babiš jsou bezpečnostním ohrožením České Republiky

Pro pravdu se každý zlobí, přičemž ani Andrej Babiš není výjimkou a zvláště je-li to pravda, které se dopustí on sám.

22.3.2024 v 17:00 | Karma: 39,18 | Přečteno: 3644x | Diskuse| Politika

Miroslav Václavek

Fico, Babiš, Putin - ruská trojka smrti

Představte si, co by se stalo, kdyby po druhé světové válce nebylo Německo podrobeno denacifikaci. Kdyby bylo řečeno, že pokusem Clause Schenka von Stauffenberga o likvidaci Hitlera bylo provedeno Německé národní povstání

7.3.2024 v 17:00 | Karma: 30,51 | Přečteno: 764x | Diskuse| Politika

Miroslav Václavek

Mírové návrhy Andreje Babiše

Jak už všichni víme, je vláda Petra Fialy tou nejneschopnější v dějinách. Pokud by o tom snad někdo pochyboval jen ať se rozhlédne kolem sebe. A co uvidí? Je zataženo a prší, to svědčí o naprosté pravdivosti těchto slov.

28.2.2024 v 17:00 | Karma: 25,54 | Přečteno: 667x | Diskuse| Politika

Miroslav Václavek

Islamizace úspěšně pokračuje!

Kde jsou ty časy, kdy si Tomio Okamura zašel v Londýně do mešity za požehnáním a jeho genosse po útoku na koleje na kebab. Situace je mnohem vážnější, než by se zdála na první pohled být. Jen posuďte sami, co se mi přihodilo!

12.2.2024 v 17:00 | Karma: 18,46 | Přečteno: 881x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Rusové zasévají v Charkově strach. Utečte, dokud je čas, hrozí obyvatelům

23. dubna 2024  18:58

Kreml provádí koordinovanou leteckou a informační operaci proti Charkovu s cílem vyvolat mezi...

Koalici rozdělují výše daňové slevy na poplatníka i výpověď bez udání důvodu

23. dubna 2024  14:33,  aktualizováno  17:40

Rozpory ve vládní koalici u zásadních věcí přibývají s blížícími se volbami, ale i kvůli tomu, že...

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil premiér

23. dubna 2024  16:56,  aktualizováno  17:29

Britská vláda uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, uvedl v úterý britský premiér Rishi Sunak...

Herečky ze Zlaté labutě vydražily rekvizity ze seriálu pro děti z dětských domovů

23. dubna 2024

Seriál Zlatá labuť se blíží do finále, a proto TV Nova uspořádala v sobotu charitativní akci v Art...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!