Miroslav Václavek

Miloš Zeman přestoupil na islám!

11. 02. 2015 9:15:15
Jakožto první, blog iDnes přináší zcela zásadní informaci a přichází s odhalením druhé tváře prezidenta republiky, kterou doposud ignorují všechna hlavní média v České republice. Více v článku níže.

Prezident České republiky Miloš Zeman šokoval při své poslední návštěvě Severočeského kraje svým přestoupením na islám. Při veřejném vystoupení k překvapeným občanům Krásné Lípy přerušil svůj projev, náhle přednesl formuli o veřejném přijetí své víry a na znamení věrnosti k ní, si na hlavu nasadil tradiční arabskou pokrývku hlavy, kterou dle etnografa Hučky, nosívají příslušníci beduínského kmene šušniflintů z pohoří Vysokého Atlasu.

klob.jpg

Již i dříve byl ovšem prezident Zeman podezříván z tajné příslušnosti k tomuto monoteistickému náboženství, zvláště když v průběhu interview s německou novinářkou s dokonalou arabskou výslovností a hlubokou zbožností pronesl muslimský Takbír, tedy provolání chvály svému pánu, Alláhu akbar.

Ale prozatím se Hradu vždy dařilo všechna podezření vyvracet a sám Miloš Zeman svojí veřejně proklamovanou náklonností k alkoholu, kterou se nijak netajil, příliš nezavdával těmto pochybnostem na vážnosti.

Ovšem jak se podařilo prostřednictvím dobře informovaného zdroje z nejbližšího okolí hlavy státu zjistit, tak jeho proslulé vrávorání nad korunovačními klenoty lze přičíst na vrub nikoliv konzumaci lihovin, nýbrž kouření opia z vodní dýmky a žvýkání lístků kátu, kteréžto zvyky si do ČSSR přivezl ze sovětské střední Asie.

Jak se sám Miloš Zeman v debatě s dobře infomovaným zdrojem vyjádřil, tak k islámu chová dávné sympatie od dob, kdy v Tádžické sovětské socialistické republice pomáhal zavádět chozraščot i pokrokové metody docenta Čuby a ostatně z tam odtud pochází i jedna z jeho žen, dívčím jménem Sultana Imbrahimbembekova, kterou ukrývá ve svém honosném paláci na Vysočině.

Středoasijský způsob výkonu moci má Miloš Zeman vůbec rád, své poradce běžně vystavuje fyzickým trestům i za ty nejmenší prohřešky, kterým se zálibou osobně přihlíží, svému kancléři s potěšením často mačká prsty v palečnici se slovy: „Však já už dohlídnu, aby ti nic nezůstalo za nehty,“ a celému svému štábu před večeří prohlíží dlaně a kdo nemá čisté ruce, toho okamžitě zatýká.

Tedy není divu, že dlouho ukrývaná láska k učení Proroka Mohameda a zahradám s huriskami, či mladými chlapci, nyní vzkypěla a přetekla jako polévka.

A tak lze všechna jeho slova zdánlivě hovořící o jídle dát do správného kontextu teprve nyní.

Neboť slovo salám má v islámu hluboký mystický význam a tudíž když si zdánlivě v kantýně Prognostického ústavu kupoval housku a patnáct deka gothaje, hovořil ve světle své víry, stejně jako když na adresu jednoho ze svých poradců a bývalé nejmenované místopředsedkyně ČSSD Petry Buzkové pronesl, že: „Barák ji přefik,“ což ve skutečnosti znamená barak Alláhu fiki, tedy Bůh ti žehnej a svědčí to rovněž o hluboké zbožnosti Miloše Zemana.

Stejně tak i poslední případ, který rozvířil hladiny veřejného mínění, kdy měla suita pana prezidenta odmítnou tělesně postižené obsluhou pana prezidenta v karavenseraji krásnolipského pivovaru, lze snadno vysvětlit vírou pana prezidenta.

Islám považuje styk s mentálně a tělesně postiženými za háram, tedy zakázaný, neboť jak se vyjádřil klerik islámského státu, v případě tělesného postižení se jedná o projev nečistých sil.

Jak se k celému přestoupení prezidenta republiky na islám vyjádřil mluvčí mluvčího prezidenta republiky Jurij Pasáček: „Náboženská svoboda je v naší zemi jedním ze základních ústavních práv a je tudíž jen logické, že se jej rozhodl využít i pan prezident. Lépe a s větším rozhledem se mu tak bude vyjadřovat k těm nejožehavějším problémům naší země, jako jsou například církevní restituce, protože je známo, že katolická církev napáchala mnohé zločiny. Tedy bude jako další krok nutno v zájmu ochrany našeho dědictví před těmito lupiči, přestavět chrám Svatého Víta na mešitu.“

Jak se nám však rovněž podařilo získat i vyjádření Tomia Okamury, ten celý vývoj okolo Miloše Zemana dává do souvislosti s pučem na jeho osobu a spatřuje v něm důkazy o celosvětovém spiknutí Romů, a vzápětí s nezaměnitelným akcentem Františka Ringo Čecha s obřadnou úklonou dodal: "Ještě jsem vás nespasil. Ještě jsem vás nezachránil. Ale o to se nebojte. Čeká nás spousta práce. Pro národ. Pro lidstvo. Nikdo nebude trpět, spasím vás všechny. Všechny vás spasím, celý svět."


O dalším vývoji celé kauzy vás budeme samozřejmě informovat.

Za syndikát blogerů České republiky.

Miroslav Václavek

Šumperk

Autor: Miroslav Václavek | karma: 16.49 | přečteno: 1092 ×
Poslední články autora