Miroslav Václavek

Jak jsem dovzdělával osazenstvo pražského Hradu z historie

16. 02. 2015 9:15:15
Jak už to tak chodí a to zvláště v našich zeměpisných šířkách a délkách, býváme často svědky výskytu bizarních postav, figurek a individuí na těch nejvyšších postech, které užíváním těch správných klíčových slov ovládají masy mandžuských kandidátů, které tvoří většinovou populaci naší země, neboť jimi svých postů dosahují. Jak se v jakémkoli médiu dá záhy zjistit, je jedním z takových i nyní velmi frekventované slovo fašismus. Pravidelně ho užívají komunisté všeho druhu, když potřebují na někoho ukázat a vytvořit z něj údajného nepřítele. Onen šém, který pravidelně vkládají skrze média a své prostituty do myslí indoktrinovaných mas z nich kolektivně poté poměrně spolehlivě dokáže učinit bytosti nemyslící, za což ale nemohou, protože jednají mimo svoji vůli a tudíž je tak možno i pana mluvčího prezidenta republiky, pokládat za oběť.

Proč komunisté a jejich nevědomé oběti zásadně užívají slova fašismus je nasnadě. Neboť pokud by ve většině případů užili slova nacismus, velmi snadno by se mohlo stát, že se obnaží to, že nacismus je zkratkou sousloví nacionální socialismus a ona hranice mezi nimi a nacisty, by se rozplynula jako ranní opar.

Proč je jim to vlastně tak proti srsti, spočívá v tom, že komunisté a nacisté, byli těmi největšími spojenci, když společně rozpoutali druhou světovou válku a poté se vzájemně podporovali ve snahách o dosažení svých cílů.

Ať to již byla všestranná ekonomická a ideologická podpora nacistického Německa ze strany SSSR v době bojů o západní Evropu, včetně dodávek strategických surovin a potravin, jakožto i vydávání politických uprchlíků z Německa i do SSSR uprchnuvších Židů do rukou Gestapa, nebo vize světa rozděleného mezi nacismus a komunismus.

Proto ty tirády o kyjevských fašistech nejenom z úst nejvyšších komunistických pohlavárů, ale i výroky o chřipce, údajné občanské válce, ukrajinském premiérovi války a banderovcích z místa úřadu nejvyššího, tedy z pražského Hradu, který momentálně obývá smutná postava nejen odpudivého a sešlého zevnějšku, ale co je mnohem horší, neméně odpudivějšího obsahu.

To je důvod proč jsem si dovolil oslovit mluvčího prezidenta republiky e-mailem s několika velmi nepříjemnými fotkami, kdy Lidový komisař zahraničních věcí Svazu sovětských socialistických republik dlel na pozvání německých soudruhů v Berlíně za účelem porcování příštích územních zisků a otroků.

Že se poté soudruzi vzájemně servali nad kořistí a říká se tomu Velká vlastenecká válka je věc druhá, to je mafii a N ́dranghetě vlastní, nicméně myslím, že je třeba říci konec tomu, že komunistický zloděj křičí chyťte zloděje a nacistickokomunistický vrah o morálce a především o údajném kyjevském fašismu káže, když mu z prstů teče krev desítek milionů obětí.

Což je zároveň i příčinou současné válečné agrese Ruské federace proti Ukrajině, která se konečně kremelským náckům postavila na odpor a bojuje za svoji svobodu a národní existenci.

Pokud pomineme to, že vůbec přítomnost ruskojazyčné menšiny na východě Ukrajiny má příčínu v tom, že ve třicátých letech byla ukrajinská populace po milionech vyhlazována hladomorem řízeným z Kremlu, pak hlavním důvodem současné války Ruska proti Ukrajině je v dosud přetrvávajícím způsobu vlády, který má kořeny v onom tehdejším vzájemném spojenectví nacistů a komunistů.

Protože jestli cílem jedněch i druhých je zabírání území jiných zemí, pak jejím prostředkem je válka.

A nyní jak jsem dovzdělával pražský Hrad.

Já panu Ovčáčkovi:

"Když už pan prezident tak strašně rád hovoří o historii.

Měl by vědět, kde leží skutečné počátky dnešní vojenské agrese

Ruské federace na Ukrajinu. Nebo, že by pane Ovčáčku

byla řeč o kyjevských banderovcích?

Račte číst a to oba dva.

To vás ani na arcibiskupském gymnáziu neučili.

http://www.histdoc.net/history/NaSo1940-11-13.html

http://www.histdoc.net/history/ru/hitler-molotov1940.htm

goring.jpg

hess.jpg
h.jpg

hi.jpg
hit.jpg
hitl.jpg
hitle.jpg
hitler.jpg
itler.jpg
molotov.jpeg
pozvanka.jpg
signal.jpg

pan Ovčáček mě:

Dobrý den, patrně Vám není známo, že druhé světové válce předcházel anšlus Rakouska, Mnichovská dohoda a 15. březen 1939, tedy okupace našich zemí. A též Vám není patrně známo, že druhá světová válka započala 1. září 1939, kdy nacistické Německo přepadlo Polsko. A co už Vám patrně není známo vůbec, Sovětský svaz měl ve druhé světové válce 20 miliónů obětí. Pokud jde o ukrajinské nacionalisty, jejich podíl na zvěrstvech druhé světové války je nepopiratelný.

S pozdravem,

Jiří Ovčáček

ředitel Tiskového odboru a tiskový mluvčí prezidenta republiky

Já panu Ovčáčkovi:

Vážený pane Ovčáčku, zajisté, že jsou mi tato historická fakta známa, ale obávám se, že znalosti vaše i pana prezidenta jsou velmi selektivní. Neboť byste něco podobného nemohl nikdy mínit vážně.

1. září 1939 napadlo Polsko nacistické Německo spolu s armádou Slovenska čítající padesát tisíc mužů, k nimž se 17. září připojil jejich spojenec Sovětský svaz. Tedy tyto tři země jsou původci rozpoutání druhé světové války. Slovensko, které nacistům platilo 500 RM za zavraždění každého Žida v nacistických lágrech nelze rovněž ve smyslu vyhlazování lidských bytostí opomíjet.

Přičemž tři miliony Rusů sloužících buď jako Hilfswilige nebo přímo v bojových jednotkách na straně Německa rovněž vypovídají o značných mezerách ve vašem vzdělání. Užívat válečných hrůz, které rozpoutali němečtí nacisté, slovenští klerofašisté a sovětští komunisté společným dílem v jazyku komunistické propagandy vypovídá o míře úpadku nejvyššího úřadu v zemi.

https://www.youtube.com/watch?v=S6gg1z5DovI

Tuto přehlídku na troskách Polska nevykonávají "banderovci"

ale Deutsche Wehrmacht a Sovětská armáda pod velením generálů Heinze Guderiana a Sergeje Krivošejna. A jestli jedni zmizeli v propadlišti dějin, pak ti druzí ve smyslu svých nejlepších tradic spojených s agresí vůči jiným zemím, vedou válku proti Ukrajině. To je její příčina.

Pan Ovčáček mě:

Dobrý den,

Vaše zjednodušené a ideologicky zaslepené vidění světa nesdílím. A jsem tomu rád.

S pozdravem,

Jiří Ovčáček

ředitel Tiskového odboru a tiskový mluvčí prezidenta republiky

Já panu Ovčáčkovi:

http://www.valka.cz/clanek_14876.html

V článku se píše o příslušníku téže zločinecké organizace ze které pochází i současný prezident Ruské federace Vladimír Putin.

To je rovněž příspěvek k vašemu společnému dovzdělání.

A přestože chápu, že vaše angažmá v Haló novinách na vás zanechalo následky nerozumím konstatování o ideologické zaslepenosti.

Zmiňuji pouze historická fakta.

Pokud ovšem nejsem svědkem prozření a vaší sebereflexe.

Nu pagadi.

Pokud jde o mne - nemohu být ideologicky zaslepen.

To bych jinak neviděl, že nacisté v Osvětimi zavraždili fenolem do srdce mého prastrýce spisovatele Bedřicha Václavka, stejně jako sovětští komunisté střelou do týlu mého druhého prastrýce, plukovníka polské armády v Katyni.

Zkuste se sebou něco dělat pane Ovčáčku.

Držím vám k tomu palce.

Každá duše vytržená peklu má svoji cenu.

I ta vaše.

Pan Ovčáček mě:

Dobrý den, demagogicky vytrháváte fakta z historického kontextu, toť vše.

Takovému přístupu se učit nehodlám.

Nikdy.

S pozdravem,

Jiří Ovčáček

ředitel Tiskového odboru a tiskový mluvčí prezidenta republiky

Já panu Ovčáčkovi:

Spíše se obávám, že jste se právě o těchto faktech poprvé v životě dozvěděl.

Protože vám lhali ráno, v poledne i večer.

Co z toho vyplývá, se musíte naučit už vy sám.

K tomu vám dopomáhej Bůh.

A já :-)

Miroslav Václavek

Šumperk

www.vaclavek.blog.idnes.cz"

A zde naše konverzace končí.

Ale ta skutečná, ta mezi námi o tom, co je zločinecký kremelský režim Vladimíra Putina, na čem vyrůstá a stojí a kam směřuje, a kdo jsou jeho domácí kolaboranti a přisluhovači, by měl co nejdříve začít.

Z každého špatného snu se lze probudit.

I z toho, co si většinová populace dosud myslela, či myslí o pohádce o ruském kozákovi a jeho koni pijícím z Vltavy, kterou jim lijí do hlav od útlého dětství za pomoci vzdělávací mašinerie.

My jsme Evropané, národ příslušející k západní civilizaci, který má svoji tisíciletou kulturu a hodnoty, které vytvořili ti nejlepší filozofové, umělci, vládci a státníci, nikoliv agresivní hordy ruskojazyčných hrdlořezů pohybující se na transportérech, jejichž jedinou kulturou je Kalašnikov, flaška samohonky, machorka v hubě a koncentrační tábor.

Tedy milý národe, probuď se.

Probuď se ze Zemana.

Probuď se z Filipa.

Probuď se z Klause.

Probuď se ze všeho zlého.

Vzdbuď se ze lži.

Moc ti to přeji.

Stejně jako mír a svobodu Ukrajině.

Protože jenom tak konečně přijde mír, svoboda, lidská práva, hodnoty a skutečná kultura i na Rus.

Sice pomalu, ale přijde.

Miroslav Václavek

Šumperk

Autor: Miroslav Václavek | karma: 26.66 | přečteno: 1842 ×
Poslední články autora