Miroslav Václavek

Šok! Víme první! Migranti zaplavují Prahu! Lide český do zbraně!

7. 09. 2015 6:15:15
Jak se našemu deníku Tlesk jako prvnímu podařilo zjistit, dlouho médii v bruselském žoldu utajovaná pravda o migrantech, vyplula konečně na povrch.

Včera, v časných ranních hodinách, bylo radioamatérem Kotěnočkinem zachyceno úpěnlivé volání pražského rozhlasu o pomoc.

Jak se nám jakožto jedinému a skutečně nezávislému českému deníku se sídlem v Moskvě, podařilo získat zvukový záznam, hned jsme přikročili k jeho přepisu, s kterým by se měl seznámit každý dobrý vlastenec a tudíž jej publikujeme na našich webových stránkách.

„Zde Praha, Prága gavaríť, voláme do zbraně všecky český lidi, do boje proti migrantskejm vokupantum. Voláme pražský taxíkáři, příslušníky Lidovejch milicí z dozorčích rad bank i ministerstev, voláme hrdinný námořníci pražskej paroplavby, převozníci, blanický rytíři, dobrovolníci Konvičkovejch gard, vekslácí, číšnící i jiný vodbojáři, i vobyčejný slušný lidi hele. Vobsadíme hlavní nádraží a pak to vemem z jedný vody načisto. Upálíme to jako Němcí v štyricátom pátom. Páč vocamcaď se to valí dólu jak to přijede. Rozlejzá se to pak jako hele po celý tý Praze viď. A prostě už jako fakt dost. Dyť jako i ta Nóva jde s lidem a pro lidi a né proti němu. Jako ten Havel. Imigrantský agresoři, utopíme všecky v móři!“

Naší redakcí proběhla vlna elektrizujícího nadšení, protože to konečně prasklo a několik redaktorů vyrazilo do rozbouřených ulic s nasazením života k hlavnímu nádraží zjistit více.

„Helejte se,“ zachytili pánové redaktoři Šťuk a Štěk povědomý hlas nádražáka právě organizujícího lidovou obranu Prahy, proti uprchlickému tsunami, jež jakoby právě dohovořil v rozhlase. „Nejhorší jsou tydlety rychlíky. Ty sou nima úplně přecpaný. Takže teďkon si jako všichni helejte se zapište, kerý to jako sou. Takže, úplně nejhorší, ten jak uslyšíte tadydle v hlášení, tak hnedka chystejte zápalný láhve vod rumu, ten je: Šohaj. Druhej nejhorší, tam jich je taky jako much, ten je Galán. A ten třetí nejvíc rizikovej, ten je Álojz Nébl. Jo slyšíte dobře. Tim sem ty vole jezděj sudeťácí. Normální provokačka jako svině ty vole. Prostě jako jít ve slávistickym na sparťanskou tribúnu. Takže šup nahóru, vobsadit to ještě před tunelama a jak to uvidíte, tak to upalovat, upalovat a upalovat. Vo kufry se pak šábnem rovnym dílem,“ zakončil bojové rozdílení ajznboňák.

Jakmile se rozešel shromážděný dav za obranou Prahy, nabídli naši pánové redaktoři nejdříve veliteli obrany Prahy po cigaretě a poté si cvakli i něčeho ostřejšího a zapředli interwiev.

„Chtěli bychom pane, jak se vlastně jmenujete? S vámi udělat rozhovor.“

„Jo takhle, a to jó, já sem ňákej Fanda Holomrázkojc a dělam tady vod sedmdesátého devátýho. Co je potřeba prostě. Jako makat. A holt teď, je potřeba dělat todle. Bránit se. Jako tu naši vlast.“

„A co vám vlastně na těch lidech, z tam odsud, vlastně vadí, abychom to jako blíže čtenářům vysvětlili?“ otázal se redaktor Šťuk.

„Jako co jako? No všecko. Helejte se, já nejsem jako ňákej ten rasista, nebo tak něco, ale dyk jim člověk kloudnýho slova nerozumí, a jak choděj voblíkaný. Hadr na hlavě, že tomu člověk nevidí do ksichtu, prostě normální středověk. Jo a prej to je jako to jejich náboženství. Ten hadr co leze až přes ksicht. Že to u nich musej ženský nosit už odmala. Tak todle u nás nechceme. Nebo vy snad jo?“

„A myslíte si, že jsou nám hodně nebezpeční?“ položil otázku redaktor Štěk.

„Co to jako je za otázky ty vole. Jasně, že sou. To je halt ta jiná kultúra. Kouká jim to z vočí. Čojek, aby se bál vylízt na ulici pomalu. Prostě bič a pryč a hned a žádný štráchy s tim. A hlavně, moc vo tom nepřemejšlet. Dřív než nás budou upalovat. Husiti jedni nábožencký ty vole, nebo co,“ naposledy zpovídaný potáhl z darované cigarety, cvrnkl nedopalek mezi koleje a odšoural se pomalu pryč.

Tolik senzační reportáž o boji za Prahu, která právě vypukla na železničních koridorech ku Praze, přičemž naše redakce si ještě dovoluje zveřejnit vyjádření pražského Hradu a to ústy mluvčí mluvčího prezidenta republiky Jurije Pasáčka:

„Jak je velmi dobře známo, pan prezident migrantům vzkazuje, že je sem nikdo nezval. Jejich náboženství a kultura včetně životních zvyklostí i jazyka jsou natolik odlišné, že by zde byli nešťastní. Pokud jde o řešení celé migrační vlny, která se počíná rozlívat Prahou ven do celých Čech, navrhuje pan prezident zřízení migračních záchytných center ještě na území odkud migranti přicházejí, a to po jednom v Olomouci a jednom v Brně. Jakožto další nezbytný krok pro zajištění bezpečnosti české obilné pánve, bude nezbytné vybudovat na Českomoravské vrchovině takticko ženijní zařízení nabité elektrickým proudem, které této neřízené migraci z kulturně nižší Moravy dokáže zabránit a zahájit stavbu pohraničního opevnění tamtéž. Rovněž bude potřeba zasadit okolním zemím preventivní údery tak, aby jeden v berlínském a druhý ve vídeňském směru v součinnosti dvou frontů Střední skupiny čínských vojsk dislokovaných dočasně u Kolína, zajistily přetnutí migračních cest, protože není čas zjišťovat kdo je kdo. V případě osob pozvaných na Hrad při udělování státních vyznamenání, bude těmto zjišťována délka předkožek úředními lékaři tak, aby splňovala požadavky na árijce a to s dostatečným předstihem před jejich udělením. Osoby u nichž bude zjištěno nelegální překročení hranice, budou zajištěny a po dobu pěti let, což je doba nezbytně dlouhá k završení procesu jejich vypovězení, budou tyto nasazeny na stavbě Zemanova kanálu Peking – Praha – Taškent, což je naprosto nezbytné k tomu, abychom měli plnohodnotné námořnictvo. Název Morava bude zakázán k užívání dekretem prezidenta republiky. Manželka pana prezidenta Klause bude z působnosti protimigračních zákonů vyňata, protože v jejím případě je naplněna lhůta o promlčení. Kdo bude ukrývat policejně nenahlášené osoby, nelegálně překročivší hranice, bude na nádvoří pražského Hradu při příležitosti návštěvy prezidenta Čínské lidové republiky zastřelen s celou rodinou!“

Inu, tak se na ně musí!

Svoloč migrantská.

A na nic nečekat.

Páč jinak přijdeme vo tu naši kultúru.

A jako bejt bez Gotta, Bohdalky a Ordinace, tak to teda prrr.

To by byl průser.

Prostě jako kráva!

Ne?

O dalším průběhu vás bude deník Tlesk informovat jako první.

Miroslav václavek

Šumperk

P.S. autor článku se tímto omlouvá jak jeho milované multikulturní Praze, kterou považuje za to nejlepší co nám Evropa mohla dát, stejně tak jako Pražanům, které má rád úplně stejně, protože je považuje za většinově normální natolik, že kdyby se nalézali rovnoměrně po celém Česku, tak je tady ještě hezčeji a Miloš Zeman se dál upíjí na Vysočině. Ale když vono se to ty vole prostě jako normálně úplně samo nabídlo... :-)

Autor: Miroslav Václavek | karma: 33.05 | přečteno: 15372 ×
Poslední články autora