Šok! Víme první! Kardinál Duka vymítal ďábla z Miloše Zemana!

23. 11. 2015 6:15:15
Jak bylo z prezidentské kanceláře v pátek 20. listopadu Anno Domini 2015 oznámeno, měla se konat slavnostní bohoslužba za prezidenta a vlast.

Jak se ale jakožto jedinému deníku Tlesk podařilo zjistit, za zdmi kostela v Lejnech se toho odehrálo mnohem víc. Deník Tlesk je tak jediným médiem, kterému se podařilo rozhrnout tajemno kolem celého obřadu a seznámit s oním mystériem i své čtenáře. Ale nyní již předejme slovo samotnému monsiňorovi Dukovi a sledujme jeho průběh.

„Soudruzi věřící, sešli jsme se dnes v kapli prezidentského zámku v Lejnech, abychom se nejen společně pomodlili, ale abychom této vzácné chvíle využili k obřadu, k němuž bylo pražské arcibiskupství vyzváno kanceláří prezidenta republiky a abychom tak zbavili naši zem nečistých sil pod heslem: Ekumenismem k jasným zítřkům, za šťastný život všech.

Jak je již ze samotného slova ekumenismus patrno, pak vzácná ideová blízkost se přímo nabízí. Vždyť sám Ježíš byl prvním komunistou, když hovořil o tom, aby každý rozdal svůj majetek a nechal se vyvést z ďábelských osidel mamonu a svěřil by tak jeho správu do rukou povolaných a osvícených, které mnohem lépe studiem starozákonních textů již vědí jak s ním nakládat, aniž by to bylo proti desateru i duši majitelově.

A tak vedeni společným zájmem o zbavení utrpení spojených se statky pozemskými, dohodli jsme se o převodu mnoha nemovitostí jejich vyjmutím z gesce pražského Hradu a následným převedením na církev, kterou zde zastupuji.

Dáme tak zároveň i jasnou odpověď Vatikánu, že náš lid se nedá zastrašit jejich tolik halasně vyhlašovaným humanismem a říká jasné ne všem snahám o falešné pojetí evangelia, kterým se tento kněžský stát po staletí zaštiťuje.

Rovněž jak mne při přátelské debatě na všelidovém koncilu proti konzumnímu způsobu života v Soči ubezpečil Vladimír Remek ani on z okének sovětské rakety žádného Boha neviděl a tak je možno jakési báchorky jak o něm, tak o andělíčcích a jiné havěti možno považovat za tmářství.

Nicméně, v poslední době je možno v naší vlasti pozorovat, že se něco děje. Miroslav Sládek vstal z mrtvých a i jiní zlí duchové hrozí převzít vládu nad majetky našimi a tak s pomocí pokrokových sil nyní vykonáme exorcismus“, dokončil úvod abbé Duka a nadechl se, rozpřáhl ruce a spustil.

"Crux sancta sit mihi lux / Non draco sit mihi dux Vade retro satana / Nunquam suade mihi vana Sunt mala quae libas / Ipse venena bibas,“ pronesl kardinál Duka obřadně a s přítomným Milošem Zemanem se začaly dít podivné věci.

Výraz jeho obličeje počal se měnit a z jeho úst drala se ven slova, která se našemu redaktorovi převlečenému za ministranta podařilo zachytit na diktafon:

Slova ta zjeví se po kliknutí na odkaz níže a po jeho materializaci na čtvereček vyvedený ve svaté barvě fialové, aby bylo zřejmé, jaký zápas byl veden v kapli lejnské s démony:

http://miloshovori.cz/

Ale kardinál nedaje se zastrašit pokračoval zmužile dál: „Ve jménu našeho pána Miloše Zemana, ti teď přikazuji: Řekni mi své jméno, démone!“

A ústa podrobeného vymítání se zkřivila, aby vydala jméno zlořečeného, který jej tak dlouho ovládá a nutká jej být sprostý, kouřit v hotelu Radisson Blu a prodat Krtečka do Číny: „Putin, Putin, to on je ve mně a našeptává mi co mám dělat. Já jsem jinak hrozně hodnej. Ano a taky jsem již zcela pln pokory a jen naprostý idiot by se mohl domnívat o opaku,“ svíjel se postižený na zemi.

Kardinál poklekl na kolena a sepjal ruce v úpěnlivé prosbě k nebesům a pokračoval dál v rituálu: „Jménem Ústředního výboru strany práv občanů s gardovým názvem Zemanovci vás přítomní démoni vyzývám, vyjděte z těl ven!“ Když v tom zhasly hromničky i elektrické osvětlení, kaple se zakymácela a ozvaly se zvuky hromu a kaplí se proháněly blesky, jak byl veden zápas mezi dobrem a zlem.

Když se zdálo, že lejnskou kapli pohltilo samo peklo otevřela se vrata a ven vyběhlo stádo vepřů.

Zde záznam vymítání doručený naší redakci neznámým kolemjdoucím, který nalezl diktafon končí. Pouze si jen dovolíme ocitovat v plné výši telegram, který nám byl zaslán naším redaktorem z lejnské pošty: Louňovický probošt odnesen čertem stop. Kaple hoří stop. Stádo vepřů vyběhlých ven chytá Hradní stráž, aby se neutopilo stop. Pravdivost Kristových zázraků potvrzena stop. Pokračuji ve stopách případu stop.

Jak se nám ještě podařilo získat vyjádření mluvčí mluvčího prezidenta Jurije Pasáčka, uvádíme jej na závěr článku: „Momentální proměna pana prezidenta, stejně jako jeho nejbližších spolupracovníků ve vepře, nemůže průměrného občana naší vlasti nijak překvapit. Český občan je na svině ve vládě zvyklý a tento stav pana prezidenta, jakožto i jeho spolupracovníků chápe jako daň danou místním zvyklostem a chápe ji pouze jako završení jejich přirozeného profesního vývoje. Na výkon jeho funkce to nebude mít sebemenší vliv a mnoho spoluobčanů si ničeho ani nevšimne. A pokud jde o mezinárodní politiku? Snad jen přívrženec islámu by se nyní opovážil o panu prezidentovi říci, že je nečistý.“

O dalších událostech ohledně exorcismu v Lejnech vás bude náš deník i nadále jako jediný informovat jako první.

Za deník Tlesk

Miroslav Václavek

Šumperk

Autor: Miroslav Václavek | pondělí 23.11.2015 6:15 | karma článku: 18.83 | přečteno: 792x

Další články blogera

Miroslav Václavek

Hnutí ANO a jeho majitel Andrej Babiš jsou bezpečnostním ohrožením České Republiky

Pro pravdu se každý zlobí, přičemž ani Andrej Babiš není výjimkou a zvláště je-li to pravda, které se dopustí on sám.

22.3.2024 v 17:00 | Karma článku: 39.12 | Přečteno: 3514 | Diskuse

Miroslav Václavek

Fico, Babiš, Putin - ruská trojka smrti

Představte si, co by se stalo, kdyby po druhé světové válce nebylo Německo podrobeno denacifikaci. Kdyby bylo řečeno, že pokusem Clause Schenka von Stauffenberga o likvidaci Hitlera bylo provedeno Německé národní povstání

7.3.2024 v 17:00 | Karma článku: 30.20 | Přečteno: 663 | Diskuse

Miroslav Václavek

Mírové návrhy Andreje Babiše

Jak už všichni víme, je vláda Petra Fialy tou nejneschopnější v dějinách. Pokud by o tom snad někdo pochyboval jen ať se rozhlédne kolem sebe. A co uvidí? Je zataženo a prší, to svědčí o naprosté pravdivosti těchto slov.

28.2.2024 v 17:00 | Karma článku: 25.31 | Přečteno: 561 | Diskuse

Miroslav Václavek

Islamizace úspěšně pokračuje!

Kde jsou ty časy, kdy si Tomio Okamura zašel v Londýně do mešity za požehnáním a jeho genosse po útoku na koleje na kebab. Situace je mnohem vážnější, než by se zdála na první pohled být. Jen posuďte sami, co se mi přihodilo!

12.2.2024 v 17:00 | Karma článku: 18.17 | Přečteno: 759 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 29.69 | Přečteno: 580 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 52 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 25 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.66 | Přečteno: 302 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.79 | Přečteno: 527 | Diskuse

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...