Miroslav Václavek

Šok! Víme první! Miloš Zeman podepsal dekret o přejmenování České republiky na Čínsko!

1. 04. 2016 6:15:15
Ještě ani nestačil usednout prach, zvířený lopatkami reaktivních motorů mezikontinentálního obra Dž-a-mbo, jež je v licenci Čínské lidové republiky vyráběn pod názvem Boeing 747 v americkém Seattlu,

když počaly vycházet na světlo další nuance strategických dohod uzavřených s čínskými soudruhy v Praze.

Veřejnost má bezpochyby ještě v dobré paměti návštěvu vůdce světového imperialismu, prezidenta Obamy v Praze, kdy vládce světa dolaru znepokojoval naše pracující svým civilním přístupem a nechal svedené pozlátkem kapitalismu přijít na hradčanské náměstí a setkat se s nimi. A nejenom to, dokonce si tento zločinec s těmi z úplně nejnižších kast, jimiž každý správně kalený soudruh přece hluboce pohrdá, potřásal rukama a nechal se jimi hladit po tváři!

Ale právě tohle odhalil a zneškodnil Miloš Zeman jakožto úklady velkokapitálu, EU a USA, a nechal obsadit a uzavřít centrum matičky Prahy tak, aby ani česká myš nepronikla do blízkosti mimořádné návštěvy Říše středu, natož aby se s ním setkal nějaký ten úplně obyčejný český póvl, který na nejvyšší ústavní činitele obou našich bratrských zemí dělá.

To tak, tyhle hry na demokracii náš lid dávno prohlédl a s nadšením zaplnil ulice, aby svistem čínských nahajek, které ještě před vteřinou byly žerděmi vlajek s posvátnými rudými vlajkami, oslavil ony vzácné okamžiky a navždy tak zavrhl tolik západem proklamovaná lidská práva, jako něco, co je našemu lidu zcela cizí.

A tak teprve nyní, co byla patřičně stabilizována společnost a reakce byla rozdrcena železnou pěstí pražské městské policie, můžeme začít rozbalovat dary, jichž se nám podpisem dohod mezi dynastií Zeman a Si-Ťin-Pching dostalo.

Jednou z těchto dohod, se dosavadní přežilá Česká republika stává další provincií Čínské lidové republiky a je jí propůjčen název: Čínsko, což bylo stvrzeno výnosem zvláštního prezidentského dekretu Miloše Zemana.

Jen tak bude zaručeno, že se nějací pitomí idioti nebudou například domáhat jakýchsi prohnilých buržoazních práv na ochranu duševního a průmyslového vlastnictví, aby tak sabotovali rozvoj Čínské lidové republiky nemístnými a lživými požadavky na přerušení výroby těch výrobků, o nichž bůhvíproč usoudí, že je sami vymysleli.

Rovněž i dohoda o analýze o stavbě plavebního kanálu Vysočina – Moskva – Peking, bude výchozím materiálem ke stavbě díla ještě mnohonásobně většího než přehrada Tři soutěsky, neboť znění oné dohody, pružně upravované v průběhu družebního večera na Pražském hradě, zcela jasně dokazuje, že již svým geografickým tvarem, jak stojí v preambuli dokumentu, je Čínsko mimořádně vhodné k tomu, aby se stalo mořem. Čemuž bylo až doposud bráněno Německem, které zákeřně po celá staletí užívá svého monopolu na moře.

Tedy vcelku jednoduchými zásahy do toku řek a ucpáním stávajících odtoků, se česká kotlina zaplní vodou a z Pražského hradu tak povede přímá vodní cesta do našeho hlavního města Pekingu, neboť Malostranské náměstí se změní na vkusné kotviště.

Také je třeba i podotknout, že se tím zrychlí obchodní výměna, neboť import krtečků a konzervovaných polévek se světoznámou delikatesou čínské kuchyně, tedy s polévkou z čapích hnízd do naší provincie z mateřské Číny, nebude zdržován zbytečnými překládkami v Hamburku, přičemž ony vodní trasy budou chráněny ozbrojenými loděmi spojeného námořnictva, jehož páteř bude tvořit loďstvo pražské paroplavby a letadlová loď třídy Veleba.

Pan prezident se dále vyjádřil, že kardinál Duka sám rozhodl svým velezrádným dopisem jímž se ptá po lidských právech v Číně o osudu celé církve beztak sloužící pouze sudetoněmeckému landsmanšftu a Svatovítská katedrála tak byla jeho nařízením v hodině nejvyšší vytržena ze spárů těchto tmářů a nyní bude sloužit ruskojazyčným turistům jako kuřárna a kasárna příslušníků ponorkových taxikářů.

Jak se nám ještě podařilo získat vyjádření mluvčí mluvčího prezidenta republiky Jurije Pasáčka: „Je třeba říci, že přínos připojení naší beztak již dávno zprofanované země k lidové Číně je nevyčíslitelný. Objem daňových povinností, který se našim čínským přátelům v dosud již realizovaných akvizicích podařilo obejít, svědčí o dramatickém a dosud netušeném potencionálu, jež díky restartu v našich vztazích povede k nebývalému rozvoji těchto částek. Také bylo rozhodnuto o vystoupení Čínska ze štvavé televizní soutěže Eurovize a zároveň o vytvoření pořadu takového, který bude lépe symbolizovat novou éru vzájemných vztahů. Tento pořad bude čínsko-česká společnost Ovčáčekčtveráček productions vysílat pod názvem Ein kessel šuntes, aneb veselé zpěvy z Rudé Číny pro pracující i Hrad a jako první, bude nasazena píseň Zlatý kočár, kterou zpívá manželka soudruha prezidenta, orchidej mezi kopretinami, měkká síla Číny, krásná, okouzlující, mírná a šlechetná, první soudružka a manželka Generálního tajemníka ÚV Komunistické strany Čínské lidové republiky, generálmajor Čínské lidové osvobozenecké armády, paní Pcheng Li-jüan.“

video //www.youtube.com/embed/g2V3zJVO01k

V textu písně Zlatý kočár se zpívá zhruba toto: "Ach jak jsem šťastna, že se můj muž, soudruh generální tajemník ÚV Komunistické strany Číny, mohl líbat s Milošem Zemanem v nefritovém salónku Pražského hradu, jak nenávidím USA a EU a jak mu jménem lidu ČLR závidím, že se prezident Čínské lidové republiky směl obejmout s Jiřím Ovčáčkem, který je krásný jako tisíc čínských revolučních vojáků, ach jak jsem vzrušena, při těch představách o zvuku ohňostroje a pražské primátorce, teď již vím, že zlatý kočár nic neznamená!

Miroslav Václavek

Šumperk

Autor: Miroslav Václavek | karma: 23.46 | přečteno: 849 ×
Poslední články autora