Jak opustit Evropskou Unii - aneb jak na Czexit ve čtyřech jednoduchých krocích

Předpokládám milý čtenáři tohoto článku, že jsi v souladu s názvem článku řádně na EU naštvaný a proto jej čteš. Tedy jsi na správné adrese.

Nedivím se ti. Vždyť žít v zemi s téměř pětiprocentním ekonomickým růstem, s téměř nulovou nezaměstnaností, vysokou a rostoucí životní úrovní, bezplatnou zdravotní péčí, penzijním, důchodovým, nemocenským a jiným sociálním zabezpečením, bezplatným vysokoškolským studiem a jednou z nejnižších kriminalit, tam kde jsou zaručena a chráněna tvá lidská práva a svobody, tam kde je jedna z nejvyšších mír bezpečí a kvality života na světě je nuda. 

Všude samá šikana, člověk nemůže už ani kouřit lidem pod nos, a o tom, že by sedl po pár pivech do auta už vůbec nelze mluvit, hned se na něj sesype stát a šikanuje. 

A nejen to.  

Všude se to na nás valí. Seshora to jsou chemtrails, zezdola homosexualismus, zprava slimáci, zleva liberalismus. To je třeba změnit! Nejvyšší čas na Czexit. Ale jak na něj? Nic není jednodušší.

Bod číslo jedna - zajdi na velvyslanectví Ruské federace a vyřiď si víza.

Dále následuj instrukce uvedené na obrázku. Jsou natolik jednoduché, že je pochopí i průměrný volič Tomia Okamury, kvůli němuž jsou vyvedeny v piktogramech.

Jestli jsi již milý čtenáři realizoval bod číslo čtyři z obrázku, nezbývá než ti co nejsrdečněji poblahopřát, že jsi úspěšně opustil zemi pod tyranií EU. Nezapomeň pouze o svém štěstí informovat, co nejvíce voličů KSČM, SPD, DSSS, Bloku proti islámu, Řádu strážců koruny a meče, Jaroslava Foldynu, Naštvané matky, SPO s gardovým přídomkem Zemanovci a jiné podobné, kteří úpí pod jhem nelidského Bruselu.

Vaše záchrana se blíží!

A nezapomeňte Czexit realizovat vy všichni zmínění a v naší zemi nespokojení.

Aby tady z vás nezůstal ani jediný! 

To by byla nádhera!

 

Miroslav Václavek

Šumperk 

    

Autor: Miroslav Václavek | středa 11.10.2017 6:15 | karma článku: 29,19 | přečteno: 1838x