Miroslav Václavek

Přepolitizováno, překecáno, přeotráveno...

15. 11. 2017 6:15:15
Taky už máte jako já plné zuby současného povolebna? Taky vám už leze krkem ta záplava novinových titulků a článků pojednávajících kdo, kdy a s kým a kdo, kdy, a proti komu? Tak to nás je nepochybně víc.

A proto, když taková situace nastane, pak přicházím se svým obvyklým protijedem a těm kdož jsou přiotráveni, či snad již přímo úpí příznaky otravy, podávám protijed své poezie.

Ale dnes tomu bude trošičku jinak, neboť vás počastuji sice svými slovy, ale oděnými do hudebních kabátků, které jim střihli a ušili páni muzikanti a muzikantky, takže ten protijed dnes nebude tak suchopárný, ale aktuální a současný, pokud o mou tvorbu jde, bude na sto pro.

Tedy pohodlně se posaďte, dejte reproduktory na sto procent a prostě to oroštujte až bude opadávat omítka, počnou se vlnit záclony a pavučiny budou vymeteny :-)

A nejdříve si pustíme něco, na co se i já teprve těším, ale dva kousky jsou už na světě. A tím je přicházející projekt českobudějovické skupiny Básníci ticha nazvaný Archanděl...

video //www.youtube.com/embed/ZH7Rt25TVDI

A tady máme druhý kousek z Archanděla.

video //www.youtube.com/embed/uApsmrYoRmw

A tady je flák z desky olomoucké skupiny Bluesberg nazvané Nade mnou, ze které se již mnozí těší, protože jsme ji pokřtili před nedávnem na mejdanu v Olomouci. A bylo to fajn :-)

video //www.youtube.com/embed/5w6dWnpxdJ0

A aby klipu nebylo smutno, přidávám ještě jeden kousek podle něhož se deska jmenuje.

video //www.youtube.com/embed/9nXJ-3VyUEM

A tady jsou šumperští Dying Passion s deskou Black Threads, v jejichž muzice Sudety hrají jednu z hlavních linek.

video //www.youtube.com/embed/wtsuUa3I840

A ještě jeden kousek k tomu.

video //www.youtube.com/embed/ledSYvsR3GA

A kdyby někdo ještě neměl dost, tak tady je něco od podlahy z dílny fenomenálního rockera Miloše Dodo Doležala, Eso a král z desky Ohněm.

video //www.youtube.com/embed/WDR1h-PTPQg

A tím zazvonil zvonec, hudby je konec, abych vás pro změnu nepředávkoval muzikou já a až bude třeba zase nějaké to povoleno, například prezidentsky, či přijdou jiné chmury, přijdu zase na pomoc :-)

Mějte se tedy krásně a skládejte básně a nezapomínejte, že vaše životy patří především vám a nikomu jinému i kdyby vás třeba koblihou o opaku přesvědčoval.

Lyrics © Miroslav Václavek
All rights reserved

Miroslav Václavek

Šumperk

Autor: Miroslav Václavek | karma: 13.45 | přečteno: 817 ×
Poslední články autora