Miroslav Václavek

Mezi holými ňadry na Zemana a holou zadnicí na Američany není žádný rozdíl

15. 01. 2018 6:00:00
„Chtěl jsem jen říci, že si lidé mají za svým názorem stát. I když při něm občas dojde třeba na spuštění kalhot,“ poznamenal veterán, který si oddechl. V případě odsouzení mu hrozila ztráta práce řidiče kamionu,

přišel by i o kontakt se svou dcerkou.“

Tolik citace ze soudního verdiktu, jímž byl osvobozen Martin Zapletal, který v předloňském roce vystrčil svoji obnaženou zadnici na konvoj armády Spojených států amerických a byl za svůj čin zadržen Policií, poté podezírán z trestného činu výtržnictví a za bouřlivé výměny názorů se soudkyní nakonec obvinění zproštěn, přičemž jeho čin byl předán k projednání na přestupkové komisi vyškovské radnici.

Jak všichni víme, přihodila se panu prezidentovi Zemanovi nemilá příhoda. Když byl v evidentně dobré náladě dobelháván svojí družinou k volební urně a častoval tam přítomná média projevy svého pokročilého věku, které pokládá ve své prostotě duševní za vtipkování, tu se náhle z hloučku novinářů vyloupla snědě vyhlížející dívčina a dala se do klusu, přičemž ze sebe svlékla svršky pod nimiž doposud ukrývala své ženské zbraně ráže zvící dvojky brokovnice a před panem prezidentem rozpažila tak, aby se o sobě dozvěděl, že je lehká děva poslušně plnící všechna přání svému pánovi z Kremlu. Což je nepopiratelným faktem, ale vzhledem k tomu, že to není nic převratného a nového, zaměřme se prosím na poněkud jiný aspekt související s tímto „útokem.“

Neboť dívčina byla poměrně tvrdě sražena k zemi a poté zatčena a byla na ni uvržena vazba. Zajisté, vyvázla z onoho protestu poměrně zlehka neboť prezident republiky je osobou chráněnou a tudíž mohlo vůči ní být užito i střelné zbraně.

Ale to bychom museli být ve zcela jiné zemi než je Česká republika, protože zde je možné do prezidenta Klause vyprázdnit zásobník airsoftového revolveru, přičemž ochranka na celou záležitost přihlouple zírá, aniž by jakkoliv zasáhla a jak vidno, nic se nezměnilo ani pokud o Miloše Zemana jde.

Jistě, na celou záležitost se Zemanem je nutno pohlížet především okem humoru, protože panu prezidentovi hrozilo pouze to, že byl k sexu nejblíže za posledních dvacet let a pohled na toho starého vyděšeného muže balancujícího na okraji stolu s nefalšovanou hrůzou v očích, ačkoliv se pouze pár dní předtím vysmíval mnoha svým předchůdcům a nazýval je podělanými strachem, byl dokonalou satisfakcí za všechna jeho předchozí ohavná tvrzení, lži, vychloubačná prohlášení a vysmívání se dávno mrtvým lidem, kteří se vůči jeho hnusnému a zákeřnému nactiutrhání již nemohou bránit.

Jenže co chtít po ochrance pana prezidenta, když ta je plně zaměstnána tím, aby jí neupadl, aby se jí neztratil nebo aby ho někde nezapomněla a tedy je její hlavní náplní cosi jako pečovatelská služba, nikoliv profesionální práce spočívající v jeho ostraze.

Nicméně na konci protestu členky Femen zůstává ona slečna, na kterou byla uvalena vazba a to na základě podezření z výtržnictví.

Tento relikt husákovy komunistické diktatury, který byl užíván jak proti jejím politickým odpůrcům tak i proti fanouškům rockové hudby proto, aby tito nebyli stíháni za svůj ideový zločin, ale za údajný prohřešek proti trestnímu právu a tak, aby se komunistický režim mohl holedbat, že u nás žádní političtí vězni nejsou, nyní posloužil i v případě Angeliny Diašové, protože v případě politicky motivovaného, veřejně vyjádřeného protestu, na který každému dává právo ústava České republiky nelze takovou osobu nijak stíhat. Protože v demokratické zemi není za co.

A tak orgány činné v trestním řízení vytáhly tento bolševický klacek a rozhodly se jej přihnout tak, aby posloužil úplně stejně jako v dobách procesů s členy The Plastic People of the Universe. Neboť slečna Diašová se dopustila zločinu nejhoršího, zločinu pravdy na šaškovi. Na šaškovi a kremelském poskokovi, který si je své omezenosti plně vědom a tedy jej tak velmi irituje, když mu někdo jeho mravní úpadek připomene.

Je tudíž velmi smutné, že i naše údajně demokratická země užívá tohoto nástroje dříve užívaného zločinným komunistickým režimem ke kriminalizaci nepohodlných a oponentů a neštítí se někoho za jeho zcela legitimní protest vsadit do vězení a trestně jej stíhat.

Přičemž je zcela lhostejné, zda někdo svého práva užije tak, že vystrčí holou zadnici na příslušníky US Army, nebo svá ňadra popíše vzkazem pro nejvyššího ústavního činitele a vystaví mu je před obličej, neboť svoboda je nedělitelná a platí pro všechny stejně. Nebo nijak.

Protože podobná vystoupení, při nichž je užita obnažená část lidského těla, by měla být, pokud vůbec, postoupena komisi veřejného pořádku dle místní příslušnosti protestujícího a případně vyřešena pokutou. I když jsem v případě politicky motivovaných protestů i proti takovému postihu a zároveň bych tento zcela pochybný nástroj evidentně sloužící k persekuci a represím zrušil úplně.

Tedy jsem očekával, že soud bude postupovat zcela totožně jako v případě Martina Zapletala a slečnu Diašovou osvobodí a zprostí obžaloby. Ale stalo se, že slečna Diašová byla v neveřejném soudním procesu bleskurychle a s vyloučením veřejnosti odsouzena k podmínce a okamžitému vyhoštění z České republiky.

Státní inkvizice tedy tajně vykonala akci Asanace, stejně jako s disidenty a odpůrci komunistického režimu a slečnu Diašovou poslala mimo dosah médií, protože je evidentní, že pokud by se ono soudní stání vedlo řádně a veřejně, bylo to panu prezidentovi značně nepříjemné, protože by se obžalované dostalo jak slova tak i veřejné obhajoby.

A tak jsme zase opět o krok blíž poměrům, které slečna Diašová prostřednictvím nápisu na svých ňadrech kritizovala a jehož relevanci tak státní moc bezděky sama potvrdila. Tedy jsme zase o krok blíž putinovskému Rusku, jehož zájmy zde Miloš Zeman coby vlivová osoba zastupuje.

Nevím, zda je odsouzení Angeliny Diašové důvodem pro sepsání Charty 2018.

Možná, že snad ano.

Ale mnohem spolehlivější bude v příštím kole prezidentských voleb volit tak, aby se Miloš Zeman a jeho partička odebrali do věčných politických lovišť.

To je odjakživa nejlepší desinsekce.

Miroslav Václavek

Šumperk

Autor: Miroslav Václavek | karma: 27.50 | přečteno: 1406 ×
Poslední články autora