Islamismus na Olympiádě - ostuda mezinárodního sportu

27. 07. 2021 17:00:00
"Olympijská myšlenka – posvátný mír (ekecheiría), slavnostní obřady při zahájení antických olympijských her ožívají v nové formě při dnešních OH obohacený o požadavek rovnoprávnosti všech sportovců bez rasové,

politické a náboženské diskriminace, o požadavek demokracie a internacionalismu."

Tolik nám říká o olympijské myšlence Wikipedie. Dále se tam o sportovcích startujících na Olympiádě říká, že každý z nich skládá slib, že: "Jménem všech závodníků slibuji, že vystoupíme na olympijských hrách jako čestní soupeři, poslušni pravidel, která je řídí, za sport bez dopingu a drog, v rytířském duchu pro slávu sportu a čest našich družstev."

Nu a pak se to rozeběhne, někteří závodníci jsou ještě před zahájením mimo hru díky tomu, že je nakazí lékař výpravy, některým se jen nedaří, jako včera našemu cyklokrosaři Ondřeji Cinkovi, když měl defekt a ti další pak již jen podlehnou v souboji s jinými.

A ti druzí zvítězí a dostává se jim poct, ovací a medailí. Inu, zajisté, je to také cirkus mediální a rovněž se v tom točí velké peníze, ale pořád to sport je. A tak se na takovou velkou událost sportovci tvrdě a dlouho připravují, aby svou zemi co možná nejlépe reprezentovali a pokud možno stáli na bedně, jak se říká stupňům vítězství.

A teď si představte, že jste takovým závodníkem, který se jen třese na své soupeře, aby jim to nandal, když tu, úplně z ničeho nic, odstoupíte ještě před zápasem, sbalíte si své saky paky a odletíte domů.

Tak jako súdánský judista Mohamed Abdalrasool, který se nedostavil k zápasu s izraelským judistou Toharem Butbulem. A nejen on, ale i Alžířan Fethi Nourine byl z olympiády poslán domů, protože měl také zápasit s tímto izraelským sportovcem a on to odmítl.

"Hodně jsme pracovali na tom, abychom se dostali na olympiádu, ale palestinská věc je větší než tohle všechno," řekl Nourine, přičemž trenér alžírského judisty Amar Benikhlef prohlásil, že: "S remízou jsme neměli štěstí. Máme izraelského soupeře a proto jsme se museli stáhnout. Rozhodli jsme se správně."

Jestli hlavním důvodem byl strach, že bude poražen Izraelcem, nebo šlo pouze o projev islamistického fašismu, rasismu, náboženské či jiné nenávisti těžko říci, osobně se domnívám, že jde o trochu od všeho, ale být svědky něčeho takového na Olympiádě znamená vrátit se v čase, kdy totéž praktikovali nacisté.

Stejně jako demagogii o "palestinské věci," kterou se nejapně snaží svůj rasismus a nenávist maskovat. Protože pokud by "Palestinci" chtěli mír a svoji zemi, mohou ji mít do druhého dne. Jenže on nechtějí, protože chtějí jediné - a tím je zničení Izraele.

O olympijském vítězi ve střelbě Džavádu Forúghím z Íránu, který je příslušníkem tamních Revolučních gard, tedy teroristické a zločinecké organizaci ani nemluvě. Protože to je totéž, jako by medaili vyhrál nějaký esesák.

Nechápu, že je možné, že se někdo takový vůbec může pohybovat ve sportovním prostředí a že není vyloučen z jakýchkoliv mezinárodních sportovních aktivit, protože jeho chování či příslušnost ke zločinecké organizaci nemá se sportem a jeho myšlenkou společného vůbec nic.

Neboť usiluje-li někdo o nastolení islamistické tyranie, náboženského fašismu, rasismu, rasové segregace, vyhlazení židovského národa a otrokářství a propaguje ji pomocí toho, že odmítá soupeřit s dle něj "podřadnou rasou," nemá v našem civilizovaném světě co pohledávat.

Protože, dovedete si představit, že by běloch odmítl soupeřit s černochem?

Nebo katolík s protestantem?

Nebo Němec s Izraelcem?

Já tedy ne.

Proto jediné, co mohu takovému ubožákovi, kdo toho schopen je vzkázat je to, že jím hluboce pohrdám.

Stejně jako s těmi, kdož se s ním ztotožňují a jeho čin obhajují.

Ve jménu Alláha milosrdného a slitovného.

Miroslav Václavek

Šumperk

Autor: Miroslav Václavek | úterý 27.7.2021 17:00 | karma článku: 37.31 | přečteno: 1434x

Další články blogera

Miroslav Václavek

Fico, Babiš, Putin - ruská trojka smrti

Představte si, co by se stalo, kdyby po druhé světové válce nebylo Německo podrobeno denacifikaci. Kdyby bylo řečeno, že pokusem Clause Schenka von Stauffenberga o likvidaci Hitlera bylo provedeno Německé národní povstání

7.3.2024 v 17:00 | Karma článku: 29.32 | Přečteno: 632 | Diskuse

Miroslav Václavek

Mírové návrhy Andreje Babiše

Jak už všichni víme, je vláda Petra Fialy tou nejneschopnější v dějinách. Pokud by o tom snad někdo pochyboval jen ať se rozhlédne kolem sebe. A co uvidí? Je zataženo a prší, to svědčí o naprosté pravdivosti těchto slov.

28.2.2024 v 17:00 | Karma článku: 25.03 | Přečteno: 543 | Diskuse

Miroslav Václavek

Islamizace úspěšně pokračuje!

Kde jsou ty časy, kdy si Tomio Okamura zašel v Londýně do mešity za požehnáním a jeho genosse po útoku na koleje na kebab. Situace je mnohem vážnější, než by se zdála na první pohled být. Jen posuďte sami, co se mi přihodilo!

12.2.2024 v 17:00 | Karma článku: 17.72 | Přečteno: 744 | Diskuse

Miroslav Václavek

Jak vybrat peníze z cizí karty a nekrást

Sudety jsou svět sám pro sebe, zvláště ty naše, moravské a slezské, kde se pro jadrné slovo i skutek nechodí daleko. Však jen posuďte sami, co se mi přihodilo - a ať mi visí, jestli jsem vám lhal...

22.1.2024 v 17:00 | Karma článku: 20.02 | Přečteno: 784 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jan Bartoň

Macron: Preferuji strategickou nejednoznačnost

Francouzský prezident Emmanuel Macron dnes hovoří zcela odlišně než po začátku ruské agrese proti Ukrajině. Nejprve se snažil s Ruskem komunikovat, nyní je včele politiků, kteří by chtěli poslat vojáky na Ukrajinu.

19.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 59 | Diskuse

Jiří Čumpelík

Má to na svědomí Andrej Babiš

Víme o něm io jeho rodině téměř všechno. Pokud pro něho ve volbách lidé hlasují, vědí proč. Dá se říci, že jako předseda vlády byl úspěšný.

19.3.2024 v 7:49 | Karma článku: 10.62 | Přečteno: 100 | Diskuse

Jan Ziegler

V Rusku se nekonaly volby, ale vyhlášení vůdce zločineckého gangu

Ne, opravdu nelze v Rusku mluvit o svobodných volbách a nejen těch prezidentských. Zástupci skutečné opozice jsou zavíráni do vězení nebo rovnou vražděni. Západ nesmí uznat násilnického mafiána Putina za ruského prezidenta.

18.3.2024 v 12:30 | Karma článku: 21.71 | Přečteno: 326 | Diskuse

Ondřej Šebesta

Sedm stupňů do Sokola

Jak slepá musela starostka být, když její asistentka, které každý měsíc strhávali část platu na její dluhy, přicházela s luxusními kabelkami, nákladnými šperky aměla prostředky na drahé zahraniční zájezdy.

18.3.2024 v 7:00 | Karma článku: 23.69 | Přečteno: 462 | Diskuse

Radomil Bábek

Je údělem Čechů prožít v každé generaci dvě totality?

Jak se asi cítili lidé, kteří přežili jednu totalitu, aby si za pár let svobody s hrůzou uvědomili, že už zase žijí v totalitě jiné? Možná, jako my. Jestli jsme po roce 1989 něco nečekali, pak návrat socialismu.

17.3.2024 v 18:15 | Karma článku: 36.70 | Přečteno: 866 | Diskuse

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...