Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

Jerry

24. 1. 2009 18:19
Nějaký rozdíl?

Dalo se čekat jak ti potrefení se budou ozývat. Snad by mi mohli vysvětlit rozdíl mezi národním socialismem (tedy nacismem, abychom si rozumněli) a tím internacionálním, který nám vnucují komunisté a paroubkovci. Jedině  že daleko předčili  ten nacionální socialismus a rozvinuli jeho metody a myšlenky na mezinárodní aplikaci. Je jen škoda že postsametová sebranka s nimi nejedná stejně. To by pánové typu Falmera také viseli. Bohužel se to nedá očekávat při jejich přebarvení na Paroubkovce a ostatní demokraty, kteří čekají jen na svou vhodnou chvíli, aby takové jako pan Václavek pověsili, pak pověsili ty co s ním souhlasí a zavřeli do koncentráků ty, kteří to odvolají. Soudruzi promiňte, že prozrazuji vaše plány, ale ony zase tak moc tajné nejsou.!

0 0
možnosti
K

kaktusak

24. 1. 2009 2:57
Jak jste vraždili ve Francii...

...při potírání nepřátel buržoazní revoluce, po tom všem je nějaký Rus ze Směrše úplný břídil.

Ale jistě by nikoho kvůli tomu nenapadlo označit Václavka za kreaturu a zrůdu. Proč se s komunisty zachází jinak?   

0 0
možnosti
W

wiki5.5

24. 1. 2009 3:03
Re: Jak jste vraždili ve Francii...

protoze si nic jineho nezaslouzite

0 0
možnosti
H

Hohewarte

23. 1. 2009 15:21
Václavku, nejseš ty odmítnutý sexuální loudil?

Václavku, nic si z toho nedělej, že tě Semelová nechce, třeba někdy doženeš nějakou jinou, ale nesmíš ji posílat tu fotku, co jsi tady vystavil.

0 0
možnosti
RR

rezjir

23. 1. 2009 15:44
Re: Václavku, nejseš ty odmítnutý sexuální loudil?

Náhodou je dobrým básníkem.

0 0
možnosti
RR

rezjir

23. 1. 2009 13:53
Co vlastně udělal Gottwald a komunisti dobrého

to v podstatě shrnula Horáková ve svém posledním dopise:

27. září 1949: "Pro naši prácí zde potřebujeme vědět, abyste nám vlastně řekli, co chcete, aby lidé konečně slyšeli z kompetentních míst, že o návratu Němců se nebude vůbec jednat a ze jejich transfer je definitivní. Za druhé, že dobré sociální reformy zavedené u nás budou ponechány. Za třetí, že lidé, kteří utíkali z důvodů zištných, nebudou po ná­vratu za toto své hrdinství odměněni. Za čtvrté, že stát za­ručí všem občanům právo na práci a jejich klidné stáří, zajištění v nemoci a invaliditě. A za páté: že levá diktatura nebude nahrazena pravou."

0 0
možnosti
RR

rezjir

23. 1. 2009 13:40
no a co má ten příběh společného s

českými komunisty? A Smerch atd. byla státním nástrojem, nikoliv komunistickým.

A mám dotaz: O jakých komunistických zákonech vlastně je řeč. Ti odbojáři byli snad souzení podle ještě prvorepbulikových a rakouskouherských zákonů, ne. To je dotaz a námět k diskusi. . A šlo o právníky, kteří byli vyškoleni na prvorepublikových právnických fakultách.

Pozn. Když začínala první republika, tak tam také byli mnozí čeští Němci stíhání pro pouhé řeči za velezradu. Co já sice vím, tak ta stíhání sice byla vesměs zastavena, ale přece jenom je vidět, že ten zákon sloužil jako vyhrůžka.

A táké bys mohl si přečíst životopis Habermanna, jak seděl za Rakouska Uherska pro velezradu pro pouhé roznášení letáků. K tomu Gottwadlovi se ještě vrátím. Ale poznamenám, že jeho konání přece požehnala sama katolická církev v čele s arcibiskupem Beranem.

 

0 0
možnosti
MV

Miroslav Václavek

24. 1. 2009 10:01
Re: no a co má ten příběh společného s

SMERŠ byl nástroj komunistické ideologie stejně jako Gestapo zase té nacistické.

0 0
možnosti
R

radepur2

23. 1. 2009 12:21
V téhle zemi pořádá hejtman za KSČSSD Hašek

hon na čarodějnice na učitelku, která provozovala ve svém volném čase sex (víc k tomu psát netřeba, jedná se o zcela soukromou záležitost). Ale, že ve škole učí rudá zrůda Semelová to nikomu nevadí...:-©

0 0
možnosti
BH

baryk

23. 1. 2009 11:49
Bohužel velice přesné...

První co mne napadlo po včerejších zprávách, byl trest za popíraní holocaustu. Nejedná se vlastně o nic jiného, hakenkrojc či rudá hvězda, vražda ve jménu národního socialismu nebo ve jménu budování komunismu. Mrtví jsou nakonec všichni úplně stejně.

 Domnívám se, že se u té komunistické soudružky jedná o trestný čin, který je díky sdělovacím prostředkům všem znám. Justice ale musí honit urážky na internetu. Co kdyby někdo o té paní s "jiným " názorem řekl něco ošklivého? Spravedlnost ani justice činit nebude. Zůstává jediná možnost. Rodiče dětí, které soudružka tak příkladně otesává... Ale už nevěřím ani tomu. Václavkovi karma a komunistům smrt!X

0 0
možnosti
S

Sampis

23. 1. 2009 11:52
Re: Bohužel velice přesné...

Jasně, psům psí smrt.

0 0
možnosti
MV

Miroslav Václavek

23. 1. 2009 11:17
Soudružka učitelka Semelová

„Gottwald je bezesporu významnou osobností jak v dějinách komunistického hnutí, tak jako prezident republiky. Považujeme to za důvod, proč si jeho výročí připomínat,“ řekla včera na dotaz Práva Marta Semelová, předsedkyně pražských komunistů, kteří nedávno slavili Gottwaldovo výročí na Olšanských hřbitovech." (Právo 07. 12. 2004)

0 0
možnosti
MV

Miroslav Václavek

23. 1. 2009 11:14
Soudružka učitelka Semelová

"A konečně: ministerstvo vnitra vyčítá KSM, že vychází z děl Marxe, Engelse a Lenina. Já tuto skutečnost naopak považuji za správnou. Jedná se o velké osobnosti, jejichž dílo patří mezi světově uznávané."(Haló noviny, 12. prosince 2005)

0 0
možnosti
RR

rezjir

23. 1. 2009 13:42
Re: Soudružka učitelka Semelová

Jak Marx de facto, tak výslovně Engels a vlasntně i Lenin se distancovali od diktatury proletariátu.

0 0
možnosti
MV

Miroslav Václavek

23. 1. 2009 11:13
Soudružka učitelka Semelová

"Hanobeno je nejenom období poválečné, ale i doba minulá, včetně husitství. Tato falzifikace začíná už ve 2.třídě v prvouce, kde v pracovním sešitě je předlistopadové období znázorněno jako období nesvobody se zvýrazněným ostnatým drátem. Prohlubován je pak tento pohled samozřejmě i v následujících ročnících. Já osobně v těchto hodinách zavírám pracovní sešit a učebnici a vyprávím dětem o tomto období podle skutečnosti a podle toho, jak jsem ho prožívala já sama a se mnou miliony dalších lidí, kteří měli práci, domov, sociální jistoty. 9.května chodím s třídou s kyticí šeříku na čestné pohřebiště Rudoarmějců na Olšanech či k jiným pomníčkům padlých za naši svobodu, jezdíme do Lidic a dalších míst, kde se mohou sami žáci přesvědčit, jak to všechno ve skutečnosti bylo." (O výuce dějepisu, Naše pravda č. 50-51, prosinec 2005)

0 0
možnosti
LP

LudekP

27. 1. 2009 20:06
Re: Soudružka učitelka Semelová

Soudružka (tím myslím "soudružka" ne učitelka) těmi sociálními jistotami myslí např. (jak si ještě vybavuji) ty prodejny "Maso-uzeniny", které byly krásně bíle vykachličkované a v nichž se pohupovalo několik štanglí salámu a leželo pár kusů hovězího a bůčku?

(Masna - Č. Kamenice - začátek osmdesátých let.)

Učit takhle někdo moje dítě u nás ve městě - tak na učitelku podám žalobu a pro jistotu dítě nechám přemístit na jinou školu. Já totiž ono období prožíval poněkud odlišně - kdy můj otec (inženýr-odborník) byl odejit z funkce proto, že nebyl členem KSČ....

0 0
možnosti