Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HB

neverleft

4. 5. 2011 17:05
mili komuniste

pomalu a jiste vymirate. chteli jste si tak trochu prepsat historii a vasimi prispevky to jen potvrzujete. doporucuji vam sbalit si kufry a hybaj do severni koreje. tam muzete ty svoje zvasty hlasat az se vam bude od huby kourit. to, ze si nemci a soveti rozdelili polsko a podepsali akt o neutoceni je fakt a zdokumentovana cast historie. za valku mohou stejnou merou nemci i vasi rusti komunisticti bratri. to co se delo po obsazeni polska ruskou stranou je nepredstavitelna hruza, kterou nikomu nepreji. jako priklad svedci misto zvane katyn, kde bylo popraveno na dvacet tisic ruskych dustojniku pripravenych okamzite valcit proti nacisticke zvuli. Bohuzel paranoik Stalin a vypocitava (500 dukatu) si s lidma delal co chtel. Pekne me stvou ty vase lzi, za ktere se nestydite, ale vsak si vas osud najde a spravedlive potresta. to ze vam prijde samozrejme chranit lidi kteri masakrovali civilisty uz jen dokresluje obrazek, co jste zac. je mi zvas zle ale je vas cim dal min..... 

0 0
možnosti
KK

Santa1

4. 5. 2011 17:12
Re: mili komuniste

Sám jsi komouš.

0 0
možnosti
6

666999666

4. 5. 2011 16:23
Aniž bych jakéhokoli lumpa hájil

tak Amíkům zase zkonstruoval rakety, důstojník SS Braun ;-) Skutečně není SSák jako SSák ;-D

0 0
možnosti
1

123480854

8. 5. 2011 12:12
Wernher von Braun

Nelze ho přece srovnávat s vedoucím protiparašutistického odd. Leimerem.

0 0
možnosti
JB

jekkal

4. 5. 2011 16:22
Václavek

je geniální historik, no napsat, že 2.sv válku rozpoutal CCCP to lze jedině s dvojkou v žile, douč se základy dějepisu začni 1 sv válkou a zjistíš, že to byla GB , Francie a USA  kdo netrval na dodržení  Versailleské mírové smlouvy a dovolil Německu se vyzbrojiti a následně pustili Německo z řetězu (Mnichov) s tím, že zničí CCCP či dojde k oslabení , jak Německa , tak CCCP, je ubohé, když lidé jako Václavek žvaní a žvaní. No a německé zločince si rozebrali všichni vítězové. A komošovská diktatura v ČESKOSLOVENSKU byla důsledkem 2 sv války, kdy vítězné mocnosti nás darovali CCCP jako válečnou kořist. Nebýti 2 sv války, tak se CCCP do Evropy nedostal.

0 0
možnosti
K

KMJ

4. 5. 2011 16:39
Re: Václavek

Zničí CCCP ? ? ? Tou dobou to bylo výhradně SSSR na jehož  území mělo Německo výcvikové  základny letectva a tankových jednotek kde Němci cvičili se sovětskou technikou kterou nesměli vlastnit . Stalin nazýval nacistické Německo " bitevní lodí revoluce " a až do června 41 dodával Hitlerovi strategické suroviny a potraviny aby mohl válčit na západě . Stalin s Hitlerem si dělili Evropu a vy budete plkat o tom žápad počítal . Západ musel počítat s tím že SSSR i Německo jsou spojenci a měli pravdu .

0 0
možnosti

doriana_

4. 5. 2011 15:21
To je zajímavý,

jak se místí ruďoši rozčilují...Je to hnus, velebnosti, z Lidic mi běhá mráz po zádech...Ale soudruhům víc vadí, že někdo "zneužil" slovo komunista...Jako by to odporné slovo mohlo ještě něco pošpinit víc.Rv

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

4. 5. 2011 15:44
Re: To je zajímavý,

Co máte proti komunistům? Já je klidně pustím i sednout a kdyby to bylo nejenom v tramvaji,přímo bych to uvítal.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
R

Rosomak

4. 5. 2011 14:46
A proč SSSR zaútočil na Polsko?

Polsko zabralo kus carského Ruska, kde nežili Poláci, využívajíc situaci při vzniku SSSR.

cs.wikipedia.org/wiki/Polsko-sovětská_válka

Nezapomeňme, kde se zastavil jeho postup v roce 1939. v podstatě na Curzonově linii, která odpovídala tehdejšímu etnickému rozdělení.

0 0
možnosti
KK

Santa1

4. 5. 2011 15:34
Re: A proč SSSR zaútočil na Polsko?

Přesně tak. Druhá věc je, jak se na obsazeném území chovali, to je neodpustitelné, přesto objektivně vzato "preventivní okupace" vojensky slabých zemí prováděli například i Britové. Vyvozovat z toho, kdo vyvolal válku je naprosto pochybené a zjevně účelové. Je smutné, že kdo se ohradí proti takovému neonacistickému nazírání historie je nálepkován jako komunista.

0 0
možnosti
K

karelka3

4. 5. 2011 14:44
Tady je těch

Václavků nějak moc.EU

0 0
možnosti
S

sajlor

4. 5. 2011 14:35
Uz jste s tim byl u lekare???

Pokud jste chtel nadpisem zaujmout, tak jste mel mozna castecne uspech nebot mi nedalo a Vasi slatanino jsem si precetl. Ovsem jinak to mate radne pomotane.

Zkuste zacit psat o necem mene narocnem...co takhle svatba v monarchii, to je ted nekonecne tema. Taky takove bezduche...

0 0
možnosti
ZJ

Jean-Luc Picard

4. 5. 2011 14:05
nechci polemizovat o případné pravdivosti,

ale musím přiznat, že podobným způsobem postupovaly snad všechny vítězné mocnosti. Kdo se jim hodil, toho si odvezli a využili a nechali ho klidně a spokojeně dožít. Proč bych se měl pozastavovat nad tím, že se to dělo i v SSSR, odporné to bylo na všech stranách.

Jen se příště prosím vyvarujte podobně bombstických titulků, ty uráží zdravý rozum. Což napsat "Vrahy z Lidic po válce chránili komunisté"? To by bylo blíže pravdě. Takhle to zní jak z bulváru.

0 0
možnosti
OH

Lanolin

7. 5. 2011 11:41
Re: nechci polemizovat o případné pravdivosti,

Když ono se to panu autorovi tak moc hodilo pro zvýšení čtenosti. Tak mu to promiňte. Nic originálního sám nevymyslí, tak nás ohromí titulkem jako by komunisté vyvraždili sami Lidice. To je přece dnes IN a COOL.

Jak jinak se má dostat mezi VIP bloggery?

0 0
možnosti
F

Furimmerjung

4. 5. 2011 13:51
Pane Václavku

Neumím ohodnotit důvěryhodnost informací uvedených ve vašem článku,  přiznám se, že na mne spíš působíte jako hledač Štěchovického pokladu. Ti vždy se 100% jistototu tvrdili, že už už něco mají a pak se zjistilo, že nic....

Ale když si projdu celý váš blog, začínám vás litovat, neboť jste obětí lehké formy paranoie s významně pesimistickými rysy. O sobě uvádíte, že "píšete , co si myslíte". Podle toho soudím, že jste významně nespokojen se svým stávajícím zaměstnáním, povoláním, posláním a kompenzujete si to na tomto blogu.

Mám nebo nemám pravdu ?

0 0
možnosti
F

Furimmerjung

4. 5. 2011 13:56
Re: Pane Václavku

Dodatečně se omlouvám za neznalost. Našel jsem si vás a je mi to jasné. Poeta, melancholická, věčně nespokojená duše...To to jo. Ale do historie raději nefušujte.

Pěkný den.

0 0
možnosti
BH

baryk

4. 5. 2011 13:01
Články Mirka Václavka mají zvláštní kouzlo...

... poučí, poinformují a jako dodatkový efekt vytvoří hlubokomyslný rozbor duše českého člověka. Na ten sice nemusí vydat Miroslav Václavek ani písmenko, stačí nechat pod svými texty volně plynout diskuzi. Stojím ve frontě na články M.V. ,protože se na ně těším a snad i z touhy a chuti se stále něco dovídat o zlu i dobru, které nás obklopuje nebo obklopovalo. Ve frontě musím stát se "svými" udavači, komunisty, milicionáři, kteří sem chodí z naprosto jiných důvodů. Jejich "diskuzní" příspěvky nekompromisně odhalují jejich duše a zbytky zarudlých eg. Pro takové lidi jako je M.V. se vyplatí z této země neodcházet, ale jinak se dá větší část diskutujících vyjádřit diagnózou a chovat bychom se k nim měli chovat s lidským nadhledem a porozumněním.  Pokud jde o velikost písmenek, používá se u některých čechů naprosto běžně malé "č". Sice nesprávně, protože by mělo být ještě menší, ale to by již nebylo čitelné.

0 0
možnosti

sorgedoktor

4. 5. 2011 13:10
Ö zlu a dobru..

rodiny co tady žily, pak se obsadily  SDudety.

 Pak začaly koncentrýky..

  Tak  ti to vií jinýma očima

0 0
možnosti