Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

AREDAK

13. 9. 2011 20:31
Jednoduché řešení není

Problém diskusí o cikánech vidím ve zmatenosti, to je v zaměňování a míchání příčin a následků. Pokud někdo nevidí, že naprostá většina cikánů má nechuť (odpor) k práci, zato má velkou lásku ke kradení, že jejich názory na hygienu jsou velice tolerantní,  musí být slepý, hluchý nebo dogmatik, nejspíše obojí. Vidět řešení v akcích skinů je na stejné úrovni, ale z opačné strany ( i když rozumím zoufalým obyvatelům Šluknova, kteří v nich vidí spásu, protože všechny předchozí vlády situaci neřešily). Clánek "Čechy ...." vnímám jako hlubší pohled na příčiny, zejména v části, kdy se mluví o nicnedělání vlád a politiků proto, aby získali hlasy cikánů. Fakt, že cikán těžko hledá práci je nesporný, stejně tak jako fakt, že si v podstatě za to mohou sami. Jestli je 10% nezaměstnanost, tak chápu, že pokud se práce vyskytne, dostanou ji všichni dříve, než cikáni, a nic na tom, nemění fakt, že si za to mohou sami... Takže co s tím ??? Začal bych: STEJNÁ práva a povinosti pro černé i bílé !!!!

1 0
možnosti
K

kuchl

13. 9. 2011 18:49
Hitler na hradě

už byl , stejně tak komunisté ... Vyhnání domorodců / německých /, nasazení vejlupků / nejen českých / , devastace myšlení lidí i krajiny . To je výsledek jejich vládnutí  . Dnešní romské excesy jsou signálem neudržitelnosti socialistického "kapitalismu" . S ním ovšem vyrukovali právě němci / již bez Hitlera /, když si začali tahat do BRD Turky ... P.S.  Propagací sociálních megadávek ve velkém proslul socdem. Špidla .:-/

0 0
možnosti
GG

gomesak

13. 9. 2011 15:54
co tím chtěl říct

Co tím článkem chtěl autor říct je mi záhadou, snad že máme navařit a ustlat cikánům a sami se odsud odstěhovat?

Nebo že platíme málo na daních a oni chtějí víc? Že mu to není trapné...

1 0
možnosti
BH

dropa

13. 9. 2011 14:31
Aha, tak do práce neposílat, ale lákat příživníky ze světa

na štědré nárokové dávky!! To je podle Vás řešení? 8-o

1 0
možnosti
MR

Mončí2

13. 9. 2011 11:21
Když už máte

vyfocené zbraně "extrémistů",proč hned vedle nemáte foto zkrvavených mačet,které použili cikáni?A že se lidé budou vyzbrojovat,když musí projít určitou lokalitou?Nedivím se.............

1 0
možnosti
MT

jozko skocdopole

13. 9. 2011 11:44
Re: Když už máte

Pan autor je VELICE  selektivni. TO je prave pricina problemu a taktika vsech novin (i iDnes). Uverejni se jenom cast pravdy.

V proste češtině se to nazyva LEZ. Rv

2 0
možnosti
RS

hafo1976

13. 9. 2011 11:16
Smutný popis reality

Nerad čtu takovéto úvahy, protože jsou bohužel asi pravdivé. A je mi špatně z toho, že v tomto pseudostátě mám žít. Nemít dobré vztahy s rodinou a přáteli, už bych tady dávno nebyl. Už když ten paskvil zvaný "Česko" vznikal, tušil jsem, že to bude fiasko, realita však předčila veškeré noční můry.

0 0
možnosti
KNAPČ

Kilián Nedory asi po čtrnácté...

13. 9. 2011 10:48
naprosto přesné a výstižné

R^

0 0
možnosti
MT

jozko skocdopole

13. 9. 2011 11:46
Re: naprosto přesné a výstižné

Hloupý článek

2 0
možnosti
M

mataerazzi

13. 9. 2011 10:41
Pane vedle vaší vily postavit takovou ubytovnu

aby vám vochcávali rohy,řvali do pěti ráno,vysypávali popelnice za dveře,nemohl jste děti pustit samotné ven-pak by vás ty ušlechtilé kecy přešly.Slovy Kryla vy jen ječíte odu na radost,že nebydlíte jako ti neštastníci ve Varnsdorfu,vy pokrytče!

2 0
možnosti
V

VaRo

13. 9. 2011 10:52
Re: Pane vedle vaší vily postavit takovou ubytovnu

Pár let jsem je měl za sousedy. Absolutní souhlas. Všem "Rómo-milům" bych je na 2 dny nastěhoval jako sousedy, to by bohatě stačilo... pak by neplácali takové hlouposti, nevědí o čem píšou...

0 0
možnosti
PS

Strnz

13. 9. 2011 10:37
Názor

Názory auta článku jsou opravdu výživné. O Československu mluvím jako o uměle vytvořeném, v zahlaví má stát Izrael, který byl vytvořen uměle a uměle je urdržován USA. Nechci říci, že Izrael nemá pravo na existenci. To samozřejmě má, ale chtělo by to nějakou dohodu s okolním světem. To mu ale moc nejde. Dále píše, že jsme propadli komunismu. No ono, když mocnosti rozhodnou, že jste v zoně vlivu Sovětského svazu, tak toho moc neuděláte. A vzepřít se. To je více než usměvné. Komunisté tady byli z rozhodnutí mocných tohoto světa. Ale pomlouvat Českou republiku a Čechy, o to asi jde tomuto panovi v první řadě. Kdyby toto napsal někdo o jeho milovaném národě, tak by to byl rasismus, xenofobie, antisemitismus.

2 0
možnosti

Ravenek

13. 9. 2011 9:38
...

tl; dr

0 0
možnosti