Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

karelman

13. 9. 2011 8:24
Pán by měl učit na VUMLu

2 0
možnosti
A

aldozzz

13. 9. 2011 0:29
Zajímavá kombinace záhlaví a obsahu článku

Je kouzelné pozorovat jak Židé jako nejrasističtější a nejnacionalističtější národ na světě dokázali přesvědčit miliony lidí na světě, aby myšlenkami multikulturní společnosti, pseudohumanismu a neomarxismu rozvraceli vlastní národy.:-)

1 0
možnosti
8

837

13. 9. 2011 6:48
Re: Zajímavá kombinace záhlaví a obsahu článku

Jo, jo tohle jsem si uvědomil teprve nedávno, když se židovská obec nezvykle agresivně postavila proti iniciativě D.O.S.T. a tady je vidět že to evidentně není záležitost   jednotlivců. Tenhle soudruh se svou fanatickou nenávistí k Čechům ten to jenom dokresluje, úsměvné  že ty co Židy posílali do plynu hodnotí jako ty dobré a kulturní, a my "hnusný  ksindl" jsme ty "hodné a kulturní"  prý vraždili a potom vyvezli v dobytčácích  a my jsme prý ten ksindl co si u Hitlera objednal to vyvraždění cikánů a zřejmě i Židů a dneska znova chceme prý zatápět pod kremačními kotli, viz ty další blogy tohohle soudruha.

Pakáž jedna nemravná, člověk je léta podporuje jak hájí svůj stát Izrael a tady nám tihle spolu s mohamedánama budou prosazovat stavbu mešit, nadávat do rasistů, a importovat ten levicový  sebezáhubný humus.

3 0
možnosti
A

advokat2010

13. 9. 2011 0:24
SOUHASÍM S AUTOREM V TOM, ŽE BYCHOM SI MĚLI VZÍT VZOR

z demokracie izraelského typu. Tam si umí s problémisty demoraticky poradit.

Kdo zlobí v Izraeli Izraelce, ten má jistotu že nebude zlobit moc dluoho ;-)

Tj. berme si vzor z této demokratické a úspěšné země - ve všem.

0 0
možnosti
8

837

13. 9. 2011 6:52
Re: SOUHASÍM S AUTOREM V TOM, ŽE BYCHOM SI MĚLI VZÍT VZOR

Jo v Izraeli tam jim je hej tam když je ti palestýnští romáci naštvou tak vyrazí na trestní výpravu zboří a vypálí jim domečky a je hotovo.

Měli bychom prosazovat přes EU aby se tam vždycky poslali těžkooděnci a požadně těm židům vyprášili kožichy, tedy se postupovalo obdobně  jako nad tím dneska tleskají místní Židé v Čechách.

0 0
možnosti
C

cakekake

13. 9. 2011 0:16
Je zajímavý,

kolik se u nás vždycky najde trotlů, co se tak rádi postavěj proti svejm lidem. Bylo to za Němců, za komoušů, zkrátka vždycky se nějakej podobnej hnusák najde.

2 0
možnosti
ZB

zberanek

12. 9. 2011 23:36
Hloupý článek

Hloupý článek, na Hradě je v této době člověk, který spustil krádeže století v Česku a nic se mu bohužel nestalo.

1 0
možnosti
H

habit-.!..

12. 9. 2011 22:31
... možná kdybychom neblouznili...

... v našem československém snu a přidali se ke kulturním a zákonůdbalým němcům, které autor tak rád vychvaluje, mohli jsme to dotáhnout na úroveň bývalé NDR - kdyby nám sypali tři biliony korun ročně, mohlo tady všechno proběhnout čistě, a dnes jsme mohli jásat, jak nám nezaměstnanost konečně klesá pod 18%...

... jenže jsme se poblouznili, a tak jsme byli odsouzeni obejít se bez bratrské finanční pomoci a vyhrabat se z těch sra... sami... samozřejmě ne díky autorovi, ale díky lidem, na které on tak rád plive...Rv

2 0
možnosti
OK

AREDAK

12. 9. 2011 22:09
Diskuse je možná o jiném článku,

poněvadž jsem v tomto článku obhajobu cikánů nenašel. Poznámkám k Židům a palestincům atd. nerozumím. Mne zaujaly zmínky o prohnilých politických "elitách", jejich zájmu si Cikánykupovat a neřešit spravedlnost dávek, aby dostaly jejich hlasy atd. V tom vidím pravdivost tohoto článku.  Cikáni jsou prostě problém a není jednoduché řešení ,  hlavně ne okamžité. Jisté ale je, že cihly nácků ho nevyřeší. Na druhou stranu se nedivím zoufalým obyvatelům těch krizových lokalit, že v té jejich hrozné situaci v nich vidí spásu. Jenže to je výsledek toho, že politikové si kupovali cikánské hlasy, místo toho, aby hluboký problém systémově řešili.

0 0
možnosti
BJI

Benito Juarez II.

12. 9. 2011 21:46
Diskuze opět nezklamala.

Minimálně 50% příspěvků je rasistických, nacionalistických nebo přímo fašistických. Pěkná přehlídka naší "Mladé Fronty".

0 0
možnosti
8

837

12. 9. 2011 21:51
Re: Diskuze opět nezklamala.

No a ten zbytek příspěvků to je od hlupáků kteří tady tleskají extremistovi který nacisticky dohenestuje celý česká národ. Ani Goebels by to nedokázal dělat líp.  :-)

4 0
možnosti
I

Inzheim

12. 9. 2011 21:27
Zdá se

že umíte dobře bruslit, od cigánského kapsáře a lupiče všech druhů kovů, včetně zlatých řetízků-- jste bravurně dobruslil k mrhání penězi, korupcí ministerských úředníků, nemorálnosti USA, Anglie, Německa--- a tak jste se obratně vyhnul návrhu na konkrétní řešení problémů, které budou jen a pouze obludně narůstat. Policajti ostře zasahují do následků, cudně se vyhýbají důvodům, napětí nevyšumí, leda že by stát opakovaně vyplázl zopár stovek milionů.

2 0
možnosti

peterudes

12. 9. 2011 21:02
...

s ne vším souhlasím, ale minimálně je zde hodně námětů k zamyšlení...faktem zůstává, že problémy nevznikly dnes a za současný stav toho, co se děje na severu, je zodpovědná, samozřejmě kromě místních jednotlivců, i politická reprezentace napříč politickým spekterem, která na jedné straně umožnila vznik ghet na severu a taktéž vytvořila systém dávek, který nemotivuje, ale spíše umožňuje žít pasivně. Celé je to zasazené do kontextu neuvěřitelně prohnilého státu, který neumí, nebo nechce vymáhat právo a chránit poctivé občany a to především proto, že se zde za 20 let nevytvořila politická kultura a odpovědnost politiků za věci věřejné. Vše je podřízeno jednomu cíli a tím je naplnění vlastní kapsy. Není se pak čemu divit, že problémy na severu vygradují do té míry, že místní lidé chodí po ulicích s novodobými nácky a nebýt policajtů, tak se tam ti lidé povraždí... tím nijak neomlouvám grázly, kteří kradou, sekaj lidi mačetami apod., ale problém vidím i hlouběji...

0 0
možnosti