Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

Kachní noha

12. 9. 2011 17:16
Nesouhlasím.

Dramatizujete, celé je to jaksi uměle vykonstruované.

Rv

1 0
možnosti
S

StF

12. 9. 2011 17:14
Souhlasím

R^

0 0
možnosti
H

habit-.!..

12. 9. 2011 16:54
... roste nám tady Hrebenar II...

... nadprůměrná myšlenková sterilita vyvážená nadprůměrnou pílí...:-/Rv

3 0
možnosti
H

holcman

12. 9. 2011 17:22
Re: ... roste nám tady Hrebenar II...

Ty seš, habit, taky nějak moc pilnej. Nech si ty ujetý štengry kemo, na Mirka stejně nemáš!   :o)

0 0
možnosti
MR

TrueRobos

12. 9. 2011 16:48
Existuje určitá míra blbosti

se kterou by ani hodně hloupý autor neměl chodit na veřejnost. Nebo máme tuto úvahu protáhnout ještě o něco dále do minulosti a tvrdit, že celý tento problém začal, když křesťané v rámci institucionalizovaného soucitu vypěstovali armády profesionálních žebráků a vytvořili celý koncept sociální pomoci, který je dnes někými zneužíván? Bylo by to určitě hodně drsné a ostré, ale je to taky hloupé. I v rámci křesťanství totiž existuje koncept svobodné vůle - nezaměstnatelní (ne nezaměstnaní!) nejsou funkcí sociálních dávek, jsou to lidé obdaření schopností rozlišovat dobré a zlé a oni se rozhodli, že se budou živit jako "profesionální oběti společnosti". Není vinou ani majority, ani společnosti, že se rozhodli uvažovat tak, že to ostatní jsou vinni, že jim dávají peníze zdarma, že se nechají okrádat, že učinili mládež beztrestnou a oni vlastně dělají to, co "musí".  Rv

2 0
možnosti
K

KMJ

12. 9. 2011 16:43
To snad ne .

Taková snůška nesmyslů , to se hned tak nevidí . O autorovi si toho myslím dost ale nic dobrého .  Nebylo to náhodou napsáno na objednávku  některé té začleňovací agentury ? Asi ne , takový nesmysl by snad ani oni nepustili do světa .

2 0
možnosti
JD

chepos

12. 9. 2011 16:35
Autor článku má v jednom pravdu!

Zmiňuje se o tom,že Hrad je k událotem ve Šluknovském výběžku němý! A je tomu tak. V případě nějakého  srazu jinak orientovaných,či komedie s národovcem Bátorou, vydávali  mluvčí Hradu prohlášení jako na běžícím pásu. A přitom  šlo  z pohledu obyčejných lidíš o zcela  nepodstatné a zanedatelné otázky. Takže i já jsem zvědav,jaký názor naše "hradní klika" k tomu,co se na Severu děje má!

0 0
možnosti
8

837

12. 9. 2011 16:25
Bože to je snad žvanění blázna, to se nedá ani dočíst

do konce. Taková třidní nenávist k vlasnímu národu, to je neskutečné.

Vydávat tady nějaké výkřiky extremistů kteří se tam sjeli z celých Čech za nacistické skandování  českého obyvatelstva.

Nemravný  a hloupý autor tady bude lkát nad údajným českým rasismem a sám tady  rasisticky zvrací a puašalizuje celý český národ na nějakou žumpu, fuj to je hnus tady by si člověk opravdu s chutí kopnul do té "intelektuální" zadnice. 

To je zdá se jeden z těch "intelektuálů"  co je posílal na té ceduli někam inteligentní Bátora. ;-€

Tož to opravdu radši 1000 cikánů než takovéhohle neuvěřitelného lempla, to by mě zajímalo čím se tohle tak může živit, zdá se že budu muset opravdu začít přehodnocovat svůj vztah k Židům. 8-o

4 0
možnosti
JH

Jarduk

12. 9. 2011 16:25
Mám se smát či brečet?

Autor nevidí absolutně žádné další souvislosti krom toho, že pár bezmozků v davu vykřikovalo hesla. Plete hrušky s jablkama a neskutečně paušalizuje stejně tak jako ti bezmozci.

Každopádně vyzdvihnutí tohodletoho blábolu do první pětice RSS příspěvků snad naznačuje jen to, že jakmile se objeví na idnesu článek jdoucí pěkně s jeho ideologickým proudem, bude vyzdvižen.

Snad jen dodám, abyste si našli vyjádření pana Okamury na parlamentních listech na proběhnuvší nepokoje. Když to tak čtu, je vidět, že když někdo nepotřebuje druhým rektálně alpinovat, může vyplodit i něco smysluplného.

5 0
možnosti
P

popetr

12. 9. 2011 16:14
Pologramoti zatleskají, myslící si poklepou na čelo

Proč jsme měli poloviční náklady na transformaci proti východním Němcům bylo asi z toho důvodu, že jsme měli blbou vládu, vše se rozkradlo, silného tatíčka (CCCP) jako východní Němci, společnou řeč se západem (jako východní Němc) a zákony jsme přebrali ze západu jako východní Němci. Ale pokud ne, tak je autor hlupák, který ZDŠ úspěšně ukončil v 6.c a naučil se jenom psát. Mozeček šel ... Vlastně kam, autore? :-/

1 0
možnosti
S

seelen

12. 9. 2011 16:16
Re: Pologramoti zatleskají, myslící si poklepou na čelo

a jakou milosrdnou lež ještě uslyšíme;-D;-D??..od tebe plácale;-D?

1 0
možnosti
SP4Z

Si0 po 4. zákazu

12. 9. 2011 16:12
Tak pozor, nacismus a komunismus jsou natémže konci klacku

Nacismus = nacionální socialismus se v hitlerovském německu choval velmi obdobně jako staliský komunismus, obě ideologie jsou levicové. která byla extrémnější, se můžeme jen přít.

1 0
možnosti
S

seelen

12. 9. 2011 16:14
Re: Tak pozor, nacismus a komunismus jsou natémže konci klacku

ne ten klacík je ve tvaru podkovy a politické spektrum je od leva do prava kde se ty konce přibližují;-)

0 0
možnosti