Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FH

Bouše

12. 9. 2011 12:51
To se vám povedlo ...

Zejména věta "Pochopitelně, že této zkarikované moci mimořádně vyhovuje, když se dvě různobarevná a přitom stejně zubožená etnika, závislá na sociálních dávkách, tlučou navzájem v ekonomicky zdevastovaném regionu ..." je výživná. ;-D R^ R^

0 0
možnosti
PH

petrph

12. 9. 2011 12:44
nějak tak,

ovšem opravme jeden omyl, Česká republika nevznikla 1. ledna 1993 coby důsledek prázdna,ale na základech ČSSR.Což byl sice režim,který potlačoval své politické odpůrce (naštěstí po 50.letech už nelikvidoval, spíš se je snažil normalizací přitlačit ke spolupráci), ale byl to veskrze právní stát který důsledně chránil  před zločinem jak  majetek ,životy i zdraví občanů, tak i majetek společnosti.Zločinnost byla nízká, přečiny postihovány a trestány, dokonce i všichni občané museli poctivě pracovat, všechny děti musely chodit do školy, kde mj,.vstřebávaly i základní etickou výchovu.

Tohle vše se podařilo posametové politické garnituře díky hlásané "neviditelné ruce trhu" zlikvidovat...

1 0
možnosti
C

Cynyc_

12. 9. 2011 13:21
Re: nějak tak,

Jste k zblití. Nazvat terorem vládnoucí diktaturu "veskrze právním státem", na to už je potřeba opravdu kachní žaludek. Vám ale jedna drzost nestačí. Původce největších zločinů, komunistický režim, který fyzicky likvidoval skutečné i domnělé oponenty, ukradl neuvěřitelný majetek v loupeži století zvané "znárodnění", zavíral lidi do koncentračních táborů a zničil životní prostředí tak, že se lidé dožívali o mnoho let méně než na Západě, podle Vás "chránil před zločinem majetek, životy i zdraví občanů". Dále už se své názory ani nepokoušíte maskovat společensky přijatelnou fasádou - přímo oceňujete, že kdo neměl práci, dostal paragraf za příživnictví, nebo že se děti dostaly "základní etickou výchovu" - tedy nutnost "diktatury proletariátu" nebo lásku k Sovětskému svazu a generalissimu Stalinovi zvláště. ;-€

2 0
možnosti
P

prestomanifesto

12. 9. 2011 12:17
...a "rasova obcanska valka"???!

..to nehrozi vubec, to je jen populisticka veticka. A co se tyka "hodnot", problem je hlavne v tom ze tento narod nema mnoho, jestli ma vubec nejake - MORALNI hodnoty. Problemem tehle zeme nejsou Romove - jsou jim politici a korupce. A pokud se ma neco zmenit, tak musi dostat sanci skutecna opozice. A bohuzel jedina skutecna opozice je v Cesku DSSS. Autorovi se to nebude zamlouvat, ale proste je to tak.

0 0
možnosti
C

Cynyc_

12. 9. 2011 12:32
Re: ...a

Skutečná opozice je to pouze v tom smyslu, že zastává hodnoty, které se nejvíce liší od hodnot společných ostatním stranám. Máte pravdu, že kdyby dostali šanci, pak by se skutečně něco změnilo - demokracie na diktaturu, republika na koncentrační tábor a Romové na hnojivo a stínítka lamp.

0 0
možnosti
P

prestomanifesto

12. 9. 2011 12:10
Aha....pan se kryje prozidovskym postojem.

To vysvetluje to pouzivani "Hitlera" kde a kdy se mu to hodi....

0 0
možnosti
RM

Astern

12. 9. 2011 11:14
Nacionalismus je zločinecká ideologie?

0 0
možnosti
C

Cynyc_

12. 9. 2011 12:27
Re: Nacionalismus je zločinecká ideologie?

Asi jde o přepis, věřím, že autor myslel nacismus. Nacionalismus je jen hloupý a nebezpečný.

0 0
možnosti
MN

mirni

12. 9. 2011 10:44
nasim nestestim je, ze kazdy zna zaruceny recept

na to jak otazku vyresit, ale nikdo nic nedela. Posledni ze zarucenych metod nam sdelil v nedelnich OVM  pan John kdyz rekl ze nejaky pan starosta to vyresil snadno nulova tolerance(tak trochu si pan John prebira slovicka pana Topolanka) cimz objevil Ameriku protoze ta nulova tolerance v podstate znamena potrestani tech kteri jsou neprizpusobivi a kdyz se polepsi tak se odmeni .. ale plati to stejne i pro majoritni spolecnost. Ono, co si budeme nalhavat tahle otazka se mela resit postupne uz z dob komunistu, kteri se nejak o tomto problemu nesirili, navic nastala tehdy i situace, ze slovensti cikani dostavali penize za to kdyz se odstehuji pryc .. coz ve valne vetsine udelali, to ze se odstehovali do Cech je mrzute, ale nikdo to neresil, oni si dokazali vzdy vsechno vykricet a kdyz byli v ohrozeni tak zacali vyrvavat na notecku rasismu, coz jim spolehlive basti i svetove organizace zabyvajici se pravy mensin. V USA resi otazku cernochu prakticky dodnes a nevyresily ji!

0 0
možnosti
UF

Antexio

12. 9. 2011 10:35
Jste stejně komicky afektovaný jako svého času

špatně zapráškovaný mistr Robert Poch (masová vražda, Hitler na Hrad), vzletná slova (Dlažební kostky se tiše povalují jako němí svědci ), dobré vstupy a velmi slabé výstupy (VK mluví do všeho a teď ani řádku, ergo je VK špatný, kdyby se vyjádřil víc zase mu to vyčtete, že se zviditelňuje). Máte s panem Pochem hodně společného, nejste s tím mužem příbuzní? Duševní sepětí by zcela jistě bylo a navíc byl "mistr" také ze Šumperka, že?

4 0
možnosti
C

cojanato

12. 9. 2011 10:19
Perfektní...

...a varující !R^

0 0
možnosti
V

villík

12. 9. 2011 10:27
Jj. Ale, našel jste tam něco nového ?

Já mezi řádky fakt, že Cikáni vůbec za nic nemůžou.

2 0
možnosti
PK

Ccecil

12. 9. 2011 10:17
Jak mimo je autor

dokládá jeho důkazní foto se zbraněmi zabavenými "útočníkům". Všechny předměty zabavené na obrázku vpravo (od sekery) byly vytaženy místnímu z auta, když jel domů a měl se o ně po demonstracích přihlásit. (viz reportáž PRIMA). Tedy nejednalo se o takzvaně "útočné zbraně", ale zjevně někdo měl na opravě sekeru. Příště mohou policisté z okoloprojíždějících aut vytahovat klíče na povolování kol (taky asi útočné), hevery a výstražné trojúhelníky. Zato lékárnička, ta je určitě určená na ošetření po demonstraci.

.

Tahle hloupá demagogie jen ukazuje, jak někteří lidé v naší zemi jsou mimo.

3 0
možnosti

lubossula

12. 9. 2011 10:32
Re: Jak mimo je autor

ja vam nevim co bude priste. Nicmene z vase prispevku jsem pochopil, ze kdekoliv se sejdou nackove, tak maji na oprave sekery a jine nastroje, protoze takove nastroje najde policie v podstate vzdy. . Z toho mi plyne, ze to jsou opravdu velmi pracoviti lide, zadni prizivove....

0 0
možnosti
PM

petrik1960

12. 9. 2011 9:49
Jen pište pište

odahaduji na galaktické 3 pehe.

0 0
možnosti