Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

drahuskah

29. 5. 2012 10:05
Pozdě

ale přece R^R^R^

Konečně někdo normální, kdo vystihl podstatu "romského problému" - rasismu v nás, který média vydatně přiživují.

První, kdo v veřejně zmínil, že byli útočníci tmavší pleti, byla tisková mluvčí policie (v Břeclavském případu).

0 0
možnosti

echo.3.

29. 5. 2012 12:35
Re: Pozdě

No a ...?

1 0
možnosti

aljavX

25. 5. 2012 11:29
to že jeden adolescent lhal, nemění

nic na problémch soužití s asociálama, a to jak s těma z majority, tak i s těma z minority ! A bílých asociálů je méně než těch nebílých.

A to že bílé límečky způsobují větší, ekonomické, škody, tak tu "diskriminovanou" tlupu nijak neomlouvá

7 0
možnosti

franc@fírek nevl.dvojče

28. 5. 2012 21:26
Re: to že jeden adolescent lhal, nemění

Bilych asocialu, ze je mene, nez tech tmavsich? Mozna procentualne z etnika, ale celkovym poctem urcite ne.

Jinak, ti svetlejsi zpusobuji vetsi ekonomicke skody (souhlas s vami), rasove boure a nedejboze pogromy, by mohly zpusobit ekonomickou katastrofu.

1 0
možnosti

honer

25. 5. 2012 11:13
Každý,

kdo se chce zastávat cigánů, by měl, dříve než žačne vypouštět moudrosti, vedle nich nějaký čas žít. Nemám na mysli vedle těch slušných, kteří sousedům vůbec nepřipadají jako cigáni, ale vedle těch "přizpůsobených". Stačil by týden, vážený pane.

2 0
možnosti

drahuskah

29. 5. 2012 9:55
Re: Každý,

Nerozumím - co to vyřeší? My máme v domě paní, která bezohledně terorizuje sousedy už dva roky, neplatí nájem,...úplně beztrestně. Pomůže svolání demonstraci proti "bílým"? Odstěhování se z domu? Nebo ji máme zbít, shodit ze schodů? 

Když dělají  virvál cikáni, tak na ně můžete jednoduše přivolat městskou policii - funguje to. Když překračují zákon - také. V čem je problém?

Tím, že jste odpůrce rasistických projevů se nestáváte sympatizantem cikánů. To je blbost.

Fakt se mi líbí ta národní hrdost, to morální vytahování se nad "cikánskými asociály", zvlášť při pohledu do poslanecské sněmovny s elitou národa, která má jít obyčejným lidem příkladem - Bárta, Ráth, Kocourek, ...

Ale máte pravdu - ani nemusíte vědět, že je máte za sousedy.

0 0
možnosti

sabka

25. 5. 2012 11:08
kluk, který si to celé vymyslel by zasloužil pár facek,

to je fakt, ale na druhou stranu váš článek moc neberu, pocházím z Břeclavi, často tam jezdím a vím moc dobře, jak se místní romové chovají a jak otravují život ostatním. :-P

4 0
možnosti

echo.3.

29. 5. 2012 12:30
Re: kluk, který si to celé vymyslel by zasloužil pár facek,

Tu poslední, mostrózní demonstraci schvalujete nebo jste se jí dokonce účastnil(a)?

0 0
možnosti

Miroslav Václavek

25. 5. 2012 10:42
Útoků Romů přibylo - ale těch vylhaných

http://www.antifa.cz/content/utoku-romu-pribylo-tech-vymyslenych

0 0
možnosti

blb

25. 5. 2012 10:34
Brečíte dobře,

autore, ale na špatném hrobě. Za všechny informace i dezinformace a tím i rozpotávání vášní může naše novinářská žumpa. A zprávy na TV NOVA - to je spodiny vrchol! Jejich reportéří i redaktoři se pasují do rolí policistů, vyšetřovatelů, státních zástupců i soudců. Všimněte si, jak to na jejich, v celé galaxii nejsledovanějších zprávách, vypadá. Moderátor skutečně zajíkavým hlasem sdělí národu, že se stalo to a to a že jenom jejich TV má na místě reportéra. Střih - stejně zajíkavým hlasem popíše reportér (většinou jenom podle názorů nezůčastněných, nejčastěji sousedů) co se stalo. On to přece ví, on je na místě. Střih - načež slovo dostanou znovu moderátoři a "navrhnou" trest - pardon, seznámí diváckou obec o možné výši trestu. Dopadne-li to podle jejich scénáře - celou kauzu pro vás pečlivě sledujeme. A když ne (většina případů) - tak plní bobříka mlčení.

1 0
možnosti

drahuskah

29. 5. 2012 10:00
Re: Brečíte dobře,

pokud umíte pracovat s bulvárem, pak si i ze zpravodajství na TV Nova dokážete vytáhnout informace.

Informaci o tom, že by mohli být útočníky cikáni, vypustila do médií - tisková mluvčí policie!

Souhlasím s Vámi, že celé podňecování k rasové nenávisti mají na svědomí především média - všechna! Autor článku celkem dobře popsal i mechanizmus, jakým ovlivnění funguje - záběry na uslzeného blonďáčka se zakrvavenými obvazy, zdůraznění zmařené sportovní kariéry,...

0 0
možnosti

radomír dolanský

25. 5. 2012 10:14
Fanatická "spravedlnost" ztratila soudnost

V době, kdy je situace díky benevolentnímu postoji státu vůči (ne)rovným právům vyhrocena, je lež Petra dokonalý průšvih. Ale ta zrodivší se horda spravedlivých, jako by nedovedla napočítat do deseti v naprosto jednoduchých, základních počtech. V jakém poměru máme v republice neoprávněně kritizované Cikány a Romy proti dokázanému násilí a bezpráví z jejich strany? V jakém poměru dostává majorita náhrady za vybydlené byty oproti této minoritě a desítky dalších srovnání? Pro jednu dvě plevy jsme ochotni lhát sami sobě? Vždyť tímto jen pouštíte vodu na mlýn právě těm neschopným, co by věci měli řešit, ale jen mlátí prázdnou slámu. Jak jsou pro jednu skupinu nyní všichni Cikáni bez viny, pro druhou jsou zase všichni stejná sebranka. Mám takový dojem, že extrémista není ani tak Vandas, jako my sami. Ode zdi ke zdi. K tomu není co dodat.

1 0
možnosti

Y.N

25. 5. 2012 10:36
Re: Fanatická

R^R^R^R^ se nám ta demokratura nějak ponořila do ehm smradlavé břečky zbarvené do známé barvy vytékajícího z kravína....

0 0
možnosti

Annubis2

25. 5. 2012 9:51
Možná je škoda,

že se váš ubohý příspěvek vůbec objevuje na internetu. Romové se nyní tetelí blahem a v pozici mučeníků nyní očekávají omluvy a všechno odpuštěno. Toto je pouze jeden z medializovaných příběhů, který skončil pouze velkým překvapením. Vůbec by se "romská menšina" neměla ozývat neboť není jediného důvodu, proč by měla své postoje většina vůči nepřízpusobivím měnit. Rasisté jsou především Romové. Ti vídí bílého a tečka.. My nerozeznáváme barvu kůže nebo jiný atribut odlišnosti rasy. My vnímáme chování, které je naprosto odsouzeníhodné.

9 0
možnosti

Y.N

25. 5. 2012 10:37
Re: Možná je škoda,

RvRv8-o8-o;-O[>-]

0 0
možnosti

stopKSČM

25. 5. 2012 9:28
Nojo už se to nahromadilo

a chtělo to druhej Vítkov ,že:-)

0 0
možnosti

Taisun

25. 5. 2012 9:03
Zaráží mě jedna věc

Když to vypuklo proč břeclavští romové tvrdili že mají důkazy že ty byli romové ze slovenska?

5 0
možnosti

Tajemný muž

25. 5. 2012 9:25
Re: Zaráží mě jedna věc

R^

To mě taky zarazilo. Kde ty důkazy vzali, že kluka stloukli slovenští Romové?

Další info - matka kluka se za jeho lež už omluvila, zajímá mě, kdy se omluví romové a hlavně server ROMEA CZ za to, že vypustili do světa hlášku, že kluka romové stloukli, protože jim prodal nekvalitní drogy. Rv Kde dostali tu informaci, že ho ztloukli Romové kvůli podvodu s drogami? ÚPLNĚ STEJNÍ LHÁŘI, JAKO TEN KLUK!!!

Ale omluvu nevidět a zřejmě se jí ani nikdy nedočkáme. Kluk udělal chybu, matka se omluvila, teď budeme pranýřovat všechny bílé. Romové udělají trestný čin (pokus o vraždu, ublížení na zdraví, loupež, krádež,...) nikdy se za to neomluví, ale to je v pořádku, protože jsou to romové.

Taky si říkáte, že je něco špatně?

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS