Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Jan Blub

20. 3. 2014 0:29

Moc dobře napsané, děkuji.

0 0
možnosti
AK

Stačí jeden Václavek s argumenty a důkazy a největším blogovým hrdinům a křiklounům sklapne, nemají odvahu ani dojít na diskuzní stránku.

R^ Velmi dobře autore.

0 0
možnosti
Foto

Naopak ten památník by tam měl být co nejdřív. Jako materiální doklad sovětské okupace. Fakt se divím Rusům, že se tak rádi zviditelňují jako okupanti.

0 0
možnosti
Foto

S vašimi názory  poslední době často nesouhlasím, ale tohle se mi také nelíbí. Karma.R^ VH

0 2
možnosti
PA

Tolik nenávisti. Prostě se smiřme s tím, že jako po malém národu uprostřed Evropy se po nás občas někdo projde. Občas s kinžálem, mečem, mušketou, puškou, tankem. Máme holt smůlu. Na druhou stranu Rusů dost zahynulo, když tlačili Wehrmacht a SS na západ. A nakoc, Sovětská armáda jen tak nevstala z popela. Byla to armáda, která již předtím bojovala pro cara Mikuláše. Takže i když byl Sovětský režim otřesný, on armádu nezaložil, zdědil ji. Stalin ji dokonce před válkou dost decimoval. Lepší je žít budoucností než minulostí.

1 6
možnosti
PS

P85e91t96r 86S71k54á43l47a

18. 3. 2014 9:42

Tohle není památník Rusům, kteří tu zahynuli, když tlačili Wehrmacht a SS na západ. To je památník těm, kteří tu zahynuli tak nanejvýš při autonehodách nebo vzájemných rvačkách v opilosti.

7 0
možnosti