Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to hrozny videt jak se Historie opakuje. Lide se nikdy nenauci samozrejme nikdo valku nechce ale to prave Putin jako Hitler vi velice dobre. A tak bude davat naroky jak dlouho.

Proc by ne Hitler nejdrive zabral Alscale Lorraine,Rakousko a Sudety a to vse bez vystrelu.

1 0
možnosti
Foto

POKUD Putin kradl na magistrátu, pak je to náš člověk a není se ho třeba bát. Vrána vráně oči nevyklove.

0 1
možnosti
Foto

Karma!

Druhý Beneš ve vládě. Běda.

1 0
možnosti

:-)   Je vidět, že Vám se líbily minulé časy, kdy se pro všechno hlasovalo jednomyslně. Sobotka se konečně projevil, jako státník. Maďarsko, slovensko, ba i Kypr mají také výhrady!  Proč se tomu divíte? Stejný postup jako dělají šmejdi s důchodci: "Podepiš a doma pak běduj, jak jsme tě nachytali !  RvRvRv

4 0
možnosti

I Rakousko má výhrady.

0 0
možnosti

"Vladimír Adolfovič Putler"

Pokud autor blogu takto pojmenoval Putina, pak já autora nazývám duševním prasetem. Jak chce autor přesvědčovat nepřesvědčené, když používá vůči kritizovanému politikovi takovéto urážky? Autor takto přesvědčí jen přesvědčené, což ale asi není účel, že?

4 2
možnosti

K73a80r70e98l 86B48o42k

2. 9. 2014 9:53

Článek obsahuje velmi mnoho skutečností a pravd. Hezké. Karma.R^ Ale jak je vidět z uvedených příspěvků, postřelená husa se ozývá.

5 3
možnosti

Sobotka chtěl vidět dokument před tím než ho schválí - je to jasný zrádce, který neví, že souhlasit s Bruselem se má hned a bez ohledu na to s čím;-D

8 4
možnosti

Samozřejmě, že nám starším ročníkům to až nápadně připomíná ty časy totality, kdy se odsuzovaly dokumenty, které nikdo nečetl. Jen se mnohým divím, že to nevidí. Ale co chcete ve světě demokratúry, kde je teze - lepší se mýlit s Amerikou, než mít pravdu s Rusy - pokládána za tu pravou ideu?

6 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS