Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tim oberm s kyjem myslite islamisty nebo Cinu?

0 0
možnosti

Naprosto souhlasím se vším, co píšeš! Jen mám obavu, že recept jak "sto hoven", ještě nikdo nedokázal ani nastínit. Politici se ohání demokracií a svobodnými volbami. Jenže lidé jsou znechuceni z volených poslanců a jejich koaličních partnerů. Pravděpodobně zatím není alternativa k existujícím stranám, která by tady udělala něco, po čem by ji lid velebil, věřil jí a v následných volbách ji z radostí a bez přemýšlení volil znovu.

Takže prostřednictvím voleb to tady asi nepůjde.

Jaká je tedy jiná možnost na změnu?

0 0
možnosti
Foto

Prvním krokem musí být nedávat svůj hlas konglomerátu politicky organizované mafie vzešlé z afiliace KGB, tedy z Prognostického ústavu při ÚV KSČ. Tím mám na mysli ODS, ČSSD, KSČM, jakožto i další šlahoun tohoto bolševníku, tedy TOP09. O spolku Úsvit snad ani hovořit nemusím :-) To je první změna, která této Murder incorporation, usekne chapadla. Pokud jde o hlavu této chobotnice, je nutno se v příští prezidentské volbě chovat tak, aby občané opět nenalétli a opět nezvolili samotného kmotra.

2 0
možnosti

"existenci nevyzpytatelného a zakomplexovaného obra s kyjem na východě" ... správně má být s Kyjevem na východě. Chybička.

Proč ten bolševický expresivní slovník?

0 0
možnosti

Zřejmě to pan pisatel tak cítí...

0 0
možnosti