Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem hrdý, že jste mezi mými přáteli.

0 0
možnosti
Foto

O27t21a12k74a82r 47S58e91k23l

10. 3. 2015 18:41

Karma. Připustit si kritický názor na MZ je velmi obtížné zejména pro jeho dřívější , dnes už vystřízlivělé voliče. Je tristní , že máme prezidenta , který se očividně každým dnem stává méně a méně přijatelným.

Z jeho dřívější lidovosti je hrubost a sprostota ,  jeho obdiv k Putinovi a RF roste snad exponenciálně.

Když jsem ho viděl v TV /žumpa/ šotu , jak stojí před plotem Bílého domu ve Washingtonu, málem mě ho bylo líto. Nikdo ho nepozval , s nikým panáčka whisky nepopil.

Jeho velikášství dostalo pěknou ránu. Vovka Putin sice pozvání do Prahy nepřijal , ale vodku popije pan prezident na ambasádě.

Jenom pozor , aby nenásledovala nějaká akce , jako ondyno ty pitomé klenoty.Rv

3 0
možnosti

Pane blogere, nic jste neřekl kromě žumpy. Kdo používá žumpu na druhé, sám do ní padá. Vaše slova:"Všechny ty otrocké, upocené, zapšklostí zelené dušičky věčných zbabělců, které se po celý život zmohly jen na malost, komplex, závist a třídní nenávist, tvářící se jakoby permanentně trpěly zaraženými větry." se dají napsat na každé shromáždění lidí, kteří mají nějaké přesvědčení a stojí si za ním také osobně v místě manifestace.

1 1
možnosti

J34a60r24a 46R21a14n28k

9. 3. 2015 19:24

Ta fotografie je fantasticka, kde je nasli? Nedavno jsem byla na Rusalce prenos z Met v NY a tihle by tam mohli statovatR^

3 1
možnosti

OOOmain got huuuuuuusáááá. Fantastic made in Canada

0 3
možnosti
Foto

Skvělej ,,bahńák", žumpajdá;-D Jen, že bylo jakési výročí T.G.M.se týkající, že. Ale to je nepodstatné. I když jak pro kohoRv

2 1
možnosti
Foto

Vám se musí žít opravdu těžce, když sebou táhnete tu tíhu nenávisti. Vaše schopnost poznat tváře z míst, kde jste nikdy nebyl, to je obdivuhodné.

5 11
možnosti

To je vaše neschopnost, že to na těch ksichtech nevidíte.

4 0
možnosti
Foto

zapšklý, nerudný blog. běžte se projít do přírody, dívejte se na svět pozitivně a nemyslete stále na věci negativní a zaražené větry Rv

5 15
možnosti

rudá klaka bude kvičet - karma:-)

13 2
možnosti
Foto

Tak tady nekvičte a bude klid.

2 6
možnosti