Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Konečně článek, který pojmenoval věci pravými jmény, naprostý souhlas R^

0 0
možnosti

Článek trochu pritazeny za vlasy USA je v soucasne podobe take risi Zla, anexe Jizni konfederace, take neni kosher:-). Jizanske staty predstavovaly daleko lepsi alternativu v pojeti sveta, USA, ktera nerepsektovala sebeurceni narodu prevalcovala jizanske staty agresi a nasilim. Politika USA od dob vzniku deklarace nezavislosti stoji na chybnych axiomech sekularniho ateismu jde o nejvetsi filozoficky omyl vsech dob, ktery se pysne ujal moci nad svetem a destruoval zapadni civilizaci do nejvetsi bidy a frustrace. Nedivim se poslednimu zbytku sveta, ktery hledi na USA jako bastu zla v podobe sekularniho ateismu, ktere ma imperialisticke ambice vladnout svetu ne-li vesmiru. Soucasna politika USA je odsouzeni hodna nejen, ze vráží klin mezi Slovanske narody, ale rozbila a rozvrtala Blizky vychod, vnesla nenavist mezi Araby. USA rozvrtala evropské monarchie ve jménu Nového světového řádu, viz arcispion T.G.Masaryk, vnesla do kapitalismu lichvu a spekulaci. Prujezd obrnenych vozu USAje jen ubohou a trapnou demonstraci ZLA, USA je ta horsi cast ameriky, ktera vyhrala v bitve o sparveidlivy svet na Jihem a jeho staty. Kdyby vyhral Jih svet mohl byt o neco lepsi, bohuzel! USA v soucasne podobe musi byt znicena, neprinese svetu lepsi zitrky, ale mozna tak jen 3 svetovou valku.

1 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas s celým článkem a díky za toho Čapka! Klikám na karmu. Jo, jo, škoda, že tehdy nebyl podpořen generál George S. Patton, který chtěl hnát Stalina až za Ural. Můj otec měl tu čest jezdit v jeho tanku po Plzni.

1 0
možnosti

od prvního do posledního písmena souhlas R^R^R^[>-]

4 0
možnosti

Lépe to napsat nejde! Naprostý souhlas! Miro, jsem rád, moc rád, že je vůbec někdo takhle jasně a zřetelně popsat současný stav! R^

2 0
možnosti
Foto

k tomu humbuku s průjezdem amerického konvoje to přesně vystihla Miruška Táborská:

"Mi to celé připadá, že vůbec nejde o žádný konvoj, pač ten je fakt cajk, ale o "pojďme si ukázat prstem na lidi, kteří nejásají" ..."

jako za časů, o kterých jsem si myslel, že už jsou nenávratně pryč

1 2
možnosti
Foto

Uz jenom to rozkosne trendy a cool tetovani :-D Tak honem kozena tanga a kozacky a vitat emericany,nositele pravdy a lasky...

0 4
možnosti