Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

2 0
možnosti
Foto

Bože, vy jste, zdá se, přestal vnímat okolní svět někdy v roce 1989.

2 2
možnosti
AM

Celkově souhlas.

Jen malá poznámka k tomu "odevzdání ukrajinských nukleárních zbraní do ruských rukou".

To je taková západní (nebo spíš pro západ výhodná) interpretace tehdejších událostí - říká se, že se Ukrajina "vzdala" svých jaderných zbraní výměnou za ............. .

Ve skutečnosti Ukrajina (nebo třeba Bělorusko) nikdy žádné jaderné zbraně neměla. Byly to sovětské jaderné zbraně a po rozpadu SSSR se z nich staly ruské jaderné zbraně (jako nástupnického státu) umístěné na území Ukrajiny - a ty byly následně staženy do Ruska.

Ten rozdíl je třeba vidět při srovnání s jinou zemí, která se (doopravdy) vzdala svého jaderného arzenálu, s JAR. V JAR byly zbraně rozebrány a zničeny. Na Ukrajinu přijeli Rusové a všechno odvezli - hlavice, nosiče (rakety) i vybavení. Ukrajině zbyla prázdná raketová sila.

************* No, ať tak anebo tak, to, že ukrajinská věrchuška nikdy neměla černý kufřík s červeným tlačítkem, je jenom dobře. Kdo ví, co by taková Tymošenková byla schopna udělat.....................

1 1
možnosti
JN

V dobách vašeho mládí existovala také individua, která se domnívala, že napsáním úderného článku si zlepší kádrový profil. V jejich statích byli ti, kteří nesouhlasí s přítomností cizích vojsk v naší zemi, označováni jako samozvanci a zaprodanci, někdy autor užil jemnějšího onačení pomýlenci.

Jistě jste rád, že můžete své staré spisky vytáhnout ze šuplíku a po nepatrné úpravě je recyklovat. Tož snažte se.

5 16
možnosti
BT

moudrý napadne názor, hlupák jeho nositele

15 1
možnosti

znalost historie je panu Václavíkovi cizí:

tak Tibet prý podle pana Václavíka obsadila komunistická Čína. To jsem netušil, že Kuomintang a generál Čankajšek byli komunisté. Tibet byl vyhlášen součástí Číny v roce 1930 a od roku 1934 po nástupu Čankajška k moci byla do Tibetu vyslána pro jistotu čínská vojenská mise (dnes bychom to nazvali okupací).

V roce 1949 vyhlásil Tibet nezávislost, což se Číně nelibílo a tak vyslala do Tibetu armádu, aby tibetské "separatisty" zpacifikovala. Čína tehdy udělala to samé, co dnes dělá Kyjev na východě Ukrajiny (boj se separatisty).

7 12
možnosti
AP

První část OK, druhá část naprostá slátanina. Ukrajina území Donbasu neanektovala, patří ji historicky, až do 30. let tam žili Ukrajinci, pak po uměle vyvolaném hladomoru tam Stalin navezl Rusy z Uralu.

9 1
možnosti
VR

Máte samozřejmě pravdu a karma!. Na druhou stranu je docela zábavné pozorovat ten poděšený kvikot rudohlavů:-)

8 4
možnosti
PK

P37a33v63e25l 29K75u52l77a

18. 3. 2015 9:12

Naprostý souhlas a karma R^

11 3
možnosti

já myslel, že lezení do análního otvoru bylo vyhrazeno pouze soudruhům, když lezli do análu sovětským soudruhům.

Po přečtení článku análního lezce Václavíka zjišťuji, že tento český národní sport udržují při životě pravicoví soudruzi. Václavek dokonce truchlí nad tím, že jeho láska - americké vojenské jednotky - našim územím jen projedou a nezůstanou tu "dočasně umístěny".

Tak co, pravicový úderníku Václavíku? Mávatka už máte připravená? Ještě by to chtělo sesmolit zvací dopis. Devadesát devět Šumperáků by se určitě našlo.;-D

9 12
možnosti
Foto

chybu máš už ve druhém slově......;-)

5 1
možnosti