Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

pane Vaclavku, zkuste nam priste vypravet tu, jak ta nejuzasnejsi demokracie hospodarila na prelomu 60-70 let ve Vietnamu a kolik tam po ni zustalo mrtvych.... ja si nedelam iluze o zadne velmoci....

14 11
možnosti
VS

Co vy víte o Vietnamu. Zdá se, že nic.

5 6
možnosti
LW
Foto

Gratuluji ke skvělé obhajobě československých komunistů, kteří za těchto podmínek absolutně nemohli udělat více pro republiku než udělali. Dokonalé vysvětlení toho, že ač jsme v r. 1945 byli na tom údajném desátém místě na světě, tak jsme si v r. 1990 ocitli údajně na tom padesátém.

Záhadou tedy zůstává, jak je možné že  při dluhu  ve výši 1 bilionů korun v r. 1945 za německou okupaci, že jsme skončili  s vnitřním dluhem ve stejné velikosti,  ale tak při pětinásobně vyšším reálným národním důchodem v r. 1990.

A to ještě jste nám zatajil, že Jan Masaryk v r. 1948 vyvedl z účtu československého velvyslanectví 6 milionů dolarů, které doputovaly k panu doc. Krajinovi.

Vypadá to, že ekonomika za totáče byla daleko efektivnější než dnes, když toto všechno dokázala vydržet. Neměli bychom se tedy k ní vrátit? Když byla tak odolná vůči vnějším nárazům?

9 7
možnosti
MM

To včera v hospodě říkal Lojza od vedlejšího stolu?

5 8
možnosti
PK

P81a55v25e95l 68K90u31l47a

26. 3. 2015 10:14

On nás nejenom dobyl, ale málem i dobil. Karma !R^R^R^

10 5
možnosti
MD

Vy jste vlastne 'aktivni komunista'. Tedy nic moc.

5 5
možnosti
MM

Já vaše myšlenkové konstrukce asi nikdy nepochopím, zřejmě moje výhoda, ale mohl byste pro tentokrát vysvětlit vaše hodnocení?

3 3
možnosti
Foto

Ano, takto se chovala Moskva, čili SSSR ve svých sférách vlivů a zájmů. Mnohdy i s tichým souhlasem ba i dohodou, se ,,západem". Sdělil jste syrovou pravdu.R^ ,,V bodě a).":-/

1 1
možnosti
Foto

Ještě ,,malý dodatek, tedy to za b):

Slovy prvního generálního tajemníka NATO Hastingse Ismaye bylo úkolem NATO „udržet Ameriku v Evropě, Rusko mimo západní Evropu a Německo při zemi.“ 8-o;-)

2 0
možnosti

Taková malá perlička. Ruskou ambasádou v Praze řízená Koordinační rada ruských krajanů vyzvala krajanské spolky působící v Česku, aby do 25. dubna sestavily „výkaz vojensko-vlastenecké činnosti“.  Rada jim to oznámila v e-mailové zprávě. Co si pod tím představit?:-/

http://echo24.cz/a/iF7WQ/rusove-v-cesku-maji-hlasit-vojensko-vlasteneckou-cinnost

3 0
možnosti
MD

Pro nektere to bude asi novina, ale ..

obe velmoci jsou za jistych okolnosti schopny se od sebe navzajem ucit.

4 0
možnosti