Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Vynikající článek. R^R^ Komančům a rusofilům se pochopitelně líbit nebude.

19 9
možnosti
RK

Stejně jako se nebude amerikanofilům a NATOistům líbit, že USA dodávala až do svého vstupu do války (a mnohé soukromé firmy i poté) válečný materiál Německu. Geschafft über alles! Ale abychom byli spravedliví, nebyli jediní, takzvaně "neutrální" Švédové nebo Švýcaři by také mohli leccos povyprávět.

5 0
možnosti
KD

Podle slovníku autora soudím, že on je vzorovou ukázkou produktu komunismu. Bolševik jak vyšitý i když samozřejmě v jiné barvě.

Jen na okraj poznamenám, že za Protektorátu jeli naši zbrojovky na plný výkon a jejich zbraně zabíjely Rusy, Bělorusy, Ukrajince a další národnosti SSSR po statisících !!

5 13
možnosti
TD

Mno, to až od léta 1941. Do té doby jsme byli se Sovětským svazem v Protektorátu docela kámoši. Zbrojovky nám nakonec ti zlí, odporní a jistě i páchnoucí američtí imperialisté vybombardovali - hanba jim! Ne, počkat... ale říkal's to přece tak, předsedo? Ne? Tak nic :-)

4 2
možnosti
Foto

Autore, vy jste asi hodně mimo realitu. Nebudu komentovat celý článek, ale až konec, kde chcete vítat americkou armádu. Zajděte si do Brna na Kounicovu ulici a padněte kolem krku prvnímu černochovi v maskáčích. Nabeton to bude US voják. Jsou tam už skoro 20 let. Nemusíte tedy čekat až do neděle, pokud chcete vidět amerického vojáka.

15 13
možnosti