Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Tento váš článek je vcelku bezcenný, protože používáte stejnou metodu, jako ti, kteří nás straší imigranty. Bagatelizujete celou situaci, když píšete o hoaxech a přitom všichni můžeme vidět ve vysílání naší veřejnoprávní televize, jaké problémy jsou s imigranty nejen v Evropě, ale teď už i u nás. Také je dost směšné psát o imigrantech, hovořících několika světovými jazyky, když si všichni mohou přečíst svědectví přímých účastníků (dokonce i blogerů na iDnes), že cizí jazyk jakž takž ovládá jeden z dvaceti uprchlíků. A v souvislosti s Okamurou psát o chování Japonců za druhé světové války, to už je vyloženě trapná záležitost. To byste také mohl vytáhnout německou kartu. :-/

11 3
možnosti
VH

Hlavně si o Okamurovi mohl něco zjistit, než napíše takový blábol.

Aspoň kliknout na Wikipedii...

K imigrantům jen, že pan Václavek míchá hrušky s jablky a jak vzorní jsou ti chudáci prchající před válkou, mluvící několika světovými jazyky, vděční za každou pomoc si může přečíst dnes v hlavních zprávách.

http://praha.idnes.cz/uprchlici-se-podruhe-pokusili-utect-z-bele-pod-bezdezem-pji-/praha-zpravy.aspx?c=A150731_154859_praha-zpravy_nub

1 0
možnosti
SB

Mnohé příspěvky, které se tady zastávají přistěhovalců, argumentují třeba tím, že pouze zlomek z nich jsou skuteční teroristé.

Ale hlavní nebezpečí spojené s přistěhovalectvím přeci nespočívá v terorismu. To spočívá na naprostém rozkladu společnosti, když tady budou miliony lidí, kteří se nezapojí do normálního pracovního a vzdělávacího procesu.

Romové teroristické činy nápáchají vůbec, leč přesto s výjimkou několika procent zcela vyšinutých jedinců všichni víme, jak to vypadá. A umíme si představit, jak to bude vypadat, až jich tady bude 35% v populaci.

A totéž lte prohlásit o přistěhovalcích.

6 1
možnosti
Foto

Arabové, kteří přicházejí do Evropy jsou muslimové, kteří dodržují korán, právo śaria. Kam přijdou tam  požadují ústupky, tak aby vše bylo v souladu s právem šaria. Podle práva šaria neexistuje rovnost mezi lidmi, pro ně jsme káfirové, tak na úrovni prasat.  V Evropě je v současné době víc mešit než kostelů. Jsou vystavnější a ukazují okolním, kdo je tu pánem. Pokud dostane muslim v mešitě příkaz jít a zabíjet, musí to podle koránu splnit. Nedávno jsem četl z právu, že nejvíce militatních muslimů má Dánsko a na druhé místě je Holandsko. V Amstrodamu  se na znásilnění žen ze 65 procent podílí muslimové. To vše se děje ve všech státech Evropy, kde jsou muslimové., Vytváří ghetta, kam má strach jít policista. Množí se útoky proti našim ženám pokud do těchto čtvrtí vstoupí nezahalené.Pokud někdo chce poznat, co jsou Arabové nechť na pár dné přijede do Teplic.

9 0
možnosti
Foto

Okamura je mimořádně odpudivá osoba, ale vytahovat na něj přes 70 let staré události na Nankingu, to je moc. Hlavně to je ale aplikace kolektivní viny, a to považuji, z principu, pro demokrata za nepřijatelné. To ponechme ideopošukům, co se vymezují proti Sudetským němcům, Židům, podnikatelům a podobně.

6 0
možnosti
AS

A25d52a73m 31S27t24a49v81a

31. 7. 2015 8:12

Autore, už jenom to umístění stylizovaného obrazu prezidenta TGM nad prezidentem Zemanem v akci naznačuje vaše vzteklé nenávistné syslí prskání, že vám kolem díry běhají psi, na které holt nemáte.

12 3
možnosti

Jejda, sáhli mu na Miloše. Odplata bude krutá, navrhuji nechat ho udupat syslí smečkou na cvičišti.

4 2
možnosti
JK

Napsal jste to dobře.R^ Ne že bych se vším doslovně souhlasil, v principu mám ovšem velmi podobný názor.

3 9
možnosti
JH

Nesouhlasím doslova se vším co píšete, ale myslíte a toho si vážím. R^

2 6
možnosti

J62a17n 55Š43u82r14c

31. 7. 2015 15:09

Pane hejna má být +. Omluva

0 0
možnosti
JC

No tak tahle snůška nenávisti a nepravd je až tak směšná, že tomu ani sám autor nevěří, jen si potřebuje upustit páru ...

Tomio Okamura - ekonomický imigrant:-);-D

7 5
možnosti
PN

Tomio Okamura - ekonomický imigrant.

Jan Chrástek -  proruský kolaborant.

8 3
možnosti
JS

Tentokrát karmu dostane můj oponent pan Jiří Kindl. Autor pan Václavek napsal hysterický článek bez ladu a skladu. Asi měl zatmění mysli. ;-D

5 0
možnosti
PN

Někdo vidí zatmění, jiný rudou záři...

3 0
možnosti
SB

Abychom se jako Evropa Rusku ubránili,musíme nejprve sami být životaschopní a silní. Kdo balancuje na pokraji vnitřního zhnoucení, ten bývá snadnou kořistí zvenčí.

Vaše poukazování na ruské nebezpečí a bagatelizování afrického přistěhovalectví je stejně nelogické, jako kdyby se antilopy natolik bály gepardů, že by zcela ponechávaly stranou svůj zdravotní stav. Přitom logika je jasná: Antilopa má dva důvody, proč potřebuje být zdravá: Za prvé ten obecný důvod, tedy že být zdravý je vždy dobré, a za druhé ten, že potřebuje v případě nebezpečí být schopná utéci tomu gepardovi.  Antilopa, která je nemocná, mu prostě neuteče.

Obrana před ruským nebezpečím stojí nemalé peníze. Jestliže my je místo do obrany nebo do tajných služeb budeme cpát do přistěhovalců, tak tím tu svou Evropu oslabíme a může se stát, že právě proto budeme tím Ruskem jednou sežráni. Autor tohoto článku má plnou pusu ruského nebezpečí, ale právě on tomu Rusku pomáhá tím, že pracuje pro něco, co tu Evropu rozkládá zevnitř. Staví nás do role nemocné antilopy.

6 1
možnosti
PN

Nikde jsem si v článku nevšiml, že by autor fandil přistěhovalcům. Pouze poukazuje na tu chátru, jako je Bartoš, Okamura a spol., která z toho chce vytřískat politické body.

1 3
možnosti
TB

slátanina na entou Rv

10 1
možnosti