Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Policista, který měl falešnou maturitu musel vrátit všechny peníze, které bral od doby, kdy díky neplatnému vzdělání nemohl být ve funkci. Vím o jednou chytrákovi, který je ve funkci pro kterou je třeba bezpečnostní prověrka. Nebude prověrka, vrátit peníze, k tomu přidat dluh 27 milionů toho druhého chytráka, které jako jednatel olejářské firmy dluží českému státu a máme na Klokánky hned. Zkrouhnout to navýšení výdajů prezidentské kanceláře pro letošní rok o 68 milionů na tlačenky, chlast a cigára a není co řešit. Snad jsem se nikoho nedotkl, to bych nerad.

1 1
možnosti
PN

ajajaj..dotkl jsem se Chrástka, tak to se musím hned umýt, dost se štítím takových komunistických lůzrů...

3 0
možnosti
SB

Někteří lidé (a to je případ autora tohoto článku) neustále žijí v obavách z toho, co už bylo. V dobách komunismu žili mnozí lidé v obavách z Německa, které však už tehdy pro nás hrozbu nepředstavovalo, a nyní žijí v obavách z Ruska, které představuje sice hrozbu pro své bezprostřední sousedy, ale zdaleka už nepředstavuje takové světové nebezpečí jako dříve. Samozřejmě i takové nebezpečí, které je oproti minulosti menší (stále mluvím o Rusku), musí být bráno v potaz, avšak NATO spolehlivě zabrání návratu Ruska do střední Evropy.

Nyní čelíme jinému nebezpečí a to hrozí rozkladem celé civilizace. Ale protože je to současné nebezpečí a někteří lidé jsou neustále o jednu hostorickou epochu pozadu, tak neustále vidí v nebezpečí číslo 2, tedy v Rusku, nebezpečí číslo 1.

3 1
možnosti

Nežil jsem v obavách z NSR, ač nám hraniční pásmo začínalo 300 metrů od domu a po 2 km začínalo Bavorsko.

Nežiji v obavách z Ruska, ale hájím svoje zájmy i ty národní.

Civilizace se vyvíjí, rostou, expandují, chřadnou a zanikají.

Kolik Arabů znáte Vy sám osobně?

0 0
možnosti

Vidíte to moc černě. Jasně, demagogové a doomsayers mají hody - řvou co jim plíce stačí. Jenže jednou z výhod demokracie je fakt, že lidé mají možnost přemýšlet... a případně změnit názor. Že dnes mohou hradnímu šaškovi tleskat a za týden si budou klepat na čelo.

Tragikomedie. Lidi by měli víc cestovat.

0 2
možnosti
FS

Nic víc,než spousta nenávisti.

6 5
možnosti
SB

Co můžete žádat od člověka, který se na nic více nezmůže?

3 1
možnosti
Foto

Klaus už snad na Hradě není.

0 1
možnosti
SB

Pane autore, těch záporů muslimské invaze do Evropy je hodně a klad je jenom jediný. Jenom jediný, ale přeci jenom v počtu právě toho jednoho kusu existuje:

Že vše špatné, co s sebou to přistěhovalectví přinese, dopadne i na takové lidi, jako jste Vy. Většiny národa, která je zoufalá z toho, co se na nás řítí, mi bude líto, až jí to postihne, ale lidem, jako jste Vy, to ze srdce přeji.

8 3
možnosti
PR

Pokud používáte slovo invaze tak ja zatím vidím invazi rusů na Krym a Donbas.Vynechám Osetii,Gruzii,Podněstří ,Abcházii.Ne muslim ale rus je pro evropu nebezpečí.

5 7
možnosti
Foto

Ano, muftí, chorvatsko-bosenská divize SS i některé menší jednotky složené z muslimů,páchaly válečné zločiny po boku nacistů,  stejně tak indo-pákistánští  muslimové  bojovali v britské armádě  a afričtí muslimové ve francouské armádě. Tolik na okraj. Muslimové jsou jiný civilizační okruh, než je v Evropě. Ti, co k nám přicházejí, neutíkají ze svých zemí z důvodu, že by jim bylo ubližováno. Jak sami vypovídají jdou za lepším. Pokud to lepší nedostanou hned, jsou schopni v utečenecký táborech vyvolávat vzpoury, přepadat.  Není naší povinností je přijímat.

8 0
možnosti
SB

To sice není, ale takoví lidé, jako je autor tohgoto článku, nehledají pravdu. Oni chtějí jít proti proudu za každou cenu. Jsou to demagogové.

7 0
možnosti
JF

R^R^R^TA Zemanova fotka je úžasná;-D

5 2
možnosti